Merian Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Sled kato si preinstalirah windowsa sega nqma zvuk i nemoje da hogo nameri ..sedi mi kato nepoznato u-wo a az nqmam disk s draiverite na danoto niko znam kakvo e - nqkoi moje li da me posavetva neshto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Търси тук след като разбереш какво е дъното ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Инсталирай пак Еврест и той ще ти даде модела на дъното. Предполагам, че звука е вграден, и трябват драйвери за дъното. След като установиш какво е, може да ползваш линка, който Еверест ти дава към сайта на производителя. Оттам си дръпни драйвери. Ако не - оттук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Modela e " Acorp 6zx85 " i nemoga da namerq nikade zvuk- nemoga da povqrvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 виж тук има ли http://www.acorp.com.tw/eng/download/downl...id=154&lineid=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Така като гледам на сайта на Acorp няма голяма поддръжка, намират се само BIOS ъпгрейди, нищо повече. Също така като гледам тази MB май няма вграден звук. Платката е AT, следователно май наистина няма звук, така че се ориентирай да отвориш компютъра, за да разбереш каква звукова карта имаш. Може и да греша, но Everest показва информация за звукова карта, само ако тя е инсталирана, т.е. не съм пробвал, но мисля, че не детектва на ниско ниво звука, в смисъл да ти каже точния модел, най-много в категорията Устройства - PCI, да ти каже това, което ще ти каже и BIOS когато зареждаш компютъра, в началото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Avance Logic ALS4000 Audio Device PCI Towa mi ispisva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Avance Logic ALS4000 Audio Device PCI Towa mi ispisva ... <{POST_SNAPBACK}> Пробвай тези: Тук там намери ALS4000 Audio Device (WDM) Driver (12), и свали него. Ако не работи, свали другия, на който пише ALS4000 PCI Audio Device Driver (8) Сайтът изисква безплатна регистрация, след което ще можеш да ги свалиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Gtovo :-) Nemoga da povqrvam - stava duma za edin fail koito e 15 k:-) Mersi za pomoshta;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.