DELUXe Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 MB: VX Pro Ultra DMA/33 това пише на чипа точна марка незнам 4 PCI, 3 ISA, 2 SDRAM, 4 EDO RAM, Soket 7 - 5лв - Pic - Продадено! Video: 512KB - 1левче - е ясно, че ще ми остане антика никой не я ще АТ кутия + захранване 200W - 8лв Pic - продадена AT Захранване Enhance 200W - 5лв - продаден Добавям към разпродажбата следната мишка: KeyMouse - 5лв - За хора с големи ръце - Още се продава на цена 4лв но няма да упвам темата само за няква мишка я - пишете ЛС за нея.... PCI Internal Data/Fax/Voice/Speakerphone 56000bps Fax Modem v92 5лв - загубих го някъде, ако някой толкова е на зор ЛС ще разрова CD Lite-On 48x - 5лв - пада от продажба Case Cooleng UV Fan - 4лв изглежда ето така - Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Искам 512кб видео карта на PCI, кога и каде може да дойда да е взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 За мен клавиатурата и искам да видя и кутията.Ако ми върши работа взимам и кутията + захранването.Кажи кога и каде мога да ги взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Video: Creative TnT 16MB/128bit AGP Pro - 7лв Сериозно ли говориш за тия 128 bit? Не бях чувал за подобни карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobri Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 CPU FAN BOX Intel от Celeron 2.4Ghz - 5лв <{POST_SNAPBACK}> Къде може да го видя този вентилатор и да го купувам направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 MB: VX Pro Ultra DMA/33 това пише на чипа точна марка незнам 4 PCI, 3 ISA, 2 SDRAM, 4 EDO RAM, Soket 7 - 5лв MB: SQ527 REV: 1.1 / 4 PCI 2, 3ISA, SDRAM, 4 EDO RAM, Soket 7 много прилича на горното дъно но пише различни работи на чипсета и на останалите чипове - 5лв CPU - AMD-K6/350 + Fan - 10лв Za trite navernyj nqma li otstypka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 CPU FAN BOX Intel от Celeron 2.4Ghz - 5лв Tва ме интересува ама ако може намери някаква снимка за до вида точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Искам 512кб видео карта на PCI, кога и каде може да дойда да е взема? <{POST_SNAPBACK}> ами ако имаш път към тракия Кафето Фенси секи ден към 8 съм там ако не ша се разберем друго прати пм За мен клавиатурата и искам да видя и кутията.Ако ми върши работа взимам и кутията + захранването.Кажи кога и каде мога да ги взема. <{POST_SNAPBACK}> начи кажи кога може да доидеш до тракия? да ти кажа гаде да се видим Къде може да го видя този вентилатор и да го купувам направо <{POST_SNAPBACK}> В Тракия... MB: VX Pro Ultra DMA/33 това пише на чипа точна марка незнам4 PCI, 3 ISA, 2 SDRAM, 4 EDO RAM, Soket 7 - 5лв MB: SQ527 REV: 1.1 / 4 PCI 2, 3ISA, SDRAM, 4 EDO RAM, Soket 7 много прилича на горното дъно но пише различни работи на чипсета и на останалите чипове - 5лв CPU - AMD-K6/350 + Fan - 10лв Za trite navernyj nqma li otstypka <{POST_SNAPBACK}> разбира се че има отстъпка 15лв се пак е разпродажба... CPU FAN BOX Intel от Celeron 2.4Ghz - 5лвTва ме интересува ама ако може намери някаква снимка за до вида точно. <{POST_SNAPBACK}> снимките са добавени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Абе що не кажеш един час някаде на центъра да дойдем всички който искаме да купуваме Да не се разкарваме до тракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwall Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 MB: SQ527 REV: 1.1 / 4 PCI 2, 3ISA, SDRAM, 4 EDO RAM, Soket 7 много прилича на горното дъно но пише различни работи на чипсета и на останалите чипове - 5лв - Pic Дъното не е ли SQ572? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Абе що не кажеш един час някаде на центъра да дойдем всички който искаме да купуваме Да не се разкарваме до тракия <{POST_SNAPBACK}> добра идея но ако някой не дойде и няма да ми е много приятно да мъкна сичките чаркалъци обратно MB: SQ527 REV: 1.1 / 4 PCI 2, 3ISA, SDRAM, 4 EDO RAM, Soket 7 много прилича на горното дъно но пише различни работи на чипсета и на останалите чипове - 5лв - PicДъното не е ли SQ572? <{POST_SNAPBACK}> нещо не разбрах.. да дъното е каквото съм написал просто 2те дъна са почти единтични само надписите и много малки детайли ги отличават така е поне по визия и слотове иначе нз точно какви марки са Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 KeyBoard Slim: Бяла обикновенна - 5лв чисто нова е не е отваряна - Продадена на Mad^Jack със здраве да си я ползва Добавям към разпродажбата следната мишка: KeyMouse - 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 значи днес си закупих нова кутия и старата я пускам в продажба цък1 цък2 леко е модната одзад е с един фан просто ме мързи да го свалям и го давам бонус ина4е има светодиодна индикация мноо зарибена има 4коп4ета на единия панел по-късно вечерта ще кача едно клипче за да видите за кво стаа на въпрос цена: 20лв -подлежи на коментар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Кутията ми харесва. Къде да дойда да я видя (че на тези снимки нещо...) и да я взема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Кутията ми харесва. Къде да дойда да я видя (че на тези снимки нещо...) и да я взема! <{POST_SNAPBACK}> начи ако можеш да доидеш до Тракия по-точно до Черноризец Храбър на спирката щото ако не ти хареса като я видиш не ми се разнася пак иначе ето клипчето на светодиодната ндикация. А и пропуснах да отбележа че светодиодите на разаждането и на поуера са сменени и направени по 2 2сини когато зарежда и 2червени кодато е включено ПЦ-то Едит: начи понеже забравих да спомена че едното панелче го няма който я вземе получава захранвaщо кабелче бонус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Добре де, мога да дойда където кажеш! Не вярвам Черноризец Храбър да ти е адресът. Казах, че най-вероятно ще я взема, кажи къде и кога да дойда! Пък има и РМ-и за такива случаи! PS: Ебати черния клип! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 кутията продадена на Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Искам да видя кутията за 8 лева. Кога може да стане това и къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 Video PCI S3 Virge/DX 2MB - 5лв добавям го за продан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 попадна ми и PCI Internal Data/Fax/Voice/Speakerphone 56000bps Fax Modem v92 5лв който разбира тук се спира Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Продава ли се още даното?Искам да го кача на стената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 Продава ли се още даното?Искам да го кача на стената. <{POST_SNAPBACK}> DEVIL_in_PLD и 2те дъна все още се продават имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OHAHucm Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 V koy kvartal jiweesh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 V koy kvartal jiweesh ? <{POST_SNAPBACK}> Тракия кажи кой чарк те интересува ама дай на ПМ че тука го обърнахме на irc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 довавям и едно CD Lite-On 48x - 5лв - малко е тромаво но си чете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.