5starGeneral Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 И все пак очакваме да кажеш, какво се е получило. <{POST_SNAPBACK}> Runner ти ще си първия дето ще разбере повярвай ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Runner ти ще си първия дето ще разбере повярвай ми <{POST_SNAPBACK}> О, боже, ама Runner ли е обекта на любовта ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Хахахахахахахаха...да се надяваме, че не съм... Ти направо можеш да ме поканиш, да видя лично, какво ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 хахаха мн смешно поне ми подобри настроението аконе друго AssassiN Тои Runner знае за кво става дума ни е си говорихме отделно по тая тема Runner ще се справя и без твойта помощ но все пак мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Ама аз не да ти помогам, просто за да науча развръзката от мястото на събитието, така да се каже. Шегувам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.