fifi Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Интересувам се за магазин, в който предлагат мебели от бамбук, а още по-добре координатите на майстор, правещ мебели, а и не само мебели(всякакви конструкции и т.н.) от бамбук. Снимки на такива мебели също ще са ми от полза. Благодаря много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Интересувам се за магазин, в който предлагат мебели от бамбук, а още по-добре координатите на майстор, правещ мебели, а и не само мебели(всякакви конструкции и т.н.) от бамбук.Снимки на такива мебели също ще са ми от полза. Благодаря много. <{POST_SNAPBACK}> Почти сам сигорен че няма да намериш такова нещо в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Не ме интересува само Пловдив. Ако изобщо намеря нещо в България, ще скачам до небето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 виж дали това ще ти помогне Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Ама и аз съм еднаааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!! До сега търсих тук ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Иначе заглавието на темата е изруд ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ако си прекалено нахална, може да отидеш в барчето на завод "Напредък" и да питаш те от къде са ги взели. По;овината столове и маси в лятната градина са от бамбук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 По дани които намерих в нета ето тази фирма с нейните кординати: Нобел Представител на испанска мека и корпусна мебел. адрес: 1421 София, бул. Черни връх No.33 , тел.: +359 2 9634030, +359 2 9816414 имат мебели от бамбук Дано съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 Благодаря много на всички, които се опитаха да ми помогнат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Срещу Санто има едно магазинче, дето има едно изкарано черешово топче, като се прибирам от каране винаги минавам през него, там съм мяркал бамбукови масички, може да попиташ там, намира се от другата страна на булеварда срещу Санто на 20метра вдясно от Prosoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.