Tomahawx Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ми в момента може да се дръпне само от Arenabg.com или bubu.to Link arenabg.com:click! Elite Battle Party - Players must choose battle comrades carefully to build a party of up to six members. Parties can be honed over time using an all-new character development system filled with new skills and specialties. Hero Powers - As the stakes have increased, so have the party's abilities. Each class now has access to unique Heroic Powers that are capable of turning the tide of battle, but they require wisdom and strategic timing to use properly. Powerful and Unusual Allies - The packmule was only the beginning. Players can now choose from a number of exotic creatures with special abilities that adventure and grow alongside players. More Dangerous Enemies - Players will face-off against opponents whose power and tactical prowess will rival their own. The enemies in "Dungeon Siege II" will have all-new powers and abilities. As a result of the new Coach AI technology introduced in "Dungeon Siege II," enemies are full of surprises. Interactive World - The world of "Dungeon Siege II" is brimming with activity. From pitched battles raging around players as they adventure through the world, to special environments that players can turn to their tactical advantage in the heat of battle - players will do well to pay heed to the world around them. Jaw-dropping Special Effects - The new SFX engine in "Dungeon Siege II" takes visual special effects to the next level for everything from the environmental atmosphere to dazzling spell effects, creating an engrossing and immersive gaming experience. Cinematic Storytelling - "Dungeon Siege II" introduces a new Flick authoring system providing a new level of in-engine cinematic storytelling that keeps players in the game world instead of pulling them away from it. New story-driven quests provide a deeper adventure that evolves with players as they complete quests and missions. Screenshots: GasPoweredGames Gamespot Minimum System Requirements : * Windows XP SP1 * PC with 1.0 GHz equivalent or higher processor * 256 MB RAM * 1.6 GB of available hard disk space * DVD drive * For audio, sound card and speakers or headphones * Microsoft Mouse or compatible pointing device * Direct X 9.0c (included on game disc) * Supported video card (listed below) Supported Video Cards : ATI Radeons series (7000 or better) * Radeon 7000/VE series (requires 2.0 GHz equivalent or higher processor required) * 7200, 7500 * 8500, All-In-Wonder 8500 * 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 * X300, X600, X800 Nvidia Quadro series * Quadro, Quadro2, Quadro4 Nvidia Geforce series * GeForce 256 * GeForce2 * GeForce3, 3 Ti * GeForce4, 4Ti, MX 420, 440 * GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950 * GeForce 6600, 6800 S3 * Delta Chrome Intel Extreme Graphics (requires 2.0 GHz equivalent or higher processor required) * 82845, 82865, 82915 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Мм ще се сваля, но като се появи в локалния .Дано да е като 1-вата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Мм ще се сваля, хо като се появи в локалния .Дано да е като 1-вата <{POST_SNAPBACK}> Честно да ти кажа 1вата и Legend of Aranna не ми харесаха ,но това ме грабна от първия скрийншот , който видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Честно да ти кажа 1вата и Legend of Aranna не ми харесаха ,но това ме грабна от първия скрийншот , който видях <{POST_SNAPBACK}> Ако не прилича на 1-вата няма да я дарпам ....Така като гледам скрееновете има нещо общо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Ако не прилича на 1-вата няма да я дарпам ....Така като гледам скрееновете има нещо общо <{POST_SNAPBACK}> Вече съм на 3ти chapter и мога да кажа , че я бива и то доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Защо не я шернеш за да не се мачим от арена-та . За ДС++ говоря От арена-та дарпам с 2-5к. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Енджина променяли ли са го? На мойта бракма почти не виждам разлика а все пак върви добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Защо не я шернеш за да не се мачим от арена-та . За ДС++ говоря От арена-та дарпам с 2-5к. <{POST_SNAPBACK}> Абе аз мога да ти шерна и 4те CD-та , ама PC-то не ми е включено постоянно, а в DC++ влизам почти само като си търся музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Няма ли някой да каже впечатления ? Същата ли е като първата ( тъпо циклене без никакъв замисъл) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Няма ли някой да каже впечатления ? Същата ли е като първата ( тъпо циклене без никакъв замисъл) ? <{POST_SNAPBACK}> Драйфа ми се. Радвам се че я играх на чужд комп и не си взез на моя. Няма даси го осквернявам я . Още щом видях еднио клипче на изложението Е3 разбрах че няма дa ми хареса. Така че старата си беше мноооооого по яка от тая. Като за начало Енджина не ми харесва. Има супер яки енджини които можеха да използват. Например Storm engine 2 като на Pirates of the Caribbean ( обичам я тая игра ). Друго нещо коeто ме дразни е факта че кат кастваш магиики и екрана става син,червен,жълт,зелен и прочие с две думи изброяват се всички цветове на PAINT с цел да се подчертае че е кастната магия. Еми тва направо ме нерви. Не може ли нещо по-дискретно. Например един лъч или ала бала нещо такова. Еми горе-долу тва е. Иначе геймплейът е супер и графиката не е лоша. Но според само с чакането дето си останахме с тая игра. Оценка: 5.5/10 П.С. Играта може да бъде ползвана като DS 1. С цел да разпуснеш и да размажеш на някоя гадина главата, но нищо повече. Според мен едва ли бихме изпитали истинско удоволствие от гейминга с тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Въпрос - енджинът на играта тежък ли е? Ще тръгне ли на машинка с малко над минималните изисквания (256 DDR RAM, AMD Athlon 1800+, GeForce 4 MX 460)? Всъщност въобще ще тръгне ли на МХ 460, щото не я виждам там долу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Ами аз съм към 13 левел и искам да си искажа впечетленията от играта....Значи първо това което не ми хареса,играта си ползва същия енджин като предната само е разкрасена доста...в смисал природата е доста добре направена по-реалистична....друго което не ми хареса е че играта е станала исключително линейна....тя и преди си беше такава ама сега само следваш пътя и си испълняваш куестовете без проблеми....за да не се обърка случайно чак са сложили и стрелка...за съжаление вече няма РПГта топ Балдърс Гейт 2 където буквално можеш да се изгубиш и ти трябва поне малко акъл за да направиш нещо....друго което не ми хареса е че играта съвсем е заприличала на Диабло 2.......всичко е ископирано почти 1:1 има си магически чудошища има си и дървото със скиловете което доста мяза на това на диаблото обаче е доста по-бедно откъм скилове че чак и скиловете са почти 1:1 с тези на диаблото:/.....и найвече не ми хареса следното нещо...започнах аз да си права сорсърка защото РПГ има смисал само ако си играеш със сорсарка и си взех за пмощник един файтър(без говедо за къде и кво става тръгваме да си млатим зганта(която е меко казано доста) и чудовищата вместо да атакъват говедото(което варви пред сорската) те си го подминават и почват да бият мене...невидях дали това важи и за обратния случай(в смисал дали атакуват героя който управляваш или по принцип атакуват героя с по-малко кръв) което е доста криво защото сорските по принцип нямат много кръв,също така не ми хареса че партито вече е от максимум 2 героя и няма място дори за хиилърка:/ освен ако не се прежалиш и говедото да мачка а ти само да хиилваш което доста би забавило избиването на животните......сега това което ми хареса...значи хареса ми природата как е направена(както казах) доста по-добре изглежда от първата част и е доста реалистично...особенно когато се минава по някой мост наистина се добива представа за това колко е дълбоко отдолу и т.н. ......Друго което ми хареса е че за разлика от миналата част вече има някакъв смисал да се играе сорска защото магиите прават доста повече демидж(поне засега) и можеш почти спокойно да си избиваш зганта,а не както на миналата част особенно към края сорската си спомням че ми стана доста слабичка.....това горното сравнително се обизсмисля от факта че атакуват първо тебе ама както и да е......също така ми хареса че за разлика от миналата игра тука има някакви сравнително добри наченки на история(поне засега),като историята неможе да се сравнява с тази на Балдърс Геит или дори на Невър Уинтър Найтс и КОТОР ама пак е напредък в сравнение с тази от миналата игра където общо взето безцелно се луташе човек......и това което най-много ми хареса е че играта според мен печели приза за най-красив Таун Портал от всичките РПГта които съм играл което не е голямо успокоение ама е много приятно направено....по вапроса за хардуеъра немога да кажа на какво ще тръгне и на какво няма обаче аз на Атлон 2000+ с 512 ДДР/400 и Радеон 9550(410:270) на 800:600 с пълни дитайли съвсем спокойно си играя с около 35 ФПС което ми е добре нямам претенции за повече хммм сега като се загледах в първия пост виждам че явно партито ще може да се увеличава ама явно в по-наппреднал стадии на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Пуцам игрицата на 1гхз котлон, с 384мб рам и ГеФорс 4 МъХъ на 1024по768.. верно не върви с 50 фрейма, но е доста играемо. То и паузичка си има така че и да натвари някъде просто спирам и така. @Изрода: Партито се увеличава кат идеш в Хана и кихнеш кинтаж. За момента и аз съм 13 левел, ама четири души вече. Основен герой сорсърка(комбат маджик), пушено месо с дуалс, още една кучка сорсърка(натурална и една гъска рейндж. То всичко си пише в журнала де, просто тряя се чете. А, да, колкото до сравненията на Хак&Слаш жанра с РПГ жанра, и то с класически представители като NWN и BG2 са абсолютно неуместни. @Всички: Бе като че ли има напредък спрямо първата част, защото за момента следвам плътно основната сюжетна линия, но страничните куестове нещо ми се изплъзват. Просто не всички е на картата, както каза изрода. Някой намери и герой за наемане Finala или Filana, щот ми трябва да поправи некъв недоклатен суич за лвл две в Кин-нещо си кейва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
control Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 на 1 act, chapter 4 или 5 (забравих) 2 quest - трябва да спася един дядка от някакви мизерни елфи. И най-интересното спасявам го, като убивам всичко и накрая като отида при стареца оня ми казва: "Помощщщщщщ ще ме изнасилят" т.е все ми вика спаси ме.... Някои да го е минал това ? edit: сега като си продължих сейфа отивам при дядката и оня пак спаси ме и си прави някакви магии бие се с невидими елфи ??? Тука бъГГгг май има едит: токко аз съм минал някъде към 4 secundary quest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Всъщност като идеш до дъртия нали почва кратък сийн с енджина на играта и после почваш да го спасяваш? Поне при мен беше така, после ги деднах и оня вика тенкю и изчезна. Дано имаш по-ранен сейв , а аз вече изпълних към 8-9 странични куестове, тъй или иначе си е циклене поне куестовете да разгледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
control Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 bati igrata maina. pusnah se otnachalo opiram pak do tam i onq vse spasi me.. sega tegla nqkav patch dano oprawq problema... edit: kachih patcha opravi se !! moite hora sa 2-ma elfi naturalen i combat, 1 half-gigant i 1 naturalen druid Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Амм аз имам вапрос...някой разбра ли как да мине куеста на акт 2 където трябва да гледаш някакъв ритуал на онея вал незнам си кви щото обиколих всички пещери по тяхните гори и никъде невидях такова нещо:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 д ави питам някой може ли да ми даде cd-key че нещо липсва пък и сега ървъра на евроком е bugged Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 д ави питам някой може ли да ми даде cd-key че нещо липсва пък и сега ървъра на евроком е bugged <{POST_SNAPBACK}> http://gamez.com.tw:8084/gamez/Dungeon.Sie...ded-tbg.nfo.txt Тук какво точно липсва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 http://gamez.com.tw:8084/gamez/Dungeon.Sie...ded-tbg.nfo.txt Тук какво точно липсва ? <{POST_SNAPBACK}> ами малко site-a неще да се отваря ама само малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 ами малко site-a неще да се отваря ама само малко <{POST_SNAPBACK}> ако си на ggbit няма и да ти го отвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Искам да кажа че тая игра е пълна боза 1. Менютата въобще не са хубави 2. Графиката е супер скапана 3. Играта за мен е пълен фуш Само дето я теглих .............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Имам малко въпросче. Зарибих се на игричката ама исках да питам някой може ли да ми каже как мога да си сменям powerite ? Тези дето са точно под заклинанията. Щото съм вдигнал повече от 4 ама не мога да ги пускам. Някой може ли да ми каже поне как да ги сменям или нещо такова. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Ami lesno, ako si gi otkliu4il i te sa za orujieto, koeto darjish v ruka prosto gi clickvash i te stavat aktivni i se puskat ot ikonkata dolu v centara na ekrana. Ina4e igrata e baq dulgi4ka...ama posledniq drislio ne se okaza nishto osobeno. A vratnesh li q 1 pat...jivotinkite deto naizka4vat sa sashtite na sashtite mesta, samo deto sa s 39+ levela otgore sprqmo parvata trudnost. Pri men oba4e se polu4i malko bezinteresno shtoto sled parvoto prevartane na parvata trudnost bqh 47 level samo mele i taka go bqh razvil 4e sled tova cukvah na saprovojdashtiq geroi(igraeh s osnovniq i samo 1 saprovojdasht...moje bi zatova sam vdignal tolkova leveli, puk i prez golqma 4ast igraeh samo s glavniq) i posle G i gledah kak bez da mu vzemat krav izbiva cqlo selo s gadove...no igrata e dobra, drazni samo tova, 4e e clickomania. Da q bqha napravili da zadurjash butona i da hodi. Ina4e ima istoriq, ima otvoren krai..ima i dosta dobri idei. Abe zaslujava si da q igraete ako si padate po rpg. Defekt, menutata verno ne struvat...grafikata oba4e si e normalna. Ne znam, az q igraeh na vsi4ko max...moje ot tam da e imalo nqkakva razlika. A i rpg, kva grafika da ima...kato na far cry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Някой да дава идеи как да цъкаме мулти Имам тука ено средна-работа парти, търся си народ за лан кооперативка. Много жалко че не може да се цъка в нет, много се бях зарибил на 1-вия Dungeon Siege да играя мулти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.