Jump to content
BulForum.com

Програма за образи

NightKiller

Recommended Posts

Така.....някой ако може да ми препорача незнам точно как се казва Графичен дизайн ли е незнам ще ви обаркам ама мога да го опиша.Значи става дума примерно да направиш фигура на човек с програма.Така да може да се правят всякакви фигури.Надявам се че ме разбрахте.Не се смейте не съм боравил с такова нещо дори не съм виждал как се работи с него за това да е лесна програма със свясно опътване.Трябва ми за да мога да направя нагледен образец на това какво ще представляват едни единци от една игра която съм трънал да проектирам.Като завърша "сценария" ще го кача в Games да видим какво мислите ама това после сега ми трябва тази програма.Мерси предварително!!!

Предполагам говориш за 3D (триизмерна) графика?

Ако е така, известните имена тук са 3D Studio Max, Maya, Caligari trueSpace, Rhinoceros и други.

Аз лично имам известен опит с trueSpace (www.caligari.com), но никъде не можах да намеря нова версия на програмата, докато не открих Мулето, и оттам дръпнах една от последните версии - 6.5.

Програмата не е много лесна, както и останалите за подобен дизайн.

Ти решаваш, щом си тръгнал да проектираш 'единци' (??), би трябвало да разучиш добре някоя програма.

Под едници имам предвит войници роботи танкове за да предам вид на това което съм описал в "сценария" на играта.Аз ся в японеца за софтуеар намерих 3дс мах 7 изглежда лесна някой да има коментари по нея?Ако не ще пробвам някоя програма от тея.Мерси....

Да беше казал коя е играта, за да те насочим по-добре. Аз лично имам опит с MilkShape 3D. Много лесна програма с приятен интерфейс. Може да експортне скина който си направил за над 30 различни вида енжини и други 3D програми.

Игра няма.Аз в момента пиша какво представлява още съм на 1 раса от общо 6 ще кача целия текст в торента на евроком ама трябва да го завърша първо.Искам да направя образ на това което съм описал в текста на играта.За да е нагледно а не някой да си фантазира по 1 начин друг по друг начин.Затова ми трябва лесна програма или програма с добро опътване да мога да направя образите който ще се срещат в играта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...