botevbeerboys Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Какво ще кажете за филма "Ловци на мисли" с Вал Килмър.От режисьора на "Кошмара на Елм стриит".Според мен ще е супер трилър!Ако някой го е гледал ще се радвам да чуя отзиви.А и кога ще го има в "японския"?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Какво ще кажете за филма "Ловци на мисли" с Вал Килмър.От режисьора на "Кошмара на Елм стриит".Според мен ще е супер трилър!Ако някой го е гледал ще се радвам да чуя отзиви.А и кога ще го има в "японския"?! <{POST_SNAPBACK}> Ами аз го гледах много отдавна.Поне преди 3-4 месеца.В movies.hu го има филма. Останах доста очарован от филма и наистина си заслужава да се гледа. Нищо друго няма да казвам...просто го гледайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Филмът отдавна го има и не съм забелязал да е "супер трилър" Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Ами извинявам се,жена ми ме подведе!! Каза,че сега му била премиерата в "Арена".а иначе мисля,че ще ми хареса!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoCi Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 filmat e mn dobar Prepora4vam go Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Тоя филм съм го гледал преди повече от една година. Иначе да - супер як е! To botevbeerboys: Бате сега наистина му е премиерата в България, поради не знайни за мен причини. Филма е от 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Ми то България все едно е на друга планета майна!!Винаги последни разбираме и получаваме!!Все пак филма е мноо здрав гледал съм го 3 пъти и ме изпълва отвякъде!!!Гледайте го!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 еми те тука наще са бати кавалите, сигурно лицензите да ги дават по рано са скъпи и ги пускат с година и половина закъснение. нощна стража е същата работа, филма е от 2004та ние го гледаме края на 2005та Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Филма е добър.До самия край не знаех кой е убиеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Да ве бати.През главата ми минаха сичките по няколко пъти и пак не уцелих кой е гадтът.Филма е мноо зарибен и го препоръчвам, а тва че сме яко в г*з* са знае по дифолт дет са вика Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 По принцип премиерата му в щатите беше на 5.13 тази година... И аз не мога да кажа защо са го забавили повече от година... Та затова и при нас идва лекоооо късно Същото е и с Nightwatch... Американската му премиера беше наскоро... А относно филма... лично мен не ме впечатли особено... пък и има прекалено много дупки в сюжета си... Забравих да добавя... Рени Харлин е режисьор на четвъртия кошмар Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 А нали понякога има филми, които не са предвидени да излизат на Кино, и директно ги пускат на видео и DVD. Както Saw например и след феноменалният успех който постигат ги пускат и на кино. Може и така да е било Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Яко филмче препоръчвам който не го е гледал да го гледа. Верно не е най-най, но пък си заслужава времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 доста добро филмче препоръчвам го на всички които не са га гледали....защо излезе след повече от година в кината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.