nonsan Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Мишката е перфектна: M-RK53 (Logitech Cordless MouseMan Wheel) RECEIVER-а е:C-BB3-DUAL -LOGITECH CORDLESS MOUSE/KEYBOARD (USB) Т.е.:става и за клавиатура За съжаление клавиатурата е вече за играчка на сина ми(полята обилно от негова милост-"разбойника" ). Цена:13лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Мишката е перфектна: M-RK53 (Logitech Cordless MouseMan Wheel)RECEIVER-а е:C-BB3-DUAL -LOGITECH CORDLESS MOUSE/KEYBOARD (USB) Т.е.:става и за клавиатура За съжаление клавиатурата е вече за играчка на сина ми(полята обилно от негова милост-"разбойника" ). Цена:13лв. <{POST_SNAPBACK}> 10лв. ли каза ,че нечух ако става пъхни ми я в торбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Ще иде и тя при клавиатурата За играчка де Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Я кажи как консумира батериите ? Ако си я ползвал с rechargeables кажи с колко mAh колко време кара ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Не знам какво имаш в предвид с rechargeables,но всичко зависи от батериите. В момента кара 2-ри месец. Работила е и по 2 седмици. Макар и да са били все маркови .То същото е и с дистанционното ми. В момента съм с едни SONY и нямам грижи.Преди бях с други(прехвалени) VARTA(алкални)-10дни. Така,че въпроса не е актуален според мен,защото не знаем къде,как и най-важното кога са произведени. А PC-у нас не се оставя на мира. Аз съм с часове пред него,а синковеца повече от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 имах предвид батерии които се зареждат, акумулаторни батерии от думите ти разбирам че не си я ползвал с такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Да!Не съм я ползвал със акумулаторни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.