Saint_Frantic Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 CD-RW Lite-On LTR-32123S - 32x12x40 - Произведена Април 2003 - Цена 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saint_Frantic Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 Нова цена: 22 лв. Също така имам един Seagate 20 GB с развалена механика, най вероятно, понякога тръгва, друг път не. - 7 лв. за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Seagate 20 GB може ли да го дадеш да го пробвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saint_Frantic Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 Може да го пробваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Нова цена: 22 лв. Също така имам един Seagate 20 GB с развалена механика, най вероятно, понякога тръгва, друг път не. - 7 лв. за него. <{POST_SNAPBACK}> А Сиагейта мога ли направо да го купя за 8 лева ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 А Сиагейта мога ли направо да го купя за 8 лева ???? <{POST_SNAPBACK}> секи по реда си сега е у мен след малко ще го сложа на пц-то да го видя ако не ми върши работа е твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 А Сиагейта мога ли направо да го купя за 8 лева ???? <{POST_SNAPBACK}> начи вече може да го зимаш аз ще му го върна просто модела не е същия който ми тряя иначе при мен тръгна форматнах го без бад сектори ама брамчи пък на мен ПЦ-то ми е до муцуната и немога да го търпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 начи вече може да го зимаш аз ще му го върна просто модела не е същия който ми тряя иначе при мен тръгна форматнах го без бад сектори ама брамчи пък на мен ПЦ-то ми е до муцуната и немога да го търпя <{POST_SNAPBACK}> Тъъъъъъййййй Значи ли че е мой ред ???? Ама на мен не ми пука дали брамчи Трябва ми за колата а там.......май не е толкова важно "за шумът става реч" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 кола с харддиск шах с пешката .... а за записвачката може ли да се тества на мое пц ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saint_Frantic Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 batko32 - Как ще се разберем. Искаш да го тестваш ли? CD-RW е продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 batko32 - Как ще се разберем. Искаш да го тестваш ли? CD-RW е продадена. <{POST_SNAPBACK}> Не Неискам тестове. Искам да го купя Става ли ? кола с харддиск шах с пешката .... С пешката или с коня все е тая нали някъде трябва да си съхранявам музиката " с дискети ми е трудно да боравя докато карам " П.П погледни ми аватара и си го преведи: M usic C ar A udio S ystem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.