cheese Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 ElDiablo има право за палатките от Практикер! Такава палатка става двуслойна срещу 4 лв (толкова струват 12 кв.м. найлон). При цялото ми уважение към марковите и свръхкачествени екипировки, това да се дадат 150 лв за палатка е безсмислен и глупав (като размер) разход. P.S. А специално за спални чували, да са живи и здрави Campus, аз лично бих си взел ето това изделие - http://www.armyshop.dir.bg/_wm/catalog/ite...=14&dflid=3 . Някак си, като е правено за военни, при това не за армията на Мароко, а за армията на една бая ладна страна, ми се струва, че е по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Моля админите да ме извинят за двата поста един след друг, важно е, за това си позволявам тая волност. Хора, скаути и нескаути! Най-после някой се сети да внесе в България ей това - http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=275 Аз вече си поръчах. Съветвам и вас да направите същото! P.S. от 14-и октомври. Уредът е изпробван! Пали памук буквално с една искра, говоря за сух памук, без нищо. Полят със спирт също пламва веднага. С малко повече драскане запалих салфетка. Успял да запаля дори едно топче прахоляк, който измъкнах изноп едно бюро в офиса. Тъй че за качеството на въпрносното изделие вече мога и лично да гарантирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Ето ви една оферта, ако някой се заинтересува. Зима иде, заслужава си, пък ко ще и само за града да е - то едно "нормално" яке не е по-евтино. ------------------------------------------------- И една оферта за раница, която изкочи преди малко -> ТУК Допълнителна информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Докато имам малко свободно време, седя си и се чудя, какво да правя до 15:00ч, реших да споделя няколко интересни неща. По принцип трябваше да ги има в нашия сайт, но недборожелатели решиха, че са ни излишни. Та... малко съвети, събрани от тук-оттам: Как да си изберем РАНИЦА Как да си изберем СКИ (ако някой го вълнува) И един сйт, който виждам, че е пропуснат в списъка. Носи му се слава, като един от най-евтините в страната. Може да се поръчва онлайн, а доставката е до два-три дена и струва 3лв. (до който и да е град) ГОРГОНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 В МСАрми най-накрая са получили ей това - http://shop.oragie.com/product_info.php?cP...037ff467acdc536 Аз вече си поръчах, съветвам и вас да направите същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 cheese, изработката качествена ли е? Аре като го получиш направи малко тестове и сподели. От доста време си търся, но все са скапани. Каква е дължината също ме интересува! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Триона е супер, най-накрая да има и у нас такива "благинки".Браво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Едно ново магазинче на територията на София! Сайта е доста по-беден от това, което предлагат. А и цените ми се струват леко завишени - най-вероятно заради сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Един склад за екипировка - доста евтини неща има - дрехи, раници, обувки, котки, спални чували. Намира се в кв.Лозенец, ул."Кръстьо Сарафов" 26, на ъгъла с ул."Света гора". Партерен етаж! МНОГО ниски цени! Телефон - 02/866-75-18 GSM - 0888/138-188 КАРТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Най-накрая намерих магазин за излязло от употреба армейско имущество. Магазинът ес намира на ъгъла на улица "Менделеев" и булевард "Константин Величков". За беда в момента магазинът се инвентаризира и това ще продължи неизвестно до кога. Цените са безумно ниски - например алуминиева манерка струва 60 ст. Предполагам, че магазинът би бил интересен и за мама и тате, защото се продават и всевъзможни вилици, лъжици и прочее. На който му харесва магазинът, да иде да го види, на който не му харесва, да не ходи! Ако има наш човек от махалата наоколо, да проверява свършила ли е вече инвентарзацията и работят ли, би било много добре! На мен ми идва далече да ходя да гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Аз да си кажа, с риск пак да съм погнат Внимавайте с манерките - алуминът старее и се отлага във водата. В скалда на Айвън7 в Пловдив има манерки TCM по 2-3лв. Или поне имаше преди година. Също са с алуминиево покритие, но са нови и евтини, което не пречи да се сменят често! Аз имах 10 такива и ги раздадох - сега съм с 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.