Jump to content
BulForum.com

Kak да форматирам МP-3

t_tunchev

Recommended Posts

Питаш как да си направиш аудио cd от мп3-ки или как да подредиш диск с мп3-ки за да може да ги чете уредбата (уредба поддържаща мп3)?

1. Директно със записващият софтуер (nero burning rom - даваш върху аудиоcd и то ти прави mp3-ките на track-ове без твоята намеса)

2. зависи от плеъра, някои по примитивни изискват да няма поддиректории и да са в root директорията на диска. Според мен просто трябва да си ги подредиш по директории и готово

програма не ти трябва осевен записващата.

Питаш как да си направиш аудио cd от мп3-ки или как да подредиш диск с мп3-ки за да може да ги чете уредбата (уредба поддържаща мп3)?

1. Директно със записващият софтуер (nero burning rom - даваш върху аудиоcd и то ти прави mp3-ките на track-ове без твоята намеса)

2. зависи от плеъра, някои по примитивни изискват да няма поддиректории и да са в root директорията на диска. Според мен просто трябва да си ги подредиш по директории и готово

програма не ти трябва осевен записващата.

Мойта уредба не може да 4ете МП-3.Зна4и включвам си НЕРОТO давам вьрху AUDIO CD прави ми МП-3-ките тракове и си ги записвам и после си ги слушам на уредбата и кофея. :punk :lol: Taka li?????? :confused

Мойта уредба не може да 4ете МП-3.Зна4и включвам си НЕРОТO давам вьрху AUDIO CD прави ми МП-3-ките тракове и си ги записвам и после си ги слушам на уредбата и кофея. :punk  :lol:

екзактли :devil

значи ти като посочиш аудиоcd и просто хващаш за ушите някоя мп3-ка и я влачиш към компилацията и ще видиш че тя ти заема повечко място долу в progress bar-а.

Значи да предупредя че не можеш да си оставяш отворено едно audio-cd с надеждата след време да си го допълваш с още парчета. audio-cd-тата не поддържат multisession така че го пълни цялото. Някои записвачи препоръчват за аудио цд-та да записваме на възможно по-малка скорост но според мен няма проблеми :) Пиши ги на.. 12-та например..

Ако уредбата на която плейваш е някаква по-дърта е възможно да има проблем със CD-R особено записани на по-голяма скорост.. ама всичко е до късмет :) (и степен на зацапване на оптиката)

екзактли  :devil

значи ти като посочиш аудиоcd и просто хващаш за ушите някоя мп3-ка и я влачиш към компилацията и ще видиш че тя ти заема повечко място долу в progress bar-а.

Значи да предупредя че не можеш да си оставяш отворено едно audio-cd с надеждата след време да си го допълваш с още парчета. audio-cd-тата не поддържат multisession така че го пълни цялото. Някои записвачи препоръчват за аудио цд-та да записваме на възможно по-малка скорост но според мен няма проблеми :) Пиши ги на.. 12-та например..

Ако уредбата на която плейваш е някаква по-дърта е възможно да има проблем със CD-R особено записани на по-голяма скорост.. ама всичко е до късмет  :) (и степен на зацапване на оптиката)

OK мерси ще пробвам,ако има някакьв проблем ще пиша да помагате.

Ако ползваш Медиа плейър 9, ето ти линк за плъгин, позволяващ рипване на дискове в mp3, както и записване на аудиодискове от mp3. Удобно е, защото, ако рипваш оригинален диск, ти попълва автоматично таговете. Добра идея е да си нагласиш предварително настройките за битрейта.

Можеш да ползваш и Нерото, но има повече действия до получаване на крайния резултат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...