Jump to content
BulForum.com

Проблем с USB Data Cable за Самсунг Е800

Recommended Posts

Купих си кабел за телефона(Е800).Всичко е наред слагам драйверите от диска който ми дадоха до тук всичко си е както си му е реда обаче след това като пусна програмката с която искам да се свържа с телефона и ми казва че порта е Offline и не може да се свърже обаче като дам да избера през кой порт да се свържа не ми дава USB а само COM Ports а аз на лаптоп-а нямам COM Ports физически.Преди малко го пробвах в един приятел и през COM Port пак не става :angry1 :cry Ако някой е подкарвал такова чудо да каже как става

Аз съм свързвал разни Самсунги чрез инфраред но с дата кабел никога не е ставало!Имам един въпрос!Като вклучеш дата кабела към телефона батерията започва ли да се зарежда??

Аз съм свързвал разни Самсунги чрез инфраред но с дата кабел никога не е ставало!Имам един въпрос!Като вклучеш дата кабела към телефона батерията започва ли да се зарежда??

Да започва обаче не ми дава да се свържа с телефона на мен ми трябва за да мога да си взема снимките че заминавам на море в неделя и искам да е празен :bgrin: но не става :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Да започва обаче не ми дава да се свържа с телефона на мен ми трябва за да мога да си взема снимките че заминавам на море в неделя и искам да е празен :bgrin: но не става :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

Ами незнам от къде си го купил този кабел но след като го включиш и батерията започне да се зарежда значи дата кабела не е за твоя телефон!!На въшен вид за всички Самсунги кабелите са едни и същи но вътре има разменени някой от жичките и затова колкото и да го мъчиш тоя кабел нищо няма да стане :sick

Аз бях взе дата кабел от Самсунг Т100 и като го пъхам в моя телефон или пък в Е700 си влиза идеално!!Просто обаче като го ръгна и батерията дава че се зарежда!!Докато ако си го сложиш на Т100 няма такова нещо изощо недава че се зарежда батерията!!Затова доколкото знам Е800 има инфраред!!Купуваш си такова нещо и нямаш никакъв проблем!!Аз лично ще ти обесня как да го вържеш с инфраред :)

Преди една приятелка имаше Т100 и пак като го пуснеше към пц почваше да се зарежда свидетел съм защото аз го пусках :D става просто иска виртуален ком порт както пише в един руски сайт но не знам дали и така ще стане

За това Т100 което ти говоря аз неискаше никакъв виртуален комп порт!!Просто ръгаш кабела в компа ръгаш го и в телефона(батерията не показва че се зарежда)!Пускаш си програмката Easy GPRS и тя си започва да си логва СМС-ите телфонната книга всичко!!Ако не стане от настройките на програмата се слага на КОМ порт 2 примерно рестартираш я и готово!!

Значи пробвай наистина без да е включен кабела в компа дали като го ръгнеш в телефона дава че батерията се зарежда ако става така съм почти на 100% убеден че с кабела няма да стане :sick Аз лично се мъчих 2 месеца докато остановя това нещо ако искаш и ти сега си създавай грижи!!Много по-лесно е ако можеш да го пробуташ този кабел на няко да го взима купуваш си инфраред и с него можеш да правиш каквото си искаш пък и такла ще можеш да го ползваш и с друг телефон :)

дам, и аз потвърждавам че на много места ги пише това - Самсунг + кабел, ако започне да зарежда, значи не си уцелил кабела

погледни някъде по кабела дали пише модела му, след това отиди на този сайт : http://diamondelectric.ru/secart61.html и потърси модела там за да видиш за кой Самсунг става този кабел, там пише че за Е800 кабела е PCB133LBEG/STD

На мен този кабел ми трябва само за да си прехвърля едни снимки единствено за това повече сигурно няма да ми трябва същото ще стане и с ИРДА мен ми трявба за бърза работа до утре ако може да ми кажеш някъде където могат да ми свалят само снимките ще ти бъда много благодарен иначе не си заслужава да купя ИРДА защото нямам никакво време :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...