Jump to content
BulForum.com

Купувам цифров фотоапарат с мп3 плейър

Recommended Posts

Ако нямате-става ли да ми предложите

Mustek DV3032 мултифункционална цифрова камера

Цена: 178.00 лв. (с ДДС)

Мултифункционално устройство: цифрова камера, PC камера, четец за SD/ MMC карти, видеокамера, фотоапарат3.1 Mpix хардуерна резолюцияВисока резолюция: 2048 x 1536 пиксела (софтуерно)Цветен TFT 1.5 " LCD дисплей, подвиженЦифрово увеличение: 2 х

За някой лев повече това:

Mustek DV3500 цифров фотоапарат 4.0 MPix

1805088.jpg

Мултифункционално устройство: цифров фотоапарат, видеокамера, диктофон, MP3 плейър, web камераCMOS сензорРезолюция:Снимки: 2304 x 1728 (интерполация), 1600 x 1200, 640 x 480Видеоклип: 640 x 480, 352 x 288MPEG 4 технология за високо качество.

Има ги в интернет магазина www.get.bg

Зачи аз имам съшия като споменатия в по горния пост само че е някаква друга марка.като функции и дизайн обаче са 1:1.снимките не са с хубаво качество,единствено клипчетата ги бива.

Само един съвет да ти дам - гледай да има много хубава батерия. Много е важно, иначе много дертове ще береш.

i ot men 1 savet s tiq 3v1 , 5v1 spored men 6tebere6 qdeve re6i si kakvo iska6 pove4e aparta ili mp3 player 6toto nakraq nqma da ima6 nito 1 ot dvete ka4estvoto na tezi texniki e pod sqkva kritika zatva si kupi nqkvo xubavo aparat4e ili mp3 player4e i mu se radvai

Аз имам такава джаджа Mustek Dv5000 5 в 1, 4,1Мpix.От моделите 5000 нагоре има и светкавица.Но мога да кажа,че прави доволни клипчета и относително добри снимки.Ммм ноо наистина както се каза по-нагоре в темата мп3 е под сякаква критика,няма никакъв еквалайзер и не свири добре..Мм а колкото до батерията моя е с 2 батерии АА и е с ммц карта 512мб.С едни батерии 2300Mah пълни 1 път и половина паметта си, тоест снима клип на средно качество тоест vcd резолюция с 25 кадъра в секунда 2часа и 53минути.

Ако решиш да си купуваш нещо такова все пак, препоръчвам ти модела Mustek DV-5500,който изглежда така:

http://www.polarotor.co.yu/multimedia_files/mustek_dv2.jpg

а тук може да намериш и характеристиките му:

http://www.pricerunner.com/sound-and-visio.../216042/details

ЕДИТ: Вносител на mustek e Вали Велико Търново,офисът им беше някаде до ВХВП

Вярно е тва за качеството.АЗ знам че няма снимките да са перфектни(аз не исакм чак перфектни-искам прилични снимки).

Има един филипс-които с е 2.0 мпх камера и с 256 мб-с мп3.НО няма дисплей,нито място за карта нито клипчета и тва ме спира.

Благодаря все пак за съветите.

Аз мога да ти предложа Photo Clip 7216 в гоогле се намира всичко за функциите му. Чел съм лоши отзиви за тях като ,че батериите издържали малко ама намен си ми прави около 300 снимки с 1 зареждане (запълва 80МВ) . Снимките също ги вади с добро качество и МП3 свири супер видеото е добро 1.3Mpx е в нета пише има си и дисплеиче всичко му е наред само незнам за колко пари би се навил да го вземеш и аз дали ша са навия ама предложи цена и ще видим.

Има вградена 16МБ памет аз съм му купил 64МБ карта за батериите съм писал горе . А единствено заради което исакам да се разделя с него е заради това ,че гледам че има апарати дето снимат видео през ноща и искам и аз да мога :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...