nakatak_zick Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Търся си цифрова камера с мп3 плейър,видео и т.н.ТЕ ги водят 5 в 1. Ако нямате-става ли да ми предложите Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ако нямате-става ли да ми предложите <{POST_SNAPBACK}> Mustek DV3032 мултифункционална цифрова камера Цена: 178.00 лв. (с ДДС) Мултифункционално устройство: цифрова камера, PC камера, четец за SD/ MMC карти, видеокамера, фотоапарат3.1 Mpix хардуерна резолюцияВисока резолюция: 2048 x 1536 пиксела (софтуерно)Цветен TFT 1.5 " LCD дисплей, подвиженЦифрово увеличение: 2 х За някой лев повече това: Mustek DV3500 цифров фотоапарат 4.0 MPix Мултифункционално устройство: цифров фотоапарат, видеокамера, диктофон, MP3 плейър, web камераCMOS сензорРезолюция:Снимки: 2304 x 1728 (интерполация), 1600 x 1200, 640 x 480Видеоклип: 640 x 480, 352 x 288MPEG 4 технология за високо качество. Има ги в интернет магазина www.get.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Зачи аз имам съшия като споменатия в по горния пост само че е някаква друга марка.като функции и дизайн обаче са 1:1.снимките не са с хубаво качество,единствено клипчетата ги бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Само един съвет да ти дам - гледай да има много хубава батерия. Много е важно, иначе много дертове ще береш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 i ot men 1 savet s tiq 3v1 , 5v1 spored men 6tebere6 qdeve re6i si kakvo iska6 pove4e aparta ili mp3 player 6toto nakraq nqma da ima6 nito 1 ot dvete ka4estvoto na tezi texniki e pod sqkva kritika zatva si kupi nqkvo xubavo aparat4e ili mp3 player4e i mu se radvai Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Аз имам такава джаджа Mustek Dv5000 5 в 1, 4,1Мpix.От моделите 5000 нагоре има и светкавица.Но мога да кажа,че прави доволни клипчета и относително добри снимки.Ммм ноо наистина както се каза по-нагоре в темата мп3 е под сякаква критика,няма никакъв еквалайзер и не свири добре..Мм а колкото до батерията моя е с 2 батерии АА и е с ммц карта 512мб.С едни батерии 2300Mah пълни 1 път и половина паметта си, тоест снима клип на средно качество тоест vcd резолюция с 25 кадъра в секунда 2часа и 53минути. Ако решиш да си купуваш нещо такова все пак, препоръчвам ти модела Mustek DV-5500,който изглежда така: http://www.polarotor.co.yu/multimedia_files/mustek_dv2.jpg а тук може да намериш и характеристиките му: http://www.pricerunner.com/sound-and-visio.../216042/details ЕДИТ: Вносител на mustek e Вали Велико Търново,офисът им беше някаде до ВХВП Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Вярно е тва за качеството.АЗ знам че няма снимките да са перфектни(аз не исакм чак перфектни-искам прилични снимки). Има един филипс-които с е 2.0 мпх камера и с 256 мб-с мп3.НО няма дисплей,нито място за карта нито клипчета и тва ме спира. Благодаря все пак за съветите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Аз мога да ти предложа Photo Clip 7216 в гоогле се намира всичко за функциите му. Чел съм лоши отзиви за тях като ,че батериите издържали малко ама намен си ми прави около 300 снимки с 1 зареждане (запълва 80МВ) . Снимките също ги вади с добро качество и МП3 свири супер видеото е добро 1.3Mpx е в нета пише има си и дисплеиче всичко му е наред само незнам за колко пари би се навил да го вземеш и аз дали ша са навия ама предложи цена и ще видим. Има вградена 16МБ памет аз съм му купил 64МБ карта за батериите съм писал горе . А единствено заради което исакам да се разделя с него е заради това ,че гледам че има апарати дето снимат видео през ноща и искам и аз да мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.