Jump to content
BulForum.com

Dvuprocesorno dano za AMD ATHLON XP

Recommended Posts

zdraveite, znachi neznam tochno kade da q bqh pusnal taq tema ma reshih tuka. Znachi iskam da si vzemq dvuprocesorno dano za AMD AXP no iz guugle kato potarsq i mi izlizat edni nikvi, ako nqkoi znae marka i cena da mi predloji. Blagodarq vi predvaritelno.

какво ще рече "mi izlizat edni nikvi"..... ти какво очакваш, те са предимно сърварни дъна и ако очакваш някакво лудо геймарско, просто няма да стане

какво ще рече "mi izlizat edni nikvi"..... ти какво очакваш, те са предимно сърварни дъна и ако очакваш някакво лудо геймарско, просто няма да стане

nqmah tochno tova predvid, a che vse za socket 940 mi izlizat a az nqmam vazmojnost za takova, kamoli za Opteron :blink: .

Ta nikoi li neznae marka na takova dano.

nqmah tochno tova predvid, a che vse za socket 940 mi izlizat a az nqmam vazmojnost za takova, kamoli za Opteron  :blink: .

Ta nikoi li neznae marka na takova dano.

Всъщност сега не ми се проверява, но все си мисля, че такова дъно няма и да намериш. Просто щото двъпроцесорни дъна за Атлон ХР няма. Може да съм в грешка ама.....ако е така нека някой ме поправи.

Оптерона е точно за тази цел, също и новите FX и новите 64 битови процесори.

Атлоните ХР не са сървърни процесори.

Athlon XP не става за двупроцесорни системи. Мултипроцесорният чип на AMD е с маркировка МР ;)

Да, но скоро някъде гледах ревю на двупроцесорно такова, на което са тръгнали двойка АХР процесори. Т.е. това не е проблем. Проблем е, че при някои тестове производителността е дори по-ниска ;) , да не говорим, че софтуера трябва специално да е писан да се възползва от повече от един процесор, например Windows Server версиите имат поддръжка на различен брой процесори в зависимост от типа лиценз. Разбира се Datacenter версиите са върха, но на кой ли му трябва такава, освен ако не поддържа нещо огромно като мрежа или сайт.

На мен ми се струва, че FiXeR не знае точно за какво му е такова нещо, да ме поправи ако греша. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...