zizirixo Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Много от феновете на 50Cent се чудиха каква е колата от клипа му към песента Candy Shop... Нека да сложим край на предположенията от вида: Ферари, Мазарати и т.н. Колата е Saleen S7 Twin Turbo американско производство повече информация може да намерите в ревюто http://www.skorost.net/viewnews.php?id=16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Аз по-скоро искам снимки на цицорестата мадама с розовото от клипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Не е лоша колата ... Аз пък изобщо не се бях замислял каква е , като съм гледал клипа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Не е лоша колата! Не е лоша каката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Аз по-скоро искам снимки на цицорестата мадама с розовото от клипа <{POST_SNAPBACK}> Tая кака, носа и прилича на смазан пипер, а лицето на злодей, иначе в тялото е яка, ама мене ме отвращава. .Иначе колата е Салийн, аз още първия път като гледах клипа я познах, само тази кола има такава специфична аеродинамична форма, не случайно експертите казват за нея, че при подходяща скорост(с по голямата скорост, по силна е и силата на пристискане къп пътя, в зависимост от аеродинамиката на колата) може да се движи по таван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Не е като жигулата на дядо Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Tая кака, носа и прилича на смазан пипер, а лицето на злодей, иначе в тялото е яка, ама мене ме отвращава. .Иначе колата е Салийн, аз още първия път като гледах клипа я познах, само тази кола има такава специфична аеродинамична форма, не случайно експертите казват за нея, че при подходяща скорост(с по голямата скорост, по силна е и силата на пристискане къп пътя, в зависимост от аеродинамиката на колата) може да се движи по таван. <{POST_SNAPBACK}> Чувствам, че говорим за различни мадами В клипа се появяват две с розово, първата имитира мед. сестра, а втората е една такава сладичка, като курва Та тая втората кефи Edit: Те за тая става дума: http://img263.imageshack.us/my.php?image=bscap0003pk.jpg Верно си има дефекти ама пак е сладурана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Тоя Селен пък е супер известен. Ако сте гледали Bruce Almighty там също го има, само че не е twin turbo-то ами обикновения ... ако не се лъжа Също така на рекламата на gillette mach 3 пак е той Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Тоя Селен пък е супер известен. Ако сте гледали Bruce Almighty там също го има, само че не е twin turbo-то ами обикновения ... ако не се лъжа Също така на рекламата на gillette mach 3 пак е той <{POST_SNAPBACK}> дам абсолютно си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Чувствам, че говорим за различни мадами В клипа се появяват две с розово, първата имитира мед. сестра, а втората е една такава сладичка, като курва Та тая втората кефи Edit: Те за тая става дума: http://img263.imageshack.us/my.php?image=bscap0003pk.jpg Верно си има дефекти ама пак е сладурана <{POST_SNAPBACK}> Офтопик: @Весео, определено нямаме сходен вкус с тебе, аз точно за тая казвах, че носа и е като пипер, а лицето супер злобно, а сега виждам, че и циците и не са моя вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Тая в лицето ми прилича на прасе, а циците й бас държа, че са супер меки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Тая в лицето ми прилича на прасе, а циците й бас държа, че са супер меки. <{POST_SNAPBACK}> Имах си аз да са такива огромни и да са стегнати като дини!! Невърви просто освен ако не е силикон де Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Офтопик: @Весео, определено нямаме сходен вкус с тебе, аз точно за тая казвах, че носа и е като пипер, а лицето супер злобно, а сега виждам, че и циците и не са моя вкус. <{POST_SNAPBACK}> Нормално е Повечето ми познати харесват момичета с "пъпки" вместо цици, за което се ебаваме взаимно Доста малко народ има моя вкус Между другото това не е най-добрата й снимка от клипа, просто тук се вижда фронтално и затова шотнах това .. като тръгва оня пич да я прегръща е малко по-сладка Ма циците й > *!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ма циците й > *!* <{POST_SNAPBACK}> И те не струват, слушай ме ко ти говоря, опитвал съм ги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Което ми напомня един лаф: "Извинете, това гърдите ви ли са или сте настръхнала?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Което ми напомня един лаф: "Извинете, това гърдите ви ли са или сте настръхнала?" <{POST_SNAPBACK}> Лафа кърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.