Jump to content
BulForum.com

Колата от Candy Shop review >>>

zizirixo

Recommended Posts

Много от феновете на 50Cent се чудиха каква е колата от клипа му към песента Candy Shop... Нека да сложим край на предположенията от вида: Ферари, Мазарати и т.н.

Колата е Saleen S7 Twin Turbo американско производство

повече информация може да намерите в ревюто http://www.skorost.net/viewnews.php?id=16

Аз по-скоро искам снимки на цицорестата мадама с розовото от клипа ;)

Tая кака, носа и прилича на смазан пипер, а лицето на злодей, иначе в тялото е яка, ама мене ме отвращава. :sick :sick .Иначе колата е Салийн, аз още първия път като гледах клипа я познах, само тази кола има такава специфична аеродинамична форма, не случайно експертите казват за нея, че при подходяща скорост(с по голямата скорост, по силна е и силата на пристискане къп пътя, в зависимост от аеродинамиката на колата) може да се движи по таван.

Tая кака, носа и прилича на смазан пипер, а лицето на злодей, иначе в тялото е яка, ама мене ме отвращава. :sick  :sick .Иначе колата е Салийн, аз още първия път като гледах клипа я познах, само тази кола има такава специфична аеродинамична форма, не случайно експертите казват за нея, че при подходяща скорост(с по голямата скорост, по силна е и силата на пристискане къп пътя, в зависимост от аеродинамиката на колата) може да се движи по таван.

Чувствам, че говорим за различни мадами ;) В клипа се появяват две с розово, първата имитира мед. сестра, а втората е една такава сладичка, като курва :) Та тая втората кефи :)

Edit: Те за тая става дума:

http://img263.imageshack.us/my.php?image=bscap0003pk.jpg

Верно си има дефекти ама пак е сладурана :)

Тоя Селен пък е супер известен. Ако сте гледали Bruce Almighty там също го има, само че не е twin turbo-то ами обикновения ... ако не се лъжа :) Също така на рекламата на gillette mach 3 пак е той :)

Тоя Селен пък е супер известен. Ако сте гледали Bruce Almighty там също го има, само че не е twin turbo-то ами обикновения ... ако не се лъжа :) Също така на рекламата на gillette mach 3 пак е той :)

дам абсолютно си прав :woot

Чувствам, че говорим за различни мадами ;) В клипа се появяват две с розово, първата имитира мед. сестра, а втората е една такава сладичка, като курва :) Та тая втората кефи :)

Edit: Те за тая става дума:

http://img263.imageshack.us/my.php?image=bscap0003pk.jpg

Верно си има дефекти ама пак е сладурана :)

Офтопик:

:sick :sick :sick @Весео, определено нямаме сходен вкус с тебе, аз точно за тая казвах, че носа и е като пипер, а лицето супер злобно, а сега виждам, че и циците и не са моя вкус.

Тая в лицето ми прилича на прасе, а циците й бас държа, че са супер меки.

Имах си аз да са такива огромни и да са стегнати като дини!! ;) Невърви просто освен ако не е силикон де :)

Офтопик:

:sick  :sick  :sick @Весео, определено нямаме сходен вкус с тебе, аз точно за тая казвах, че носа и е като пипер, а лицето супер злобно, а сега виждам, че и циците и не са моя вкус.

Нормално е :) Повечето ми познати харесват момичета с "пъпки" вместо цици, за което се ебаваме взаимно :D Доста малко народ има моя вкус :)

Между другото това не е най-добрата й снимка от клипа, просто тук се вижда фронтално и затова шотнах това .. като тръгва оня пич да я прегръща е малко по-сладка :) Ма циците й > *!* ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...