Jump to content
BulForum.com

ОФК Београд - Локомотив Пд

veseo

Как ще завърши мача ?  

80 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Тук не се играе на точки,така че 2:1 не е лош резултат.А до колкото за обективност-да сте видяли да изказвам мнение за мач на Ботев.Много сте обективни,ама викахте ,че ще биете ЦСКА,а то кво стана1:4.Локото и с Бресник да играе вие пак ще кажете ,че Брестник ще бие.И ако стане изненада и Брестник бие ще викате ,че сте дали обективно мнение.Как един фен на Ботев не предположи,че Локо ще бият.Нито сте гледали Офк,нито има голяма разлика в класите както при ЦСКА и Ливърпул,за да сте сигурни в успеха на ОФК.

Локото с който и да играе, винаги мнението ти ще е обективно, ако кажеш че ще паднат :tongue

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply
абе локото този сезон са слаби няма какво да се лъжем ... в А група няма да направят нищо догодина сиг. няма да са в евро турнирите ... същото важи и за литекс ... локо и да продължат другия кръг са аут

Мисля 4е фажорит за о4астие в УЕФА са Локомотив СФ :)

Ботев и Локо колко теми са затваряни заради спорове warn е раздаван(на мен :) ) и просто няма край този спор.Е какво да се прай Локото трябваше да бие защото са БГ отбор това че не ги харесвам така си е ама не играят с Ботев че да ги проклинам да падата нали?Кат дойде най-якото дерби в БГ между Ботев и Локото ще се реши(казвам най-якото дерби,защото да видиш ст.Христо Ботев изпълнен до пределите си и дори дядовците пеят Тих Бял Дунав ти изпълва душата направо е супер.)Въпреки голямата омраза сме си пловдивчани и като играем извън БГ тряя да се подкрепяме а като започне Великото дерби ще се псуваме,биеме и проклинаме колкото си искаме!

Факт ли е, че познахме, че ще паднете?

Хаха....то не ти трябва да си медиум за да познаеш. :lol:

Разкажете какво точно е направил Камбуров? За директен червен картон..ударил бил някакъв, ама защо, кой....т.н. :huh:

Ботев и Локо колко теми са затваряни заради спорове warn е раздаван(на мен  :) ) и просто няма край този спор.Е какво да се прай Локото трябваше да бие защото са БГ отбор това че не ги харесвам така си е ама не играят с Ботев че да ги проклинам да падата нали?Кат дойде най-якото дерби в БГ между Ботев и Локото ще се реши(казвам най-якото дерби,защото да видиш ст.Христо Ботев изпълнен до пределите си и дори дядовците пеят Тих Бял Дунав ти изпълва душата направо е супер.)Въпреки голямата омраза сме си пловдивчани и като играем извън БГ тряя да се подкрепяме а като започне Великото дерби ще се псуваме,биеме и проклинаме колкото си искаме!

Едно умно мнение да прочета от началото на темата.

Ботев и Локо колко теми са затваряни заради спорове warn е раздаван(на мен  :) ) и просто няма край този спор.Е какво да се прай Локото трябваше да бие защото са БГ отбор това че не ги харесвам така си е ама не играят с Ботев че да ги проклинам да падата нали?Кат дойде най-якото дерби в БГ между Ботев и Локото ще се реши(казвам най-якото дерби,защото да видиш ст.Христо Ботев изпълнен до пределите си и дори дядовците пеят Тих Бял Дунав ти изпълва душата направо е супер.)Въпреки голямата омраза сме си пловдивчани и като играем извън БГ тряя да се подкрепяме а като започне Великото дерби ще се псуваме,биеме и проклинаме колкото си искаме!

Само така пи4....ПЛД теамс РУЛЕ!!!

Не не Ботев рулес Локо не рулес просто казвам че тряя да се подкрепяме в международни мачове.Не бъркайте това което съм казал със симпатия към Локото винаги съм си бил Канар и такъв ще си остана

Де да мислехте така и в прословутия мач на Локо Пд срещу Шумен преди години, когато скандирахте "Само Шумен!" само и само за да изпадне и Ботев, а не Шумен .. ама кой ли ще го помни това, тва е от преди времето на Георги Илиев :)

Де да мислехте така и в прословутия мач на Локо Пд срещу Шумен преди години, когато скандирахте "Само Шумен!" само и само за да изпадне и Ботев, а не Шумен .. ама кой ли ще го помни това, тва е от преди времето на Георги Илиев :)

Знам много добре че Локото са подли и прецакват Ботев както могат просто казвам че като не е свързано с БГ първенството и нямама общи интереси поне да не ги нападаме.Не казвам да ги подкрепяме ама да не нападаме като не не касае.Иначе в първенството просто не трябва да им се дава въздух :)

• 2 weeks later...

'Бахти абсурда! Един от най-отявлените врагове на Локомотив пуска тема как ще свършат. Да си го беше написал директно "мама им (пиип) на тъпите буфери, (пииииип), да се продънят в ада дано, да изпаднат в ц-група, да им катастрофира автобуса, да им удари метеорит стадиона и т.н." Такава омраза към друг отбор за мен говори за крайно ограничен и елементарен човек.

Винаги съм подкрепял и двата пловдивски отбора при мачовете им и единствения случай, в който съм заемал страна е при директното дерби между тях - тогава съм за Локо-то. Но в случая се лее толкова жалка злоба, че чак се чудя може ли наистина един човек да падне толкова ниско. Такива злобни индивиди (не визирам конкретно veseo) за мен са разхищение на въглерод...

Ако си бил на мача Локомотив - Шумен 1:3 преди няколко години ще разбереш защо е такава голяма омразата към буферите. Защото да викаш на собствения си стадион за противниците и да освиркваш своя отбор, само и само да може да изпадне Ботев е наистина нещо, което едва ли може да го направи друг отбор. :sayjin

Ако си бил на мача Локомотив - Шумен 1:3 преди няколко години ще разбереш защо е такава голяма омразата към буферите. Защото да викаш на собствения си стадион за противниците и да освиркваш своя отбор, само и само да може да изпадне Ботев е наистина нещо, което едва ли може да го направи друг отбор.

Омразата между двата отбора се заражда преди НЯКОЛКО години по вина на Локо. Ай сиктир... Не му е тука мястото, това е!!!

Омразата се е зародила преди много години, но голямата омраза е от преди няколко или не помните този мач, защото така ви отърва? Локомотив както винаги стана за смях пред цяла България с "големите" си фенове и с "честната" си игра

'Бахти абсурда! Един от най-отявлените врагове на Локомотив пуска тема как ще свършат. Да си го беше написал директно "мама им (пиип) на тъпите буфери, (пииииип), да се продънят в ада дано, да изпаднат в ц-група, да им катастрофира автобуса, да им удари метеорит стадиона и т.н." Такава омраза към друг отбор за мен говори за крайно ограничен и елементарен човек.

Винаги съм подкрепял и двата пловдивски отбора при мачовете им и единствения случай, в който съм заемал страна е при директното дерби между тях - тогава съм за Локо-то. Но в случая се лее толкова жалка злоба, че чак се чудя може ли наистина един човек да падне толкова ниско. Такива злобни индивиди (не визирам конкретно veseo) за мен са разхищение на въглерод...

Направих теми за всичките мачове от УЕФА и не смятам, че съм дал глас на чувствата си към някой от отборите в началния пост, или греша ?

Локомотив както винаги стана за смях пред цяла България с "големите" си фенове и с "честната" си игра

За разлика от феновете на един друг отбор, които ходят по мачове само срещу заплащане... :zzz

За разлика от феновете на един друг отбор, които ходят по мачове само срещу заплащане... :zzz

Не говори глупости само. Сигурно не си и чувал за тоя мач. Ако знаеш за какво става въпрос ще те е срам от Локомотив

Е някои фенове докомотивската им памет започва, когато Г. Илиев преля кюстендилската жилка у тях ;)

мдам, тогава се навъдиха доста псевдобуферчета. даже имам приятели, които бяха от ботев и като доиде жорката илиев и се прехвърлиха към локото :angry: пази боже от такива фалшиви фенове

Престанете с глупостите си...

или обсъждайте темата каквато си е или ходете в sportbg да си водите вечните малоумни спорове и заяждания, които очевидно не ви омръзват да си ги повтаряте по 1000 пъти на седмица.

veseo е пуснал темата, защото е актуална... нормално. И аз бих пуснал за Ботев, Марица, Спартак.

next time close...

Големи психоаналитици се навъдихте. Без да познавате един или друг човек правите някакви генерални заключения какъв бил, па какъв станал и тем подобни.

Омразата се е зародила преди много години, но голямата омраза е от преди няколко или не помните този мач, защото така ви отърва? Локомотив както винаги стана за смях пред цяла България с "големите" си фенове и с "честната" си игра

Омразата далеч несе е започнала от мача с Шумен и предполагам ТИ знаеш за какво говоря .. но просто така ви отърва и изобщо него споменавате нали ?! :sayjin

След мача с Шумен просто стана по голяма и това тогава небеше случайно..

Такаче аре стига сте говорили глупости ами се придържайте към темата ! :angry1

Омразата далеч несе е започнала от мача с Шумен и предполагам ТИ знаеш за какво говоря .. но просто така ви отърва и изобщо него споменавате нали ?! :sayjin

След мача с Шумен просто стана по голяма и това тогава небеше случайно..

Такаче аре стига сте говорили глупости ами се придържайте към темата ! :angry1

а аз какво написах? четеш ли изобщо. ГОЛЯМАТА омраза е след мача с Шумен. Преди е била по-малка, естествено че я е имало. Навсякъде по света е така

Ще паднат наще момчета от град Кюстендил,които си играят мачовете в Бургас...

Камбуров,дето единствено той горе-долу я разбира тая игра няма да играе,щото няма акъл в главата!!!

То и фенове няма,та да ги подкрепят... трагично е положението!

С пари се зима 1во място в БГ първенството , ама не и в УЕФА ;)

А дано поне един отбор от България да продължи напред :unsure:

Ще паднат наще момчета от град Кюстендил,които си играят мачовете в Бургас...

Камбуров,дето единствено той горе-долу я разбира тая игра няма да играе,щото няма акъл в главата!!!

То и фенове няма,та да ги подкрепят... трагично е положението!

С пари се зима 1во място в БГ първенството , ама не и в УЕФА ;)

А дано поне един отбор от България да продължи напред  :unsure:

Ей заради такива като тебе винаги ще има безмислени спорове относно смотаната тема Локо - Ботев ..

Относно феновете .... тук неси прав .. може и да несме много но ще има!

И аз ще съм един от тях.

Та по темата ..

Мисля че ще ги бием в Бургас но всичко зависи от Жозе :grin:

Ако започне мача със състава с които почна срещу Пирин ( македонска слава..) нищо добро нени чака :unsure: ... голям инат е и това може да ни изиграе много лоша шега..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...