Jump to content
BulForum.com

ОФК Београд - Локомотив Пд

veseo

Как ще завърши мача ?  

80 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Айде обясни ми пък защо не сте се провалили? Загуба от непретенциозен сръбски отбор, червен картон за лидера и голмайстора на отбора.На мен пък си ми мяса на провал.Да не говорим, че направо се оттървахте от загуба с по-голям резултат.Или считаш за провал само когато Бошко Балабан ви вкара повече от 2 гола?

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply
Айде обясни ми пък защо не сте се провалили? Загуба от непретенциозен сръбски отбор, червен картон за лидера и голмайстора на отбора.На мен пък си ми мяса на провал.Да не говорим, че направо се оттървахте от загуба с по-голям резултат.Или считаш за провал само когато Бошко Балабан ви вкара повече от 2 гола?

ОФК са четвърти в Сърбия.От каде на каде третия в България да е по-претенциозен от четвъртия в Сърбия.Кой друг бг отбор щеше да се справи по-добре от тях.Като махнем Левски и ЦСКА-те си завършиха преди тях в първенството.

ОФК са четвърти в Сърбия.От каде на каде третия в България да е по-претенциозен от четвъртия в Сърбия.Кой друг бг отбор щеше да се справи по-добре от тях.Като махнем Левски и ЦСКА-те си завършиха преди тях в първенството.

В Сърбия има само 2 отбора - Партизан и Звезда.От време на време и Обилич играе някаква роля, аналог е на Литекс в България(поради налятите в него пари от Желко Ражнятович - Аркан).Останалото е пълнеж. А може би ще ми кажеш че и Работнички са непретенциозен отбор сигурно?

Едит: Само за статистиката последните 3 мача на Локомотив в Европа

Брюж - Локомотив 2:0

Локомотив - Брюж 0:4

ОФК - Локомотив 2:1

Ето отбора с най-големия принос за това догодина да сме си пак с 3 отбора.Пак повтарям за добро ще е.Просто отборът ви си е за местна консумация.

В Сърбия има само 2 отбора - Партизан и Звезда.От време на време и Обилич играе някаква роля, аналог е на Литекс в България(поради налятите в него пари от Желко Ражнятович - Аркан).Останалото е пълнеж. А може би ще ми кажеш че и Работнички са непретенциозен отбор сигурно?

По тая логика и България има два отбора - Левски и ЦСКА. Голям специялист си бил в сръбското първенство :blink:

Започвам да се съмнявам. Толкова си въодушевен от победата на ОФК Белград. Пък и си доста наясно с отборите в сръбското първенство. Ти да не си сърбин бе Нукич? :lol: :lol:

Едит: Само за статистиката последните 3 мача на Локомотив в Европа

Брюж - Локомотив 2:0

Локомотив - Брюж 0:4

ОФК - Локомотив  2:1

Ето отбора с най-големия принос за това догодина да сме си пак с 3 отбора.Пак повтарям за добро ще е.Просто отборът ви си е за местна консумация.

В Сърбия 2,а в България-нито един.И познай кои ще са трите отбора.Май ще трябва да намалят бройката още, а?Как мислиш?

По тая логика и България има два отбора - Левски и ЦСКА. Голям специялист си бил в сръбското първенство :blink:

Не само в сръбското, пич ;) В България отборите с реален шанс за нещо в ЕКТ са Левски, ЦСКА и Литекс. Локомотив не фигурира в този списък.

Започвам да се съмнявам. Толкова си въодушевен от победата на ОФК Белград. Пък и си доста наясно с отборите в сръбското първенство. Ти да не си сърбин бе Нукич? :lol:  :lol:

Къде го видя това въодушевление? Ако погледнеш реално на нещата излизам прав, не мислиш ли? А и не каза нищо за Работнички :D Просто Локомотив са далече и от ЕКТ и от лидерите в първенството.Видя се в първия мач с Левски, видя се и в подготовката в Германия с "успешните" загуби на отбора от аматьорски отбори съставени от градинари и банкери. Ето ти резултата от всичко това днес.Да отречеш?

В Сърбия 2,а в България-нито един.И познай кои ще са трите отбора.Май ще трябва да намалят бройката още, а?Как мислиш?

Ами като е така къде се бутате с тоя ваш Локомотив :confused Поне чорбетата, Латекса и Уеските опитват нещо, докато си стоите с един и същи състав, половината ви отбор е съставен от македонци,сърби и всички останали нации със славянски корен и бразилци неодобрени на проби в половината отбори в България и акостирали при вас.Е Джордани дебютира с асистенция ...за ОФК.Добър дебют :bgrin: А за устатия ви треньор няма да отварям дума, той сам се изложи в интервютата преди мача с Левски и след него.

Ми ако Локото продължават със същия дух ипределено ще намалят на 2 отбора в България.Докато не се научите да играете във вътрешното първенство няма смисал да се излагате в Европа само ни позорите :angry:

Сърбия са хал хабер от футбол. Инат там 1 отбор и вече...

Тия Локото като се паднаха с ОФК и вече....колко им бил труден жребият видите ли :lol:

А Литекс какво направиха с/у Железничар, които са пред ОФК в класирането, а? Помните ли?

Да не ми разправят колко сериозен съперник били ОФК, ми да се хванат да си стегнат малко отбора. То...така или иначе сами се прецакват, щото Гришата ще даде пари за да играят Литекс в европа. Демек...Локото сами изкарват себе си от евентуално участие :wacko: Тъпо ще е, ако прецакат някой отбор който наистина има желание да участва, като Славия например. На всичко отгоре сега ЦСКА като играе за Уефа ще трябва на всяка цена да трупа точки, за да спасява Лодкомотивците.

Да гледат поне тук в Пловдив да бият, че иначе много тъпо. :angry:

Половината сърби и македонци :confused Това е доста интересно. Кажи ги кои са тия сърби, македонци де: Роберт Петров, Бобан Янчевски...

Кои ли пък са неодобрените бразилци :allien

Половината сърби и македонци :confused Това е доста интересно. Кажи ги кои са тия сърби, македонци де: Роберт Петров, Бобан Янчевски...

Кои ли пък са неодобрените бразилци  :allien

Е аз ли съм виновен като не си знаеш играчите в отбора? А сетих се че и един албанец имаше ;) Бразилеца е Джордани? Май не беше одобрен в Литекс или само аз чета спортните новини?

@Дочо - Славия и те са мърди.Само си живуркат.На същия хал ще са като локомотив, да не кажа и по зле.

Е аз ли съм виновен като не си знаеш играчите в отбора? А сетих се че и един албанец имаше ;) Бразилеца е Джордани? Май не беше одобрен в Литекс или само аз чета спортните новини?

Аз знам играчите много добре, но така и не разбрах за сърбите и македонците. :D Албанеца(Халими) си е много добър между другото, а Джордани за колко човека го броиш? Пак питам кои са тези бразилци дето акостирали при нас, защото са ги отхвърлили другите за които говориш?

Аз знам играчите много добре, но така и не разбрах за сърбите и македонците. :D  Албанеца си много добър между другото, а Джордани за колко човека го броиш? Пак питам кои са тези бразилци дето акостирали при нас, защото са ги отхвърлили другите за които говориш?

Даниел Моралес ? :) Каризманич? Ъъъ..Саша Лазаревски?

Браво на буферите :) аз очаквах разгром пък то кво стана :blink: другия мач сте без Камбуров :lol: да ви видим на кво мясате без него :D

Обективно мнение - йок! Атаки между буфери и жълти. Очакваме войната. Еби му майката, нема се оправим...

Аз ще слушам мача, защото очаквам да е интересен. Жълтите ще се молят Локо да падне, а буферите ще псуват жълтите, въпреки че играят срещу сръбски отбор. Щом това ви доставя удоволствие- забавлявайте се!

И защо мнението ми не е обективно :confused Щото всички тряя да кажем че са много добри и ще ги размажат :blink: какво ще помогне тва :confused Поне аз доколкото разбрах тук се иска обективно мнение и аз го дадох...

И защо мнението ми не е обективно :confused Щото всички тряя да кажем че са много добри и ще ги размажат :blink: какво ще помогне тва :confused Поне аз доколкото разбрах тук се иска обективно мнение и аз го дадох...

Обективно мнение от фен на Ботев?Много ме съмнява.

Кажеш ли, че Локомотив е играл слабо, значи си НЕобективен, папагал и нищо не разбираш от футбол ;) Поне така излиза от думите на някои хора

Обективно мнение от фен на Ботев?Много ме съмнява.

Верно си е, черно-белите сте връх на обективността ;) Факт ли е, че познахме, че ще паднете? Какво по-обективно от това? Значението на обективно, не е ли "реално" ?

Верно си е, черно-белите сте връх на обективността ;) Факт ли е, че познахме, че ще паднете? Какво по-обективно от това? Значението на обективно, не е ли "реално" ?

Тук не се играе на точки,така че 2:1 не е лош резултат.А до колкото за обективност-да сте видяли да изказвам мнение за мач на Ботев.Много сте обективни,ама викахте ,че ще биете ЦСКА,а то кво стана1:4.Локото и с Бресник да играе вие пак ще кажете ,че Брестник ще бие.И ако стане изненада и Брестник бие ще викате ,че сте дали обективно мнение.Как един фен на Ботев не предположи,че Локо ще бият.Нито сте гледали Офк,нито има голяма разлика в класите както при ЦСКА и Ливърпул,за да сте сигурни в успеха на ОФК.

Не не трябжа да казжате колко са добри вапроса е да ги подкрепите!!!

Ботев пак са в Б,Ботев пак са в Б :devil

А до колкото за обективност-да сте видяли да изказвам мнение за мач на Ботев.Много сте обективни,ама викахте ,че ще биете ЦСКА,а то кво стана1:4.Локото и с Бресник да играе вие пак ще кажете ,че Брестник ще бие.И ако стане изненада и Брестник бие ще викате ,че сте дали обективно мнение.Как един фен на Ботев не предположи,че Локо ще бият.

Кой говори за обективност? :laughing: :laughing: :laughing:

Колега, ставаш смешен. Ние четем и помним. ;)

Пожелавам успех на Локото и исках вчера да бият.

абе локото този сезон са слаби няма какво да се лъжем ... в А група няма да направят нищо догодина сиг. няма да са в евро турнирите ... същото важи и за литекс ... локо и да продължат другия кръг са аут

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...