Mr.Tinkertrain Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Неска по VH1 дадаха you dont remenber i'll never forget. Една добра песен с баладичен характер и според мен едно баладично по леко соло би паснало перфекно (както и започва самото соло), а ингви пак се правеше на най-бързия китарист в света. Тъпо е непрекъснато да внушаваш колко си бърз техничен и прочие. Много по велик китарист за мен е един Браян Мей , които може да не е толкова бърз и да не са кълчоти с китарата по сцената, но няма една негова нота, изсвирена не на място. Това естествено си е мое мнение и виждане. Няма да задълбочавам спора, но никога не съм харесвал и няма да харесам Малмстийн, просто защото си е един позьор с прекалено голяма мания за величие, гледащ да изпъкне навсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Абе някой знае ли как се казва китариста от Ashanti - Only You ? Много е луд тоя човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Steve Vai според мен .На времето даваха откъси от негови изяви по Бнт уникални изпълнения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Сериозно ли питаш? <{POST_SNAPBACK}> Не, разбира се, надявах се, че иронията е повече от очевидна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Пако де Лусия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 nai qkia e virtuozniq kitaris na impaled northern moonforest posle kitaristy na grupa drisnq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Aaaaaaaaaaaaaa още един фен на INM! Тия пичове рулират Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Tom Morello - (X) Rage Against The Machine, (Current) Audioslave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Бащицата!!! И другите рулират, но само един може да е N0.1!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Определено за мен Richie Blackmore е най-добрия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Не съм много веща в тази област, но аз харесвам Jimmy Page и Santana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Orchid Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Майк Анджело. Който се интересува ще намери негови клипове и ще разбере за какво става дума. Той не е най-добрият, той е виртуоз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Абе ся се сетих за един доста добър. Роден китарист, за съжаление не му знам името - за солото на тази песен му свалям шапка. Групата е Контрол. Сигурно не е лесно да свириш ръченица на китара. Чуйте парчето, струва си, поне заради солото в края му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Не съм много веща в тази област, но аз харесвам Jimmy Page и Santana. <{POST_SNAPBACK}> Това е китариста - Джими Пейдж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 За мен лично е най добрия е Tom Morello Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Ritchie Blackmore според мене ..... иначе от всички тези тук никой не може да каже че има лош всички са вече легенди в HARD музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Joe Satriani Признал съм го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Гледам, че никой не е споменал Alexi Laiho[Children of Bodom, Sinergy] и Luca Turilli[Rhapsody]. Сега, не претендирам, че са най-добрите, но е редно да са в класацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Yngwie Malmsteen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Такова нещо като "най-велик" в действителност няма. И все пак, от съвременните, действащи и new-age групи, като че ли бих посочил Alexi Laiho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Не знам как не сте споменали досега John Petrucci от тиитърите! Иначе много ме кефи как борави с китарката и кви невъзможни звуци издава с нея тоя пич: Tom Morello - (X) Rage Against The Machine, (Current) Audioslave <{POST_SNAPBACK}> Ама истината е една: Такова нещо като "най-велик" в действителност няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Гледам, че никой не е споменал Alexi Laiho[Children of Bodom, Sinergy] и Luca Turilli[Rhapsody]. Да, такова нещо като най-велик няма, но ако има класация за най-тъпи китаристи Лука Турили определено ще е в топ 10... веднъж четох интервю с тоя човек и се отчаях колко е зле... а свиренето му, макар да не е лошо е доста еднообразно и не блести с нищо. Алекси е значително по-добре, ама и той не може да се похвали с някакво особено разнообразие... въобще имам чувството, че повечето метъл групи, излезли на бял свят в средата и края на 90-те тъпчат само на едно място. Затова не намирам никакво величие в музикантите от тези групи. Струва ми се, че повечето от най-добрите китаристи са в прогресив и алтърнатив рока и в джаза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 na luca turili svireneto ne bilo lo6o?4e toi e s reputaciq na edin ot nai virtuoznite v sveta.da ne govorim kak moje6 da kaje6 4e sviri ednoobrazno.qvno ne si slu6a6-slu6ala Rhapsody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Имам всички албуми на Рапсъди до 2002 година вкъщи и се чудя какво да ги правя. Слушал съм твърде много неща за да ме обвиниш в невежество. Не знам откъде реши това за репутацията на Турили, но да знаеш, че света не свършва с Европа и Токио. А еднообразността личи отдалеч, стига ти само да чуеш повече от 3 песни на Рапсъди или соловите албуми на Лука... (където между другото вокала ми харесва повече от Фабио ама нейсе...). Всъщност няма смисъл да приказвам - слушай няколко песни на Rhapsody, после няколко на Dream Theater или Pain Of Salvation и после ми говори за виртуозност и разнообразие. Не че харесвам показната сложност в музиката, ама като ще претендираш да си виртуоз поне трябва да има някакво основание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 slu6al sum dostata4no Rhapsody,DT i Pain OF Salvation i vse pak ne moga da se saglasq s teb.nz kak moje da si slu6al genialnite sola na Luca i da tvardi6 4e ne e ni6to osobeno. i neka ne stigame otnovo do Progressive-a molq.omrazna mi da se sravnqva tehni4nostta na grupi s tazi na progressive takiva.kakto sam kaza tam si4ko e pokazno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.