Jump to content
BulForum.com

Най-доброто нападение

emirates stadion

Кой отбор има най-добро нападение  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Слабото нападение на Ман Юн е на първо място с 20 %...

Рууни, Ван Нистелрой, Криситано Роналдо...

Сега някой ще ми каже, че тези тримата са по-добри нападатели от Шевченко, Виери, Джилардино и Инзаги, или пък от Ето'о, Ларсон, Роналдиньо ?

Има най-много фенове на Ман Юн, при което поол-а става нереален...

За Шева съм съгласен, в момента той е най-великия за мен, ама кое пък им е токова доброто на Виери, Джилардино, Индзаги и Ларсон :blink: :confused

може би ще бъде Макай...ъъъ, тоест Байерн де... :rolleyes:

като гледам как почнаха сезона...ако Мака е здрав има бая да вкарва...голове... :punk

леко съм пристрастен... :love

За Шева съм съгласен, в момента той е най-великия за мен, ама кое пък им е токова доброто на Виери, Джилардино, Индзаги и Ларсон :blink:  :confused

Джилардино - голмайстор на Серия А на 21 години!

Инзаги е контузен - вярно, но все пак чупи рекорди по голове в шампионската лига, например, а всеки знае, че не е посредствен играч.

За Виери няма смисъл да говоря - голмайстор на Италия, Интер и т.н. и т.н.

А за Ларсон да говоря ли ? По - добре питай някой фен на Селтик :)

P.S.Найстина малко преувеличих, като казах, че нападението на Ман Юн е слабо, все пак неможе най-скъпият тим да е със слабо нападение, но като начало, горепосочените футболисти не са реалните нападатели на твоя любим отбор...

Аха и ще ме светнеш ли кои са реалните :blink: Като сменим Саха със Смит и тва е общо взето титулярния състав на нападателите...

Аха и ще ме светнеш ли кои са реалните :blink: Като сменим Саха със Смит и тва е общо взето титулярния състав на нападателите...

Докъде стигнах - да казвам на фен на Ман Юн, кои са нападателите, играещи в любимия му отбор :confused :)

Въпреки, че не съм фен на този тим, ето ти няколко нападателя :

Wayne Rooney

Louis Saha

Ruud van Nistelrooy

Alan Smith

Ole Gunnar Solskjaer (или там както се пише)

Giuseppe Rossi

Jami Puustinen

David Bellion (не съм сигурен дали не го дадоха под наем някъде)

...ако някой се сети за още атакуващи играчи - нека ме допълни...

P.S. Абе ти сериозно ли незнаеш, че Роналдо е халф ? :confused

Уцелил си го Олето... Иначе едва ли има значение, но имаме още Силван Eбанкс-Блейк, Еди Джонсън, Кени Куупър и разни вече съвсем малки. Но реалното нападение на отбора за ван Нистелроой и Рууни. Смити ще играе халф, Саа е контузен и сигурно ще бъде продаден, щото играе много рядко, Олето кой го знае, дали имзобщо ще се оправи, а и той в последните си мачове играеше като хаф, а другите са много малки... Така че бройте ги само двамата - Рууд и Руун.

Хм, колебая се между Милан, Манчестър и Барса... емоциите ме подтикват да гласувам по-скоро за дяволите, а разумът - по-скоро за Милан. В крайна сметка предпочитам да не гласувам, защото става дума за различни стилове на игра, за различни условия (всяко първенство със своите особености) и т.н. Прякото сравнение не е съвсем честно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...