Jump to content
BulForum.com

Най-доброто нападение

emirates stadion

Кой отбор има най-добро нападение  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

null vote!

Сами по себе си нападателите не могат нищо да направят. Футболът е колективен спорт ;)

Темата е тъпа... :angry:

Не съм казал,че могат,но не по твоите думи разбирам,че от нападателите нищо не зависи.Що не те вземат тогава теб да водиш атаката на Реал М.С тея халфове няма как да не станеш голмайстор :lol: .Намерил се кой да ми обяснява какъв спорт е футбола.Теб сигурно те е яд,че от горе изброените половината не ги познаваш.

Колебая се между Милан и Реал Мадрид, но все пак Милан. Това обаче не значи, че ще вкарат най-много голове в Италия. Просто схемата им е по-дефанзивна обикновено.

Knoppix, Saha си е Ман. Юнайтед, но е контузен.

Милан - кой друг има играчи от ранга на Пипо Индзаги и Виери за резервната скамейка :D

А иначе се колебая за Барса - Ето'о и Роналдиньо мажеха наред, и двамата са технични, а като се върне Ларсон ще са с още по-остро нападение. Да не забравяме и младия Лео Меси :)

Не съм казал,че могат,но не по твоите думи разбирам,че от нападателите нищо не зависи.Що не те вземат тогава теб да водиш атаката на Реал М.С тея халфове няма как да не станеш голмайстор :lol: .Намерил се кой да ми обяснява какъв спорт е футбола.Теб сигурно те е яд,че от горе изброените половината не ги познаваш.

Явно не си съвсем наясно със собствения си въпрос. Горе пише: "Кой отбор има най-добро нападение" :excl: Аз казвам, че нападението не може да зависи само от трима играчи :angry: , а от много повече. Ако беше задал въпрос кой отбор има най-добри нападатели-това е по-различно нещо. Но не се и учудвам, че не си ме разбрал.

P.S. Така както си ги изброил горе по трима от отбор ще каже човек, че си изредил всички футболисти, които знаеш :P

Милан - кой друг има играчи от ранга на Пипо Индзаги и Виери за резервната скамейка :D

Няма смисъл да го преписвам :)

Колебая се между Милан и Реал Мадрид, но все пак Милан. Това обаче не значи, че ще вкарат най-много голове в Италия. Просто схемата им е по-дефанзивна обикновено.

Вече не е по-дефанзивна B)

Анчелоти смята да пуска 3-ма в защита през новия сезон. :punk

Ти както си ги изброил наистина най-впечатляващо звучи атаката на Барса, обаче.... Арсенал и атаката им се състои от много повече хора от тези тримата. ТОчно затова Арсенал ми е любимия отбор (заедно с Байерн), защото за разлика от други отобри, където головете вкарват 1-2 максимум 3 човека, в Арсенал те са почти всички. Дори бековете Коул и Лаурен вкарват. Доказателство за думите ми е, че през миналия сезон Пирес беше втория реализатор ако не се лъжа...а той въобще не е нападател. Този сезон много се разписва и Фреди. Да не споменавам Ван Перси и дай боже Сашо Хлеб. Така че малко некоректно ти е зададен POLL-а ;)

Аз съм за Ман. Юнайтед, но в моменто най добрата офанзива в света е тази на Барселона. С Ето и Ронолдинъо в атака трудно се намират защитници, които могат да спрат Барса. Затова и те станаха шампиони в Испания!!!!! :D

Слабото нападение на Ман Юн е на първо място с 20 %...

Рууни, Ван Нистелрой, Криситано Роналдо...

Сега някой ще ми каже, че тези тримата са по-добри нападатели от Шевченко, Виери, Джилардино и Инзаги, или пък от Ето'о, Ларсон, Роналдиньо ?

Има най-много фенове на Ман Юн, при което поол-а става нереален...

P.S.

Leper_Messiah, поинтересувай се за голмайсторите от последния мач на Милан...

Любимият ми отбор е Ливърпул както се вижда но ще може да им се коментира нападението чак след около 7-8 кръга в Англия..миналият сезон то беше под всякаква критика...без Сисе(по мое мнение един от най-добрите нападатели в европа..)

От горе изброените мисля че най доброто НАПАДЕНИЕ има Барселона,а най-добрите НАПАДАТЕЛИ Реал Мадрид.

P.s.:Не мисля че този POLL-a има някакъв смисал при положение че темата е зададена по мое мнение грешно,пък и повечето от горе изброените отбори имат повече от трима нападатели...да не кажа всички. :confused

@KAZIO смятам че си прав за темата! Но май трябва да избираме от горепосочените. Аз се спирам на Милан и Реал (макар да не съм им почитател).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...