LSS Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 arash - temptation ...... супер досадна песен и изобщо всякакъв вид песни в подобен стил мразя всякакъв вид чалга, бг рап(без x-team), латиноамериканска и испанска музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Не понасям T.A. T. U. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Ау, ау, ау... Недей така! Чуй най-напред Буена Виста (препоръчвам ти #1 и #5) и Фрида, а после можеш да минеш през Joao Gilberto за по-спокойни настроения. Въобще, не мисли, че латиносите правят само Макарена и други подобни фафли. Дааа! Радио Batanga рулез! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Не понасям чалга, глупаци като DJ Дамян , БГ Рап...хммм...не харесвам метъла...хич даже...не го обиждам или го отричам...просто ми е странно кое му е хубавото Даже ми е смешно, че като се започне: "вие сте лайнааа" - казва вокалиста (често този който санмо грачи и реве) "да! лана смеее" - казват метълските фенове странно е, а и в метъла често няма никаква приятна мелодичност...само здраво китари и текстове които те учат как да си изкараш червата не, че всички текстове са такива но има и такива, а др не ми допадат... и мен не ме кефят "boy" бандите...мн са ...гейски Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 мразя (Skit)-ве , откаде и на кой идиот му хрумна да слага такива лайна по досковете,че даже и ги пишат отзад като отделни песни .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.