Pesho93 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Вси4ки Български без изклю4ения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izrod4eto_pld Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Mразя групата Korn и всяква метал музика като ги слушам ми се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 2raumwohnung - Spiel Mit Oasis - Love like a bomb / The importance Of beeing Idle RHCP - Teenager in Love Garbage - you Look so fine Placebo - every you every me A Perfect Circle - Passive( i po4ti vsi4ki pesni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Syjalqvam za latinicata, no v momenta nqmam kirilica Ot cqlata muzika 6to sy6testvuva - nai-mrazq BG rapa ! ujasna muzika i dosta prosta6ka !!! sled Rapa se narejda 4algariqta - sy6to golqma idiot6tina , ne vijdam kakvo im q haresvate na tiq pesni, razbiram baladi, a-u ... spomeni ... kry4marski izpylneniq, no e ujasna muzikata !!! ta mojebi tva sa 2 ot nai-omraznite mi ne6ta v muzikata, makar 4e ima i o6te mnogo, no individualni par4eta na drugi stilove izpylniteli Nqkoi be6e spomenal za Britney Spears - prav e, sy6to ne mi haresva taq ligla , mojebi mi e antipati4na , neznam,ama e super de4ka i protivna ... da ne trygvam sega da gi mislq, 4e 6te nqma mi stigne foruma da izbroqvam izpylniteli i tehnite kosuri ... slu6aite Clasika i se uspokoqvaite s istinskata muzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Изпадам в най-дълбока депресия още при първите акорди на Yesterday на The Beatles. А въобще не мога да понасям гласовете на Dido и на Chris Martin от Coldplay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 HIM-Close To The Flame Случи се да я слушам в ужасен,ама наистина невероятно ужасен момент...По-добре да се бях гръмнала Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 metallica-nothin else matters Мразя да слушам гадна чалга...и не сиакм да я разбирам(то кво има за разбиране) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 cyan, darude i razbira se Astral Projecton Hate Metal ( bez LP, Limp Bizkit & Godsmack, ama i tqh sam gi pozarqzal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Мразя метал и чалга тези ме изнервят супер много Особено чалгата е много прост стил обичам всякакви , но на James Blunt - You're beautiful ме разплаква много хубава песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Само 1-вата страница не съм чел ,но съм изненадан ,че никой не е споменал разбивачите на сърца( незнам защо ,но си мисля че по-скоро на мъжки ) от WhiteSnake?!Техните Ain't No Love In The Heart Of The City и по-малко популярната Looking For Love от Is This Love заслужават по-едно слушане на тъмно ,на саме!Ако много ви въздейства по-добре избявайте ,че до депресийки могат да доведат Иначе аз си ги слушам чат-пат.Така просто да давам на душата. П.П:М/у др. забелязвам тенденция по купони много зле да се реагира от страна на женското представителство на Мария - Не те обичам.Защо ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Избягвам мазна чалгия ... Gasolina ... Бръкни Спръс ... албума на Fear Factory - Soul of a New Machine, макар че съм им голям фен, тоя албум ма дразни ... така наречените бой банди ... ей тия пичове ма надъхват да зема бензинова резачка и да почна да обеглавявам подобните им педалчета Дайте ми опера ве майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Чалга, БГ Рап, Техно и ПОП само като чуя нещо такова и мноо яко ме избива на нерви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Всичко де що е метъл или има наченки на метъл НЕ ГО СЛУШАМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 I hate Heavy Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Всичко де що е метъл или има наченки на метъл НЕ ГО СЛУШАМ Подкрепям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Избягвам мазна чалгия ... Gasolina ... Бръкни Спръс ... албума на Fear Factory - Soul of a New Machine, макар че съм им голям фен, тоя албум ма дразни ... така наречените бой банди ... ей тия пичове ма надъхват да зема бензинова резачка и да почна да обеглавявам подобните им педалчета Дайте ми опера ве майна Братя по акъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Подкрепям i az Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 толкова ви разбират главите на вас от музика че не е истина само яко Heavy Metal братя , на мен до толкова ми е писнало от мазни чалгии и от мазни рапари дето се правят на големи играчи че просто не е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 i az Ти да мълчиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Чалга, БГ Рап, Техно и ПОП само като чуя нещо такова и мноо яко ме избива на нерви. и аз съм така,мноо им се нервя (е не чак толкова на техното,но на мноо неща и от там не се кефя) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 толкова ви разбират главите на вас от музика че не е истина biggrin1.gif tongue.gif devil.gif Глупаво е според мен да се твърди, че метала е единствената хубава музика и всичко друго е боклук. Въпрос на вкус. Въпреки тва само метал и рок слушам с удоволствие... на мен до толкова ми е писнало от мазни чалгии и от мазни рапари дето се правят на големи играчи sick1.gif sick1.gif sick1.gif sayjin.gif че просто не е истина Много съгласна ... Та по-накратко : избягвам да слушам чалга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Много дразнят турбо-гъзарите S.T.A.M.B.E.T.O. и още нещо беше... Само си просят голямата сурвачка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Аз се стремя да не се връзвам особено на музикални емоции и лоши спомени, но има едно-две неща, които не обичам да слушам. Едното също е Мария Нейкова, а другото е една песен на Слави отпреди години, дори не съм сигурен как се казва. "Ела, ела, не си жена, която може да е сама" и т.н. Пускат я понякога когато съм някъде на кръчма и ми развалят настроението за малко ама нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Стига разваляйте темата!Още една песен Roxette - It Must Have Been Love !И за да е по-весело само ще кажа ,че лошите спомени ми бяха подарени на 1.01.06 около 4 часа сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Стига разваляйте темата!Още една песен Roxette - It Must Have Been Love !И за да е по-весело само ще кажа ,че лошите спомени ми бяха подарени на 1.01.06 около 4 часа сутринта. Кофти На мен па тогава горе-долу ми влезнаха мноо хубави спомени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.