Дочо Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 3 Doors Down - When I'm gone, So I need you Helloween - Windmill Melanie C - Never Be The Same Again Тодор Колев - Клоунът Хиподил - Друго няма Сашо Роман повечето песни Azis - Сълзи Ice Cream - Борбата Тутурутка - Моето щастие И още мноооооогооооо мноооогоооо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 гергана <{POST_SNAPBACK}> офтопик: абре тази герганчето всички казват че е супер грозна без грим.. пък аз много искам да я видя на живо от близо за да си кажа мнението като експерт. но уви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 офтопик: абре тази герганчето всички казват че е супер грозна без грим.. пък аз много искам да я видя на живо от близо за да си кажа мнението като експерт. но уви... <{POST_SNAPBACK}> Az sum ia vigdal i e super sladka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Има една отвратителна чалга песен на някаква незнайна за мен певица"хей,войниче,искаш гадже... и т.н."Мразя я затова,че като я чуя и след това 10 дена ми е в мозака и несъзнателно си я тананикам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 prosto ne ponasqm 4alga osven ako ne sam se nokautiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Еба ти феномена... Всеки мрази чалгата, ама люто, зверски, силно! ... ... ...до третата ракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Металика- Уан- песента е много хубава но ми напомня неприятни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Мразя скапано техно Да ми дрънка се едно и също в проадължение на сумати минути и направо издивявам!!ТО и чалгата е нещо подобно ама едно нещо се повтаря най-много 3 мин докато има технота и по 30 мин се една и съща боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 офтопик: абре тази герганчето всички казват че е супер грозна без грим.. пък аз много искам да я видя на живо от близо за да си кажа мнението като експерт. но уви... <{POST_SNAPBACK}> Пo-добре недей. Ще вземе да ти хареса и да ти разбие сърцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 От днес 96% от песните, които слушам, ще са здраво емоционално болезнени. Аз обаче смятам това за красиво и дори по някакъв начин приятно и не само че няма да ги отбягвам, ами ще си ги слушам с много по-остро ухо и ще си рева на глас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 iron maiden - fear of the dark Bee Gees - Don't Forget To Remember guns'n'roses - patience проблема е че дори не искам да си припомням за тях , а сега си припомних носят лоши спомени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Избягвам абсолютно всякаква хаус боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Слави Трифонов - Сбогом моя любов 3 Doors Down - Here Without You Сантра - Без теб Haddaway - I Miss You Evanescence - My Immortal Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Deef Leppard-Too late for love.Неприятни спомени!Ина4е също мноооогооо мразя 4алгата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 LL Cool J - Hey Lover Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Nirvana - Come as You Are Deftones - My Own Summer Marilyn Manson - The Speed Of Pain Royksopp - Remind Me Coldplay - Trouble Apocalyptica - Romance Massive Attack - Dissolved Girl Skunk Anansie - Secretly Sting - Shape Of My Heart Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 mc metz-aji mahi sarah cornor-just one last dence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Bon Jovi-Always и Guns N Roses-Don't Cry бяха единствените, които избягвах но от известно време вече и те не ми пречат. По принцип обичам да слушам скапваща музика, когато ми е гадно... а и когато не ми е гадно. Просто май тъжните песни ми въздействат повече. И в повечето случаи ме карат да се чувтвам по-добре като ги слушам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Saglasen sam za Bon jovi mnogo me kefqt,ama ako 4yq o6te vednaj Always i 6te i i sa6to ve4e ne moga da ponasqm BG pop naposledak ni6to izlqzlo ne mi haresva Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Почти всичко на Savage Garden. Действа....зле.Много.Особено тия 'любовни' парчета....много гадно.Иначе са Номер 1 ама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 аз исбягвам да слушам песните (ако мога така да го нарека) на Кати... направо нв мога да е понасям тая, не знам кой я е излъгал че можа да пее Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Цялата боза, която бълва Пайнер-студио и него подобни е определено болезнена за слуха на всеки нормален слушател (и зрител). А като ми запее някои с акцент от малцинството - не само превключвам, ами си дърпам директно шалтера. Иначе директно на темата на RiMy_SuN - песни, които слушам на сила - едва ли бих могъл. Ще посоча някои, които са стойностни за мен и по-скоро ми действат тонизиращо, отколкото да ме просълзяват: METALLICA - For Whom The Bell Tolls SavaTage - Edge Of Thorns Iced Earth - When The Eagle Cries Paradise Lost - Say Just Words Edguy - Land of miracle DIO - Holy Diver Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 песен наречена gasolinа или нещо от сорта + всичко на бритни спиърс Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 ami men mnoo me otvra6tavat Linkin Park ..zatova izbqgvam da gi slusham gnusnite muzikant4eta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbadon Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 ami men mnoo me otvra6tavat Linkin Park ..zatova izbqgvam da gi slusham gnusnite muzikant4eta ... <{POST_SNAPBACK}> Нямам какво да добавя ... освен, че са backstreetboys с китари ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.