RiMy_SuN Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Предполагам всеки има някоя песен,която му носи болезнени спомени,асоциации...такава,която привключва,още при първите акорди или такава,която слуша насила,но се разплаква.Ето моите: Timmy T - One More Try Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing Metallica - Nothing Else Matters Dido - Who Makes You Feel Stevie B - Because I Love You Sheryl Crow - Uninvited The Korgis - Everybody Gotta Learn Sometime The Kelly Family - I Cant' Help Myself Мария Нейкова - Двама .................................................... Лили Иванова - Осъдени Души Интересно ми е кои са вашите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 По принцип няма такива парчета, защото дори и да ми носи болка, тя е примесена с носталгия, с тъжни, но приятни спомени... Иначе за сега се сещам: Nazareth - Love Hurts БТР - Море от любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Всички песни на R&B рекърдс, срам ме е като ги слушам, срам ме е, защото това не е истински рап, а аз много си падам по стойностния БГ рап. П.С.Причината ми не съвпада много с образеца в темата, но гледайки предишния пост, направен от човек, много по опитен от мен в форума, смятам че и аз мога да посоча друга причина освен носталгията, както е посочено в образеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Мария Нейкова - Двама Много депресиращо ми действа!!! edit:Въпреки,че рядко слушам BG музика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Получавам едновременно диария и запек като я слушам! <{POST_SNAPBACK}> Аз получавам същото на всички песни на Милко Калайджиев И не само на тях, повечето са в стил поп-фолк, чалга. Извинявам се не искам да засегна никой Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 че има парчета,които избягвам да слушам-има,ама не е заради ъъъ лоши спомени или нещо такова.просто щото не ме кефи жанра.хм,всъщтност,'не ме кефию е слабо казано,по-скоро 'ненавиждам' е точната дума. а именно-евро биит,всякакъв вид,отвратителна музика.габа,чалга,комерсиален поп,емо-нео-метъл,псевдо генгста хип-хоп и още някои други Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 В момента избягвам да слушам всякакви тъжни песни..... .....гадни са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Аз пък не обичам да слушам метъл музиката (тези които викат без да се разбират какво пеят), всякакъв вид техно и рапа. Не мога да ги понасям просто. Обръщат ми червата на обратно. Както и песните на Милко Калайджиев (без една) и 88. Иначе песни които ми носят "болезнени" спомени,асоциации, обичам да слушам, защото те носят част от миналото ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 За стиловете в музиката, които избягвам няма да говоря, за да не обидя някого. От музиката, която слушам, избягвам 2 песни поради непонасяне: Judas Priest - Painkiller, Alice Cooper - Poison. По сантиментални причини избягвам W.A.S.P. - Idol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 System of a down - Aerials... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Не избягвам никакви песни - това е просто музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Чалгата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Чалгата... <{POST_SNAPBACK}> Взе ми думата от устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 айде ето ги моите,като ги чуя и се спъвам 150 пъти докато ги спра,щото ако ги слушам,става много лошо 1.Sugababes-Too lost in you 2.En vouge-Don't let go 3.Garbage-You look so fine 4.Offspring-Denial revisited Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Timmy T - One More TryAerosmith - I Don't Want To Miss A Thing Metallica - Nothing Else Matters Dido - Who Makes You Feel Stevie B - Because I Love You Sheryl Crow - Uninvited The Korgis - Everybody Gotta Learn Sometime The Kelly Family - I Cant' Help Myself Мария Нейкова - Двама .................................................... Лили Иванова - Осъдени Души <{POST_SNAPBACK}> ами то тези които си написала са толкова уникално лигави любовни бози че то няма начин как да не се депресираш от тях. а иначе смятам че като ти е кофти трябва да си пуснеш музика която ти действа кофти и да се размажеш от мъка. така по бързо ти минава и после.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 3 Doors Down - Here Without You Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ако нещо не ми харесва просто го трия Така че не мога да посоча нищо.. зависи от настроението ми и съответно в определен момент слушам дадено нещо, а друго не.. и обратното Иначе имаше разни досадни парчета като тези: Ивана - Стриптииз Aventura - Obsession Преслава - да го духа... та така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Всякаква чалга,и БГ рап направо ми се повръща Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Песните от които получавам газове и ортикария , запек , остри болки в главата , повръщане , на моменти изблици на ярост , желание да счупя нещо и припадъци е ЧАЛГАТА. Просто не мога да понасям тази простотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Всичко Чалгарско ми се повръща Направо ми става супер гадно като видя в някоя дискотека да надуят чалга и ми става супер гадноооо и побеснявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Доста модерно е всички да мразят/обичат чалгата без изобщо да се опитат да я разберат тази музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Evanescence - My Immortal 3 Doors Down - Here Without You Lene Marlin - Fight Against The Hours , A Place Nearby and others... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Доста модерно е всички да мразят/обичат чалгата без изобщо да се опитат да я разберат тази музика. <{POST_SNAPBACK}> Оф Топик. Виж сега не е като да не съм се опитвала да разбера този тип музика. То просто няма какво да се разбира. Айде няма да навлизам в спорове няма смисъл. Нали все пак сме уж демокрация хората просто си казват мнението Всеки си слуша това, което го кефи. И не си прав, че е модерно. Щом аз 12 години слушам метъл и рок има защо. Други пък слушат чалга. Със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Масена Моно(не помня на кой е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imm0r7aL Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 гергана-твоя бях ми носи лоши спомени мраза да слушам онея гейзери от blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.