drugdealer Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 значи опитах 3-4 пати да пратя смс на 1515 за онея екскурзии, но всеки път ми казва че но може да ми изпрати смс-а.пробвах да пратя следните текстове на номер 1515 1) SMS "5" 2) "5" 3) 5 обаче всеки път ми казва че не може да ми изпрати смс-а.някой има ли предтсва за какво става въпрос?благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 prastash samo 5 i pri men stana,no drug e vuprosa 4e nisto ne sum spe4elil Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 prastash samo 5 i pri men stana,no drug e vuprosa 4e nisto ne sum spe4elil <{POST_SNAPBACK}> значи текста е само числото 5 а номера само 1515.хмм този вариант наи-много го пробвах.а ква е цената ан тази игричка? и тези смс-и където не са се пратили таксуват ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Еми провери. Звъниш на номер *101# и те ще ти пратят сметката. Това не го ли знаеш? Иначе ако ти е нов номера, трябва първо да напишеш номера на смс централата. Или май беше, ако ти е нов апарата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Еми провери. Звъниш на номер *101# и те ще ти пратят сметката. Това не го ли знаеш? Иначе ако ти е нов номера, трябва първо да напишеш номера на смс централата. Или май беше, ако ти е нов апарата. <{POST_SNAPBACK}> Ако е нов апарата.При мене също стана с 5 на 1515 но и аз нищо не съм спечелил за момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Хаха, имам чувството, че някой не си е нагласил настройките за SMS на тел-а Провери, дали можеш да изпратиш на някой друг телефон SMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.