LuDaTa_BaBy Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Имам проблем с принтера.Напълних си главите обаче ми искарва само зелено и жълто обадих се там където го пълниха и ми казаха че трябва да пусна нещо голямо за да се разпише ама пуснах 1000 картинки и документи и пак е същото .Някой има ли си на идея какво да правя?!Принтера ми е HP 1215 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Драйвера няма ли инструмент за продухване на дюзите (самопочистване)? Аз съм с Епсън, и има такива. Има и за подравняване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Драйвера няма ли инструмент за продухване на дюзите (самопочистване)?Аз съм с Епсън, и има такива. Има и за подравняване. <{POST_SNAPBACK}> Ами май няма или поне аз такова нещо не откривам Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Почисти металните контакти на главата със спирт чрез една клечка за уши Може да са се зацапали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 ще използвам и аз темата да питам нещичко. значи дадоха ми един принтер (маи е някъв допотопен) за да си принтирам разни работи и да си го върна. само че като пусна да принтирам и ми изкарва само разни сърчица, каренца и всякакви еи такива глупости ако знаете къде може да е проблема моля помогаите Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Имам проблем с принтера.Напълних си главите обаче ми искарва само зелено и жълто обадих се там където го пълниха и ми казаха че трябва да пусна нещо голямо за да се разпише ама пуснах 1000 картинки и документи и пак е същото .Някой има ли си на идея какво да правя?!Принтера ми е HP 1215 <{POST_SNAPBACK}> Аз съм с HP 1315 , същата история , до като не почистих главата. От това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted August 11, 2005 Author Share Posted August 11, 2005 Аз съм с HP 1315 , същата история , до като не почистих главата. От това е. <{POST_SNAPBACK}> Да ама проблема е че я изчистих и пак е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Да ама проблема е че я изчистих и пак е същото <{POST_SNAPBACK}> Ама не само контактите на самата глава ами и тези които са на леглото в самия принтер Обикновенно като не прави контакт, или не печата като хората.. или не я разпознава изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 ще използвам и аз темата да питам нещичко. значи дадоха ми един принтер (маи е някъв допотопен) за да си принтирам разни работи и да си го върна. само че като пусна да принтирам и ми изкарва само разни сърчица, каренца и всякакви еи такива глупости ако знаете къде може да е проблема моля помогаите <{POST_SNAPBACK}> Почти 100% съм сигурен, че е проблем с драйвърите. Пробвай преинстал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Най-вероятно става дума за оригиналната глава, която всъщност е рекламна и свършва много бързо. Главата се чисти не със спирт, а с вода (топла)! Мастилата са водоразтворими, а спирта ги засича повече. Ако си разпечатала 1000 (да, де) снимки и не се е оправила, няма и да се оправи така. Ако хич не става, вземи си нова глава и не я чакай да свърши и последната капка, а я напълни своевременно. Аз имам 1315 и напълних главите още като взе да дава знаци за свършване на единия цвят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Мастилата са водоразтворими, а спирта ги засича повече <{POST_SNAPBACK}> абре.. кой ви говори за дюзите имах предвид металните контакти.. тоест пиновете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Почти 100% съм сигурен, че е проблем с драйвърите. Пробвай преинстал. <{POST_SNAPBACK}> много ти благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 С моя HP и аз имах подобни проблеми след поредното пълнене и проблемът ми не беше нито в драйверите, нито в контктите. След неколкократни проби установих, че като продухам (вкарам налягане през дупчиците за въздуха) цветната касета и изкарам по малко мастило и от трите цвята и внимателно го позабърша - проблемът се оправя. Само дето трябва да имаш малко салфетки подръка и да го правиш внимателно, понеже има риск ти самият да се оцветиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Мерси хора ще пробвам всичко златни сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.