Jump to content
BulForum.com

Nec e616v

Recommended Posts

Abe vzeh si tova:

http://www.nec.co.uk/e616V_3G_Device.aspx

da znam che e ludnica mersi predvaritelno.

Provlemat e che nemgoa da razbera ot kade da si napravq email nastroikite gprs nastroikite MMS nastroikite i izobshto ako nqkoi e polzval takuv telefon i moje da pomogne da pishe.Ot globul mi kazaha che takuv telefon ne sa vijdali i nemogat da mi pomognat i edva li ne me pitaha shto sam si vzel telefon ot koito TE ne razbirat...kavali.

cql den tarsq v google no ne namiram tutorial kak se pravqt shibanite GPRS nastroiki.Samite nastroiki gi imam no kade se vavejdat...ne znam.

Mersi predvaritelno.

Aз така и неразбрах дали имаш книжка към телефона но все пак ако мога да помогна прилагам книжка на англйски!!Дано е обеснено вътре откъде да си направиш настройките :)

А можеш ли да кажеш за колко зелено и откъде си го взе  :)

Bulevard marica 95 Expres Link otivash tam za telefoni i kazvas che ZGAN te prashta moje da ti napravqt nqkva otstupka ot cenata az go vzeh za 240 vtora ruka !

Aз така и неразбрах дали имаш книжка към телефона но все пак ако мога да помогна прилагам книжка на англйски!!Дано е обеснено вътре откъде да си направиш настройките :)

Nqma brato chetqh ia i az si q svalih nishto ne pishe az iskam kato na maloumen da mi se obqsni kade kakvo kak da cukna shtoto vervai mi ima mnogo nastroiki.

az v momenta sam s takav telefon no o6te kato mi go donesoxa ot angliq me predupredixa 4e v balgariq interneta nqma da mi raboti usven ako ne sam s angliiskata karta koeto e dosta tapi4ko 6toto kato nqma i-net nqma MMS , nqma video cals i takiva raboti....... ZGAN moje i da ne mi vqrva6 ama e taka ako ne6to drugo te interesuva otnostno tozi NEC pi6i mi PM 6te ti obqsna kvoto ti trqbva i az bqx taka v na4aloto no nakraq ve4e go znam naizust

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...