Jump to content
BulForum.com

Bloodrayne 2

simbata

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Do kolkoto razbiram, teb ti e merak da gledash Rayne bez dreshki. Ami pusni google i v poleto za tarsene pishi "Rayne nude". Parviq rezultat koito izliza e:  http://www.meristation.com/EPORTAL_IMGS/GE.../rayne_nude.jpg

Sigurno ima i po-dobri izpalneniq, no ne mi se zanimava da tarsq.

brato izvinqvaj za spama ama samo tva deto ti otkri i az ni6to ne namerih

no 10 x vse pak

• 2 weeks later...

Нещо 2, 3, 4 диск ми правят базици. Като си направя виртуално цд с даемон туулс и вътре има само някъф шибан уинрар архив които не може да се отвори щото бил непознат формат или повреден.Та исках да питам мое ли да са опраи или да свалям дисковете наново от някаде.

Благодаря

• 2 weeks later...

Blood Rayne 2 това бе една от най яките игри които съм играл това лято.Още от BR1 се зарибих по Райна.Вярно BR1 е на светлинни години по- назад от BR2.Когато си инсталнах BR1 не бях зарибен по вампири и тн.т но поиграх 5,10 мин и после

едвам ме отлепиха нашите от монитора.И от тогава до ден днешен съм си зарибен

по undead graetures и по-специално по вампири.Когато си качих демото на BR2, 5 минути съм стоял с отворена уста.Тогава машината ми не беше от наи-добрите демото доста ми лагваше и от тогава почнах да събирам пари за сериозен upgrade на компа и точно седмица преди да излезне BR2 бях си зел тази машина. Като излезна Кървавата Райна 2 съм стоял цяла нощ да играя.Просто докато врътнах играта се размазах изцяло.И все още като ми се преиграе нещо с доста кръв си пускам BR2.Надявам се да има и 3 част.

А ве нали там като преследваш една от трите кучки дето трябва да ги убиеш едната от които в метрото.Та последната тръгва да бяга мама и ... и трябва да си отворя една решетъчна врата като оправя двата панела.Е как бе дееба?Трябва да хвърлям тела по тях ли кво?

Моля помогнете на един ламер!

Edit:Благодаря!

• 1 month later...

Е... С новата карта я подкарах

Много безсмислена игра! Ужасно дървена! Сюжета СЪКС! Екшана и той!

А и тия трупове правят чудеса, майна :blink: !!! Веригата и тя вълшебна(когато се бих с тоя "шакаб", тои ми фърляше камикадзета и аз с веригата ги спирах във въздуха и от същото място ги хвърлях обратно :lol: :blink: ). В началото беше малко интересна. Дори ми беше интрига до нинджите на сенчестата мома, ама много еднообразно. Плюс тва са загрозили Райна(голям праз, че и се тресат циците, мяса на наркоман в лицето-слабо и облещено). Също пищаците са почти неприложими и личи, че не им се е занимавало да правят опция за взимане на друг вид оръжие, а са се изтарикатили и са направили патлаците универсални-всякав тип гомна излизат от тях(от куршуми до полу-ракети(при това всичките от кръв :wtf: )) Първата част е с пъти в смислово, сюжетно и реалистично отношение по-добра от втората!

Пълен абсурд е да я сравнявате с POP:WW

някой да пази save-овете за тази игра?

Аз ги имам.Ако искаш по icq ще ти ги пратя.Номера ми е 292-245-297.

• 2 months later...
А този филм - :)

Я кажете какво мислите :)

Като му гледам оценката в imdb няма кво да му мисля просто...

IMDB Rating: 2.3/10 (1,641 votes)

Като му гледам оценката в imdb няма кво да му мисля просто...

IMDB Rating: 2.3/10 (1,641 votes)

V IMBD се дават ниски оценки или на супер добри филми или на пълни боклуци. За съжеление мисля, че този ще е от вторите :(

Не чакайте по-добро качество, щото после ш са тюхкате защо сте чакали за такова произведение на въображението на Бай Уве Бол, създал и купил правата за правенето на още филми по компютърни игри. Всички до сега са бълвоч... Тоз човен просто не може да прави фимли и тва е! Тревожното е това :ph34r: .

Не стига че ми прецака Alone in the dark ами и този не съм гледал още кървавата но като ви гледам коментарите и ми става лошо да не говорим че щял да прави филми по фар краи и постал :angry1

Германците даже се питат,дали Германия не е подарила на човечеството второто бедствие след Хитлер!

Става дума за Uwe Boll.........както и да е... :woot

V IMBD се дават ниски оценки или на супер добри филми или на пълни боклуци. За съжеление мисля, че този ще е от вторите :(

offtopic:

В imdb винаги се дават точни оценки погледнато от обективна гледна точка. Филми с достатъчно гласа с оценка над 5.5 се понасят, над 6.5 са добри, над 7.5 - невероятно добри, над 8.5 - класики.

Под 5 са бози. Няма филм с оценка под 5, който да ми е харесал.

2.3 е без коментар. Най-много до 4 да мръдне след 4000 гласа, което изключително много ме съмнява.

• 3 months later...
PLS HELP ME.Az sam do edno mqsto deto edin boss puska topki ot sqrna kiselina i az se katera nagore po edni jeleza oba4e nz kvo trqbva da prava.

Боса гущера ли е?Ако е тои на4и праи6 следното.

Ка4ва6 се по железата.Отива6 най -горе.И натискаш коп4ето за lock on target.И ти светва се едно си прихванал някой и натискаш коп4ето за харпуна и Райна дърпа едни като тпоки от горе.Повтараш това около 4 пъти но от разли4ни места на върха.Въпроса е да видиш първото как става и ще се сетиш за другите.

Noeznam no predi kato beh s VC Geforce 4 MX 440 mi dava6e edna ne6to si sistem volume edikvo si, i otdolu mu dava da natisna cansel try agine i ignore,misleh 4e e ot videokartata i e se otkazah da igraiq no sega si kupih ATI Radion 9550 256MB i pak taka mi dava,da ne bida da e problema ot dynoto dosta stari4ko mi e nqkade na 4-5 godini Gygabyte?Nqmkoi 6te pomogne li da razre6a problema?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...