Jump to content
BulForum.com

Bloodrayne 2

simbata

Recommended Posts

Ami az q prevartqh dnes...obshto 13 4asa i neshto pishe po savevovete 4e mi e otnela. I kato q prevartite si savaite pak igrata, za da moje da gledate ekstrite...ima rayne v obleklo na u4eni4ka i razni drugi takiva :D Struva si da q doigraesh, a igrata ne e mnogo dulga. Ako ima neshto, koeto da zatrudnqva nqkoi moje da pita dokato ne sam po4nal da zabravqm drebnite detaili :rolleyes:

A ina4e toq boss deto si go ubil po moi iz4isleniq se pada okolo sredata na igrata.

Е-еее значи и аз съм към края, защото първата част не беше никак кратка, затова питам.

Една препоръка към тези, които са някъде по средата на играта.Онези изроди с чука се убиват много трудно, дори и когато сте включили рейджа или фюрито.Ще ви кажа един чалъм.Заставате до язрода и задържате бутона за битка с няколко човеека(по дефалт С), и почвате да помпите удара.Оня нито може да ви удари, нито да ви бутне а умира малко по малко(с оня удар, който се върти в кръг Райна).Ето го 1-я бъг на играта. :D :bgrin: :P

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Hehe useti zna4i 4e trqbva da blasnesh ru4kata da mu vleze malko vodi4ka i posle da go haknesh s nqkoi 4ovek-bomba :D

simbata sko4i napred kam stenata, posle varvish po neq i po4vash da ska4ash po jelezata. Moje da padnesh nqkolko pati shtoto te strelqt ama tova e jivota :D

Абе просто е трябвало с харпуна да дръпна контейнера :)

Все пак 10x за отделеното време B)

След като съм влязъл в кулата на оня мръсник с кристалите по ръката и съм убил лекаря му, стигам до едно място, където някакъв изрод се движи вертикално по някакъв прът и плюе отпадъци по мене.Как да го убия като не мога да стигна до него?

Вече съм на предпоследния бос(поне така предоплагам)-Ксеркс- голям изрод, 20 пъти по-висок от мене и има някаква броня, немога да го докосна, черпи енергия от някакви машинки отстрани(sun cannons), ама и тях не мога да достигна(протсто няма път до тях)...та мисълта ми е как да го утрепя? :confused :confused

Едит:Справих се сам, просто прочетох objectif-а и така...Много безмислен начин на трепане има тоя бос.Не разбирам, защо като му счупя 2-3 стъкълца по него, той умира.

Az na tiq s 4ukovete puskah Rage 2ro nivo i gi sasipvah...kato svarshi rage-a polzvah kombotata LMb+F. A ina4e fatalitata sa mnogo qki. E+E+LMb kogato si hvanal nqkoi otzad karti mivki. Kak go vdiga vav vazduha i go pravi na salata.

Ami az q prevartqh dnes...obshto 13 4asa i neshto pishe po savevovete 4e mi e otnela. I kato q prevartite si savaite pak igrata, za da moje da gledate ekstrite...ima rayne v obleklo na u4eni4ka i razni drugi takiva :D Struva si da q doigraesh, a igrata ne e mnogo dulga. Ako ima neshto, koeto da zatrudnqva nqkoi moje da pita dokato ne sam po4nal da zabravqm drebnite detaili :rolleyes:

A ina4e toq boss deto si go ubil po moi iz4isleniq se pada okolo sredata na igrata.

Айде и аз я превъртях, наистина си заслужава да я доиграе човек, а и последното филмче, което го отключва след като я превъртиш загатва, че ще има и 3-та част на играта. :D

Иначе определено Blood Rayne 2 е по добра от първата част, за графиката няма да обяснявам, динамиката на играта е по-добра, повече трябва да се мисли...единственото нещо, което ми харесва в Кървавата Райна едно повече, е историята-всичко там се върти около военните и целите са полковници генерали, военни лекари, а си има и кървав списък.И в 1-та част е наблегнато много повече на оръжията-имаш си леки оръжия, тежки оръжия и специално оръжие(аз постоянно си държах на специалното гранатомед, много яко).Иначе това, което казваш за фаталитата, почти всичките ги има и в 1-цата, дори и мелачката във въздуха.

Може ли някои да ми каже ефикасен начин за трепане на Ethrela's minions.Нинжите с големия меч. Сега съм точно на мисията след като е пусната мъглата (там дето трябва да ги мяташ по един хеликоптер, само че те блокират харпуна постоянно)

Някой може ли да каже как се справя с тях? Мерси предварително

П.С (ей много се ядосах ей)

Може ли някои да ми каже ефикасен начин за трепане на Ethrela's minions.Нинжите с големия меч. Сега съм точно на мисията след като е пусната мъглата  (там дето трябва да ги мяташ по един хеликоптер, само че те блокират харпуна постоянно)

Някой може ли да каже как се справя с тях? Мерси предварително

П.С (ей много се ядосах ей)

И аз имах големи проблеми с тях, а имаш късмет, че тогава не си стигнал до "Shadow legion", те са още по трудни, супер бързи са.

Та сега по темата...Вкарваш една серия с крак, ама пълна серия, след нея трябва да паднат на земята и след като паднат на земята, им отрязваш или крака или раката(зависи от фаталитата), поне аз така ги трепах, иначе ако ти се хаби блууд рейдж или блууд фюри може и така.

А колкото до мястото с хеликоптера, просто минаваш зад него и те като те следват се нарязват на перката, това е.Аре успех нататък, че става многооо-о-о по трудно.

И аз имах големи проблеми с тях, а имаш късмет, че тогава не си стигнал до "Shadow legion", те са още по трудни, супер бързи са.

Та сега по темата...Вкарваш една серия с крак, ама пълна серия, след нея трябва да паднат на земята и след като паднат на земята, им отрязваш или крака или раката(зависи от фаталитата), поне аз така ги трепах, иначе ако ти се хаби блууд рейдж или блууд фюри  може и така.

А колкото до мястото с хеликоптера, просто минаваш зад него и те като те следват се нарязват на перката, това е.Аре успех нататък, че става многооо-о-о по трудно.

Mersi. Az stignah do Shadow Legiona vednyj ama bqh super zle i me prebiha. V smisyl kak da mina za helikoptera? Az kato se doblija i perkata me reje?

Nqma zna4enie koi kolko e barz...pravi slednoto zadno salto i kato se prezimish harpun i posle go lashkash na nqkoi ship ili neshto zaoostreno. Tova im e cakata. A za tiq minionite polzvai combota ot F+LMb, az taka gi kartih i mi stoqt samo v blok. Samo trqbva da vnimavash ako ti izbqgat ot seriqta.

Имам проблем с подкарването на играта. Инсталирах я, кракнах я, абе всичко, до тук добре. Стартирам я от шоркъта и първо я пускам на мин. - пише ми Input not supported и се чува музиката в играта и още нещо. Хелп, че ми се играееее. :cry

Едит: с Радеон 9550 съм има ли някой, който да я е подкарал с тази карта? И между другото открих, понеже ТВ-то ми е свързано с компа, на него я подкарвам, а на монитора ми пише това съобщение, което написах по-горе. 12.jpg

Това е монитора ми. Да не би да е от него, или картата да иска нов драйвър? :confused

Айде, че ми се играе... :cry :cry :cry :cry :cry :cry

Имам проблем с подкарването на играта. Инсталирах я, кракнах я, абе всичко, до тук добре. Стартирам я от шоркъта и първо я пускам на мин. - пише ми Input not supported и се чува музиката в играта и още нещо. Хелп, че ми се играееее. :cry

Едит: с Радеон 9550 съм има ли някой, който да я е подкарал с тази карта? И между другото открих, понеже ТВ-то ми е свързано с компа, на него я подкарвам, а на монитора ми пише това съобщение, което написах по-горе. 12.jpg

Това е монитора ми. Да не би да е от него, или картата да иска нов драйвър? :confused

Айде, че ми се играе... :cry  :cry  :cry  :cry  :cry  :cry

Според мене е по-вероятно да е от видеокартата, не ми го побира главата да е от монитора.Аз с много по слаба карта подкарах играта на половина екстри някъде, така че е твърде вероятно да е нещо от драйверите.

Вече съм на предпоследния бос(поне така предоплагам)-Ксеркс- голям изрод, 20 пъти по-висок от мене и има някаква броня, немога да го докосна, черпи енергия от някакви машинки отстрани(sun cannons), ама  и тях не мога да достигна(протсто няма път до тях)...та мисълта ми е как да го утрепя? :confused  :confused

Едит:Справих се сам, просто прочетох objectif-а и така...Много безмислен начин на трепане има тоя бос.Не разбирам, защо като му счупя 2-3 стъкълца по него, той умира.

A q kaji kak s kakvo gi 4upish tiq stykylca 4e az vyobshte ne moga da se doblija do nego...

Айде, че ми се играе... :cry  :cry  :cry  :cry  :cry  :cry

Еми сложе си най-новите драйвъри на картата :) И би трябвало да стане ама виж да не ти е включен монитора към TV-то :P затва може да прави мизерии

A q kaji kak s kakvo gi 4upish tiq stykylca 4e az vyobshte ne moga da se doblija do nego...

Хехе трябва да те оставя да се мъчиш един час докато се сетиш...ама айде ще ти кажа.

С най-новото пръжие-блууд хамър го помпиш яко, ама няколко пъти трябва да си на земята като стреляш, а другите няколко пъти трябва да се качиш на горния етаж, защото има още 2 плочки горе.След като врзривиш всички, те стават зелени на цвят и кръвта на боса леко пада.След като позеленеят с харпуна му ги издърпваш и той умира.Има си скрита "Вампирска врата", която ще ти напълни оръжието и кръвта, но ще те оставя сам да я намериш(мястото е малко ще се справиш).

Еми сложе си най-новите драйвъри на картата  :) И би трябвало да стане ама виж да не ти е включен монитора към TV-то  :P  затва може да прави мизерии

Да, да ама в ati.com не намерих нищо. А ще може ли линк. :)

ЕДИТ: Пробвах с изключен ТВ и от компа и от кабела. - Пак същото. :angry: Ще пробвам с драйвър, ако дадете линк де... :)

Да, да ама в ati.com не намерих нищо. А ще може ли линк.  :)

ЕДИТ: Пробвах с изключен ТВ и от компа и от кабела. - Пак същото. :angry:  Ще пробвам с драйвър, ако дадете линк де... :)

При мен в началото не тръгват филмчетата. Дава черен екран с музика, обаче помпиш няколко пъти ентера и играта започва :D

Цък

Борка май това са най-новите  :D

Митак, мерси. Сега ще пробвам. :)

Пробвам, пробвам ама.... не става. :cry

При мен в началото не тръгват филмчетата. Дава черен екран с музика, обаче помпиш няколко пъти ентера и играта започва  :D

По принцип като не съм свързал монитора към компа се появява съобщение. Monitor not connected или нещо от тоя род. По същият начин и това. Не е, че съм прехвърлил картината към ТВ-то. Ако ти си я прехвърлил върни си я на монитора и трябва да виждаш филмчетата. :)

Razgele prevyrtqh q :) Mersi za pomoshta :)

Malko se razo4arovah ot Kagan oba4e. Az imah pove4e trudnostti s Slezz ili s Shadow Legion otkolkoto s nego. Mojeshe da izmislqt neshto po hitro ot tova da go dyrjish nadale4 ot kryvta.

Хаха и аз съм разочарован, уж Кейган е последния бос, а на мене ми се стори един от най-лесните.При Слез трябва да се мисли 3425356 пъти повече, отколкото при Кейган.И какво казваш ти, не е нужно да го държиш далече от кладенеца с кръвта, аз си пуснах Блууд Фюри и го нарязах като прасе, дори докато беше в кладенеца и пак умря, абе заслъжава си да минеш Кейган, за да видиш финалното филмче, което загатва, че ще има и 3-та част. :D

Аз стигнах до този бос дето като го удариш и се превръща в прилеп и незнам как да го убия.

Трепи прилепите дето ти налитат от време на време :)

Аз стигнах до този бос дето като го удариш и се превръща в прилеп и незнам как да го убия.

Доколкото разбирам, това е 1-я бос, много е лесен.Когато отидеш до него той се превръща в много прилепи, обаче няколко от тях са по-големи, именно тях трябва да стрелчш с пищовите(пусни си аура вижън и тези прилепи има знак).

Като ти свършат пищовите, зареди си ги от хората, които ти идват постоянно.

Трепи прилепите дето ти налитат от време на време  :)

Глупости, недей бърка човека бе така ще се трепе един час, докато разбере цаката на тоя бос, тея прилепи, които ти налитат не могат да се трепят, само трябва да се пазиш от тях.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...