Jump to content
BulForum.com

Bloodrayne 2

simbata

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Тука не трябваше ли да ги мяташ в камината?? Имаше да ги мятам в 1 боклукчийска кола докато се препълни.. пробвай да ги хвърляш вътре с харпуна ..

Стана ,мерси :laughing: ,но пак проблем :( (нещо ме затруднява тази част)Точно като взема пистолетите в залата ,избивам всички и си включвам AURA VISION и виждам знака,но като ходя до него той постоянно се движе и незнам точно къде е вратата.

ЕДИТ: Намерих я :D

никой не може. Ще чакаш или ще си я свалиш отдругаде :)

Като гледам няма я още в локалния :( Без да пришпорвам никой но ще е добре някой да я качи :bgrin: 'щото от торрент доунлоуд има да чакам....

Имам сериозен проблем и много се дразня. Инсталирах си играта трагна ми но след филмчето като започва ми дава че уж зарежда и после започва един вид да трепери. Моля ви кажете ми как да го оправя

Кажете ми има ли някой с GeForce4MX 440 ? И върви ли му на такъв болкук, защото не ми са чака 2 дни и после нъцки...

Ами не :)

Аз преди имах такъв "боклук" и демото нетръгваше :).

Не знам друго, но Кървавата Райна има най-добрият саунд, който съм чувал в игра.

Просто вдига адреналина и надъхва ужасно много. Геймплеят не е мръднал в сравнение с единицата, но аз и нея си я изиграх докрай....

njakoj ima li problemi s disk 2,3 i 4??

zasto mi se struva che sa precakani :angry:

Не са прецакани, на мене ми бачкат, а сега и аз имам един въпрос.Предлага ли ви играта след всяко ниво възможност за сейв, защото аз започнах играта отначало, първите 2-3 нива след всяко сейвах и овъурайтвах, играх 3-4 часа, стигнах много напред(там след като вляза в тунела при онова чудовище и ми се наложи да изляза и ме пусна на 3 ниво май(демек трябва да играя 3-4 часа за да стигна пак до там).Въобще не ми е предлагало да сейвам.Ако някой има по късен сейв да ми го прати.

utrepko_ :

Как успя да минеш онова място, дето има една стена, държана от две подпори - целта е да бутнеш подпорите, за да продължиш.След това трепя всичко там и незнам как да се кача нагоре или въобще какво да правя.Там има една ограда и някакъв камион отзад. :bgrin:

Ami az overwritvam shtoto ostanah bez slotove otdavna...ostavat mi oshte nqkolko misii ina4e ve4e sam na posledniq 4apter ama me marzi da q prevartq :D

Utre moje da go napravq...

simbata pusni si aura vision i ska4ai po jelezata markirani v jalto...imashe edin sandak ska4ash varhu nego...posle varhu stenata i posle ve4e ne si spomnqm to4no kakvo se pravishe...

utrepko_ kaji mi imeto na misiqta i shte vidq dali imam save, koito da ne sam overwritval ot tozi 4apter.

utrepko_ :

Как успя да минеш онова място, дето има една стена, държана от две подпори - целта е да бутнеш подпорите, за да продължиш.След това трепя всичко там и незнам как да се кача нагоре или въобще какво да правя.Там има една ограда и някакъв камион отзад.  :bgrin:

Ти си много в началото бе.Значи запоммни, че винаги като си пуснеш аура вижън и маршрута ти енабелязан с жълтп(дали ще са тръби или решетки или пътища, няма значение).Пускаш си аурата и си готов.

Ami az overwritvam shtoto ostanah bez slotove otdavna...ostavat mi oshte nqkolko misii ina4e ve4e sam na posledniq 4apter ama me marzi da q prevartq :D

Utre moje da go napravq...

simbata pusni si aura vision i ska4ai po jelezata markirani v jalto...imashe edin sandak ska4ash varhu nego...posle varhu stenata i posle ve4e ne si spomnqm to4no kakvo se pravishe...

utrepko_ kaji mi imeto na misiqta i shte vidq dali imam save, koito da ne sam overwritval ot tozi 4apter.

Точно това говорех в предишния си пост.И аз след като мина ниво овърурайтвам, обаче там е работата, че ми предложи възможност за сейв само в началните нива, незнам защо така нещо бъгава ли е играта, незнам, ако можех щях да сейвна защото това са 4 часа игра на вятъра.

Значи името на нивото немога, а и няма как да ти кажа :angry1 , но ще го опиша.Значи, имам 2 помпи, които трябва да спра(източна и западна), на едната шалтера и работи, а в другата трябва да мятам хора за са я повредя.Минавам това с помпите, спирам водата, и след като вляза в тунела, който допреди беше залят от водата, минавам на другото ниво(пуска ме в някакъв тунел и някакво чудовище сумти нещо), обаче не ми предложи пак да сейвна.Ако имаш сейв от това ниво, или поне някое близко, си златен.

Zna4i imam save ot Bossa na toq chapter...prosto poneje save slotovete sa ograni4eni drugite sam gi overwritnal. Do kolkoto razbrah ti si na chaptera Sewers. Minal si "Lower the water inside the main tank" i moje bi "Mini-Boss Fight - Kestrel" - kadeto se mqtaha pi4ove sas zalepeni bombi na korema v 3te pompi. Sled tova imashe oshte 2 niva - "Track the minions along their smuggling route (cont.)" i "Find a way across the sewage pool" - kato tova beshe adski kratko shtoto mqtash hora v edni turbini i se minava za nqma i 2 minuti ama predishnata beshe baq skoci po jeleza i si beshe mu4ene...ina4e nqmashe nqkvi bitki i boss. Za syjalenie ne moga da ti dam samo vaprosniq save, zashtoto do kolkoto razbiram te sa v edin obsht file - *.sav . Taka 4e ako iskash predi da slojish moq si zapazi tvoq. Moq nai-blizak do tvoq save e sled izbroenite po-gore niva na chaptera i se pada to4no na Bossa na chaptera.

Inache save-a mi e kachen tuk.

Няма проблем, почнах на ново и стигнах голямия бос от отва ниво, сега съм на него, шъ гу изям. :D :P

А-аа още нещо интересно:

ATI Радеон RV250(9000, a ne 9000 pro) е видео картата, РАМ-та е 256 на 333, а процесора е АМД Атлон на 1,7Гхц, другото не е важно.

Това ми е компа, ако щете вярвайте, но играя на резолюция 1024Х768, издул съм половината неща(детайли и активни сянки)и нямам никакъв лаг и на всичкото отгоре съм с антивирусна, която ми бави допълнително компа.

Оттук натам не се сещам къде да скачам :bgrin:

Пуснал съм аури-маури, всичко и пак незнам.

br.jpg

EDIT : сега ще кача картинката, защото има някакъв проблем с хит.бг

(http://simeon-nikolov.hit.bg/br.jpg)

Zna4i imam save ot Bossa na toq chapter...prosto poneje save slotovete sa ograni4eni drugite sam gi overwritnal. Do kolkoto razbrah ti si na chaptera Sewers. Minal si "Lower the water inside the main tank" i moje bi "Mini-Boss Fight - Kestrel" - kadeto se mqtaha pi4ove sas zalepeni bombi na korema v 3te pompi. Sled tova imashe oshte 2 niva - "Track the minions along their smuggling route (cont.)" i "Find a way across the sewage pool" - kato tova beshe adski kratko shtoto mqtash hora v edni turbini i se minava za nqma i 2 minuti ama predishnata beshe baq skoci po jeleza i si beshe mu4ene...ina4e nqmashe nqkvi bitki i boss. Za syjalenie ne moga da ti dam samo vaprosniq save, zashtoto do kolkoto razbiram te sa v edin obsht file - *.sav . Taka 4e ako iskash predi da slojish moq si zapazi tvoq. Moq nai-blizak do tvoq save e sled izbroenite po-gore niva na chaptera i se pada to4no na Bossa na chaptera.

Inache save-a mi e kachen tuk.

Абе какво трябва да правя с тоя бос, че от половин ча не мога да го мина, когато Райна слезе долу при него, тоя започва да пърха с крилца и не мога да стигна до него, а иначе как да го убия?

Едит:Минах си го сам, усетих какво трябва да се прави. :bgrin:

Hehe useti zna4i 4e trqbva da blasnesh ru4kata da mu vleze malko vodi4ka i posle da go haknesh s nqkoi 4ovek-bomba :D

simbata sko4i napred kam stenata, posle varvish po neq i po4vash da ska4ash po jelezata. Moje da padnesh nqkolko pati shtoto te strelqt ama tova e jivota :D

Hehe useti zna4i 4e trqbva da blasnesh ru4kata da mu vleze malko vodi4ka i posle da go haknesh s nqkoi 4ovek-bomba :D

Дам-м-м усетих, а доколкото разбирам ти си много напред, кажи колко има още докрая на играта, защото ако ще е много дълга да спирам да я играя, да не се зарибявам още, защото след една седмица май ще сменям компа и ако не успея да я превъртя дотогава, не ми се занимава да я инсталвам пак.

Ami az q prevartqh dnes...obshto 13 4asa i neshto pishe po savevovete 4e mi e otnela. I kato q prevartite si savaite pak igrata, za da moje da gledate ekstrite...ima rayne v obleklo na u4eni4ka i razni drugi takiva :D Struva si da q doigraesh, a igrata ne e mnogo dulga. Ako ima neshto, koeto da zatrudnqva nqkoi moje da pita dokato ne sam po4nal da zabravqm drebnite detaili :rolleyes:

A ina4e toq boss deto si go ubil po moi iz4isleniq se pada okolo sredata na igrata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...