Jump to content
BulForum.com

Bloodrayne 2

simbata

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Защо на мен само като стартирам играта ми излиза прозорче за настройките. А после в играта в менюто Display има само за гамата да направя

Играта е върхът! Толкова разнообразни удари няма и в любимата ми Jedi Academy! А мацката е по-сексапилна от всякога... :love

ATI Радеон RV250(9000, a ne 9000 pro) е видео картата, РАМ-та е 256 на 333, а процесора е АМД Атлон на 1,7Гхц, другото не е важно, ще мога ли да покрия минималните изисквания на играта с тази конфигурация?

?

И ако може някой да ми я шарне в ДИСИ++, защото нямам търпение да я качите в Япония даже, искам веднага да я пробвам.

А по моя проблем който съм писал по нагоре нещо да кажете.Не мога се conectna към датата иначе и снимки щях да сложа.

Всякакви. Просто поддържа ъплоуд на картинки, винаги онлайн, а и се вижда в целия свят

Като гледам със сърч чрез гугъл-а, тази грешка(не специално за bloodrayne2) се оправя според Майкрософт с преинсталиране на програмата(в случая играта). Пълно ънинсталиране, изчистване от registry и инстал наново. Успех

http://img103.imageshack.us/img103/2870/br36na.th.jpg]снимка.Нещо не мога да оправя линка но това е грешката която ми дава.В дата БГ имаше решение на този проблем с грешката но при мен не става.

Може и без реинстал ... преди и аз имах подобен проблем за някаква игра .. и го оправих с инсталване на някви допълнителни щуротийки .. забравих какви точно бяха но с гугъл се опраих ... ако имам време ще потърся решението :) засега нямам .. гл

оохх ади нали съм добро дите ще ти кажа как да си го оправиш В) значи унисталва6 си всички кодекси които има6 на компа ... и си слагаш някъв пакет на к-лите .. по възможност по-нов ... и си готов .. ади приятна игра ..

Ми аз този номер с кодексите го разбрах.Аз съм с 3 кодек пака и се съмнявам че ако ги махна и сложа само K-Lite и всички филми и музиката ще ми върви.Пробвах само да махна старата версия на K-lite с по нова и да преинсталирам играта но пак не тръгна.Кажете точно кои кодекси да инсталирам така че да ми вървят всички филми и играта също.Питам защото на вас нали играта ви върви т.е кодиксите са ви наред.Така че чакам.

Zapecnah na edno miasto.Zna4i to e o6te v na4aloto,kogato ti puska edno film4e s edin vampir s brada(zabravih mu imeto) i sled tova ot dve vrati mi idvat vampiri i niama otkude da izbiagam.Puskam si Aura Vision i vigdam vurho edna kamina ,4e ima znak=> ima vrata,oba4e ako vlezna v kaminata izgariam i neznam otkude da mina?! :confused :cry HELP

Zapecnah na edno miasto.Zna4i to e o6te v na4aloto,kogato ti puska edno film4e s edin vampir s brada(zabravih mu imeto) i sled tova  ot dve vrati mi idvat vampiri i niama otkude da izbiagam.Puskam si Aura Vision i vigdam vurho edna kamina ,4e ima znak=> ima vrata,oba4e ako vlezna  v kaminata izgariam i neznam otkude da mina?! :confused  :cry HELP

Тука не трябваше ли да ги мяташ в камината?? Имаше да ги мятам в 1 боклукчийска кола докато се препълни.. пробвай да ги хвърляш вътре с харпуна ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...