Jump to content
BulForum.com

Bloodrayne 2

simbata

Recommended Posts

Тъй като станах официален притежател на темата, се чувствам длъжен да дам повече инфо :)

Жанр : 3D екшън

Разработчик : Terminal Reality

Разпространител : Majesco

Кракер : DEVIANCE :)

Скрийншотове

666797.jpg

Сюжетната линия на BloodRayne 2 ще е пряко продължение на тази от първата игра. Изглежда татенцето на Rayne, продал душата и услугите си на Райха, е готов да изправи света пред т.нар. Вампирски апокалипс. Крайната му цел е кръвосмучещите твари да бродят необезпокявано из света на смъртните и да годсподстват над него. Това би било възможно само с машианата, наречена "Shroud" (англ. - покров, покривало), блокиращо слънчевите лъчи и негативното им влияние върху "расата на нощта"...

Минимални системни изисквания :

Windows 98/ME/2000/XP

1ghz processor

256MB RAM

200MB virtual memory

4x CD-ROM

600MB free hard disc space (for the demo only; 4.83 GB for the full game)

100% DirectX 8.1 compatible video card or higher

DirectX 8.1 or higher

Препоръчителни системни изисквания :

Windows XP

Pentium 4 2.0 GHz or AMD equivalent

512 MB RAM

200MB virtual memory

24x CD-ROM

1 GB free hard disc space (for the demo only; 4.83 GB for the full game)

GeForce FX (any), Radeon 9600, 9700, 9800 or better

DirectX 8.1 or higher

Това е всичко, с пожелания да ви тръгне на всичките :woot

Играта вече е качена на :

http://gamez.com.tw/info.php?id=1148

10x на японеца ! :)

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
2005-08-08  ---  PC Game ISOs  ---  Bloodrayne 2 © Majesco  ---    DEVIANCE  ---  179x15 MB

Тва дет си написал значи че е излезнала ли?Ако е така линкче има ли?

Ami igrata karti...kvi kombota ima ne e istina. POP rqpa da qde...a za karvishtata izobshto nqma konkurenciq. Men mi haresva. I e dosta interaktivna...v smisal zaimodeistvieto s okolnite predmeti e na edno dobro nivo.

Тая игра е супер лудааа :D Просто бойните техники са на голямо ниво и кървищатаа са лудиииии :P :D :D :D :D :punk За мацката да не говорим :punk

Аз съм най-големия фен на тая игра.Излезна ли вече, преди няколко дена проверявах и я нямаше още,Веднага почвам да я дърпам, ще видим кой пръв ще я превърти. :P

Mi as igrata e probvah za XBOX i naistina e mnogo dobra

basten

no ne mislq che e mnogo po dobra ot POP WW

a sega kato izleze Prince of Persia 3 zabravqm drugite predlojenia

shte se saka na

Prince of Persia 3

NFS MW

Mortal Kombat Shaolin Monk

Burnout Revenge

FIFA 06

Ninja Gaiden Black

50 Cent: Bulletproof

ima i oshte no za teq se seshtam vm.

Ne znam za teb, oba4e za pc-to taq igra karti pove4e ot pop WOW. Predimstvata sa, 4e e po-jiva, po-interaktivna e i ima dostaaa krav (v POP nqma i kapka). kato izleze pop3 togava shte gi sravnqvam...za sega tazi igra e nai-dobroto predlojenie ot tozi janr.

Кажете на какви машинки я джиткате, че да преценя дали ще мога на макс да я подкарам. Не върви циците на Райна да не ги гледам в пълна прелест :D

Veseo моето пц е Athlon 2200+ 768mb ram DDR и GeForce FX5200 128/128 цялата не съм я играл ама демото ми вървеше перфектно!Играта къри вани,кенефи,фотьойли абе всичко нямам търпение макар че ще отнеме около ден да я дръпна от тоя сайт :( .Няма ли да я качвате в японеца?

Как ли ще върви на мойта бракма(256 рам@333, 1,7Гхц, Атлон, 64Мб видео карта) сигурнпо на минимум, няма да мога да се насладя на хубавата игра. :angry1 А кога ще я качите в япония? :confused

между 64 МБ видео и 64 МБ видео има огромна разлика. Уточни каква ти е видео картата, което е най-важното, а не колко мегабайта е

АТИ Радеон RV250(9000, obiknowenata wersiq, a ne pro), с процесора по-горе и рамта, дали ще покрия минималните изсиквания?

Който иска играта да каже да му я шерна.

ЕDIT: след 30мин.Инсталирах играта и ми дава грешка след като минат рекламите на играта.

Пише ми

error loading NvCpl.dll

The paging file is too small for this operation to complete.

Иначе картата ми е FX5200.А как да си наглася virtual memory

между 64 МБ видео и 64 МБ видео има огромна разлика. Уточни каква ти е видео картата, което е най-важното, а не колко мегабайта е

ATI Радеон RV250(9000, a ne 9000 pro) е видео картата, РАМ-та е 256 на 333, а процесора е АМД Атлон на 1,7Гхц, другото не е важно, ще мога ли да покрия минималните изисквания на играта с тази конфигурация?

Определено има шансове и то големи!  :P

С машината отдолу, бачка всичко на макс - 1024.

въпроса е не само на макс, а и със включени всички ефекти(кога ли в игра ще добавят ефект "tit bouncing" който да може да се включва и изключва :P ) Ще видим тия дни, като врътна първата част, ще си набавя тая ;)

А в Япония - като се върне японеца от рожденния си ден :) Баси, един ден почивка не му давате на човека ;)

въпроса е не само на макс, а и със включени всички ефекти(кога ли в игра ще добавят ефект "tit bouncing" който да може да се включва и изключва :P ) Ще видим тия дни, като врътна първата част, ще си набавя тая ;)

А в Япония - като се върне японеца от рожденния си ден :) Баси, един ден почивка не му давате на човека ;)

Всичко без АА :)

Между другото този ефект май си е включен по default :)

Най-добре ще е да направят в опциите на игрите, този ефект да е пуснат и копчето за смяна да не е активно :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...