ov3rm4n Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 От всичко - по толкова колкото ти душа иска. Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Брех, рожденници. Да сте живи и здрави. То друго трябва ли ви.. Те пък другите пожелаха.. Нека, нека. Наздраве и от мен. Да си изкарате весело. <{POST_SNAPBACK}> Ами на мене ми трябват и пари.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Много здраве на рождениците! Да се напиете здраво и заради мен На Антон Ивановци е в момента . Довечера на чистия въздух и хладничкото как ще се напият ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 И от мене ЧРД, Дриймър да продължава да води така добре форума, макар и малко строг, но така се води форум.Иначе много здраве и на двамата от мене, друго не им трябва. (btw, Дриймър, днеска ако си празнично настроен е чудесен ден да ми махнеш мода img src="style_emoticons/default/biggrin.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":D" border="0" alt="biggrin.gif" /> ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Dreamer , AssassiN да сте живи и здрави! Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Честито и на двамата!!!! Бъдете все така неотменна част от живота на любимия форум! Желая ви много успехи. Развивайте се!!!!! Асасине, дано намери качествен обущар вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Да сте живи и здрави и двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Честито и на двамата! И...Dreamer, разясни там на компанийката, че язовирите, обикновено, с вода ги пълнят, а не с алкохол! Да не вземе да се нахвърли някой заблуден, че да се задави...не за друго! И еди н виц по този повод: Изправили се двама руснаци пред подобна гледка (язовира де!) и въздишат: - Я-ааа, колко много водаааа! - Мнооооого ееее! - Еееееех, да беше водкаааааааа! - Ъмх, че колко водка е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Най-вече много здраве и на двамата а дугото се постига Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Chestito Dreamer pojelavam ti *.* i da si vse taka sexy {P} ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Честито и от мен! Много здраве, щастие и късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Честито да ви е хора! Да не са отървете от добро настроение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 айде и от мене едно честит рожден ден и на двамката да се живи и здвари ! и не ми слагайте още 20 % ларн , смао толкова ми остана приятно изкарване на празнка ! и ако не се напиете толкова яко че да заспите там кадето сте пили това не се счита за яко прекарване !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 ЧРД, да сте живи и здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Ами на мене ми трябват и пари.... <{POST_SNAPBACK}> Жоре сега ти видях темата ... Да си жив и здрав е по - важното, а като те познавам парите ще ги изкараш умно дете си Малко на патерици, но 4естито и ползвай предпазни средства Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 ЧРД и от мен, пичове!Живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Честито Dreamer! Да си жив и здрав и все по-строг и справедлив! Многото щастие и късмет, гарнирани с многото пари да ти втръснат Айде и бири бири и да свири свири *edit: netrootbg, часа кърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 При толкова много пожелания за мен нищо не остана. Бъди винаги здрав и всичкото щастие да върви ръка за ръка с теб. Другото ти си знаеш, че ще го постигнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 ЧРД бате Dreamer, желая ти здраве щастие и лунна пътека към мечтите ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Специални поздрави и от мен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Ч.Р.Д. много здраве и късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Всичко най-най... ...и на двама ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 И от мен честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Честит Рожден ден! Пожелавам ти все повече и повече софтуерни и хардуерни успехи, и дано има повече админи като тебе ! И - By Default - рецепта за нещо вкусно. Капама Продукти : 200 гр. телешко 200 гл. свинско (бут) 200 гр. овнешко две пилешки бутчета 200 грама бекон пс по-малко тлъстина 300 грама лук 200 грама малки картофчета (колкото топче за тенис на маса) един-два големи картофа 100 грама моркови колкото пръст една бутилка червено вина (само да не е пелин) едно клонче риган сол на вкус (аз слагам една чаена лъжичка) една ч.л кимион една ч.л. стрит босилек или двойно количество накълцан пресен един дафинов лист с площ колкото на монета от 50 сл една ч.л. захар Големите картофи се нарязват на филии и с тях се настила дъното на голям глинен или стъклен гювеч. Върху картофите се слага дафиновият лист Отгоре се нареждат в произволен ред месата, като между всеки кат се ръси от подправките и се нареждат остърганите картофчета и лукчета. Някъде по средата се слага клонката риган Последният ред задължително е бекон. Накрая всичкото това се залива с виното, при нужда се добавя малко вода (стотина-двеста грама). Гювечът зе замазва с тесто и се слага във фурна. Фурната се пуска на максимум, и щом манджата заври, се намаля на 150 градуса и се допича на слаб огън три-четири часа. Зимно време отдолу може да се сложат няколко листа кисело зеле вместо картофите, сащо и цялата чудесия да се завие отгоре с още няколко листа. Добър апетит ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Хайде, честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти много щастие, любов и късмет и ми махни уорна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.