Jump to content
BulForum.com

Честит рожден ден, Dreamer


netrootbg

Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Брех, рожденници. Да сте живи и здрави. То друго трябва ли ви.. Те пък другите пожелаха.. Нека, нека. :) Наздраве и от мен. Да си изкарате весело. :beerchug

 

Ами на мене ми трябват и пари.... :D

Link to comment
Share on other sites

Много здраве на рождениците! Да се напиете здраво и заради мен ;)  :D  :beerchug

На Антон Ивановци е в момента :punk. Довечера на чистия въздух и хладничкото как ще се напият ...... :tongue

Link to comment
Share on other sites

И от мене ЧРД, Дриймър да продължава да води така добре форума, макар и малко строг, но така се води форум.Иначе много здраве и на двамата от мене, друго не им трябва. :devil :bgrin: :P :D (btw, Дриймър, днеска ако си празнично настроен е чудесен ден да ми махнеш мода :P img src="style_emoticons/default/biggrin.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":D" border="0" alt="biggrin.gif" /> :) )

Link to comment
Share on other sites

Dreamer , AssassiN да сте живи и здрави!

Наздраве! :beerchug

Link to comment
Share on other sites

Честито и на двамата!!!! Бъдете все така неотменна част от живота на любимия форум!

Желая ви много успехи. :punk

Развивайте се!!!!!

Асасине, дано намери качествен обущар вече.

Link to comment
Share on other sites

Честито и на двамата! :)

И...Dreamer, разясни там на компанийката, че язовирите, обикновено, с вода ги пълнят, а не с алкохол! Да не вземе да се нахвърли някой заблуден, че да се задави...не за друго! :D

И еди н виц по този повод:

Изправили се двама руснаци пред подобна гледка (язовира де!) и въздишат:

- Я-ааа, колко много водаааа!

- Мнооооого ееее!

- Еееееех, да беше водкаааааааа!

- Ъмх, че колко водка е това?

Link to comment
Share on other sites

Най-вече много здраве и на двамата а дугото се постига :)

Link to comment
Share on other sites

айде и от мене едно честит рожден ден и на двамката :) да се живи и здвари ! и не ми слагайте още 20 % ларн , смао толкова ми остана :(

приятно изкарване на празнка ! и ако не се напиете толкова яко че да заспите там кадето сте пили това не се счита за яко прекарване !!! :beer: :beer: :beer: :beer:

Link to comment
Share on other sites

Ами на мене ми трябват и пари.... :D

Жоре сега ти видях темата ... Да си жив и здрав е по - важното, а като те познавам парите ще ги изкараш умно дете си :D Малко на патерици, но 4естито и ползвай предпазни средства :P :beerchug

Link to comment
Share on other sites

Честито Dreamer!

Да си жив и здрав и все по-строг и справедлив! ;)

Многото щастие и късмет, гарнирани с многото пари да ти втръснат :)

 

Айде и бири бири и да свири свири :)

 

*edit: netrootbg, часа кърти :punk

Link to comment
Share on other sites

При толкова много пожелания за мен нищо не остана. :)

 

Бъди винаги здрав и всичкото щастие да върви ръка за ръка с теб. Другото ти си знаеш, че ще го постигнеш. :)

Link to comment
Share on other sites

Честит Рожден ден! Пожелавам ти все повече и повече софтуерни и хардуерни успехи, и дано има повече админи като тебе !

 

И - By Default - рецепта за нещо вкусно.

 

Капама

 

Продукти :

200 гр. телешко

200 гл. свинско (бут)

200 гр. овнешко

две пилешки бутчета

200 грама бекон пс по-малко тлъстина

300 грама лук

200 грама малки картофчета (колкото топче за тенис на маса)

един-два големи картофа

100 грама моркови колкото пръст

една бутилка червено вина (само да не е пелин)

едно клонче риган

сол на вкус (аз слагам една чаена лъжичка)

една ч.л кимион

една ч.л. стрит босилек или двойно количество накълцан пресен

един дафинов лист с площ колкото на монета от 50 сл

една ч.л. захар

 

Големите картофи се нарязват на филии и с тях се настила дъното на голям глинен или стъклен гювеч. Върху картофите се слага дафиновият лист Отгоре се нареждат в произволен ред месата, като между всеки кат се ръси от подправките и се нареждат остърганите картофчета и лукчета. Някъде по средата се слага клонката риган Последният ред задължително е бекон. Накрая всичкото това се залива с виното, при нужда се добавя малко вода (стотина-двеста грама). Гювечът зе замазва с тесто и се слага във фурна. Фурната се пуска на максимум, и щом манджата заври, се намаля на 150 градуса и се допича на слаб огън три-четири часа.

 

Зимно време отдолу може да се сложат няколко листа кисело зеле вместо картофите, сащо и цялата чудесия да се завие отгоре с още няколко листа.

 

 

Добър апетит !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...