Dobri Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Prodava se towa pc: ECS K7S5A Duron 1200 Mhz 256MB SDRAM FDD 1.44 GF2 MX400 64MB Maxtor 40G DVD Sony Middle tower 250W Cena 270lv Prichinata za prodajba e upgrade pc-to nqma nikakwi problemi ! PRODADENO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_ikito Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Тъй като не си уточнил дали се продава на части, то да питам - продава ли се на части? ..по-точно ме интересува DVD-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobri Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Тъй като не си уточнил дали се продава на части, то да питам - продава ли се на части? ..по-точно ме интересува DVD-то <{POST_SNAPBACK}> n_ikito imash PM za DVD-to Predpochitam cqloto pc da se prodade, no moje da se komentira i prodajba na chasti kato mb+cpu+fan sa komplekt. Ako se nameri klient za tqh, togawa ostanalite ste sa pootdelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Neznam dali 6te moje da mi naprawi6 nqkyf komentar w cenata. Ne iskam da prawq ciganski raboti, no ako swali6 malko sym nawit da go wzema cqloto, a ne da se zanimawa6 da go prodawa6 na 4asti... pi6i mi PM ako ima6 nqkwo predlojenie Ofertata e seriozna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobri Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Neznam dali 6te moje da mi naprawi6 nqkyf komentar w cenata.Ne iskam da prawq ciganski raboti, no ako swali6 malko sym nawit da go wzema cqloto, a ne da se zanimawa6 da go prodawa6 na 4asti... pi6i mi PM ako ima6 nqkwo predlojenie Ofertata e seriozna <{POST_SNAPBACK}> Imash PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 И аз се интересувам от цялото PC. Дай ми повече инфо за различните компоненти на ПМ. GF2 MX400 64MB-КАКВА,колко бита,ТВ ? Maxtor 40G-модел,rpm,кеш ? И естествено какъв може да е коментара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrka Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Добри ако не го продадеш целия и остане харда пиши ПМ цена намерил сам човек дето търси хард 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobri Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 PC-to e prodadeno chestito na noviq sobstwenik molq zatvorete temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.