Jump to content
BulForum.com

Sparx

afx

Recommended Posts

Мнение ... глупости ... некъф си нема работа и са чуди ко да прави ... или па аз не съм стигнал до най-интересното в сайта ...

Специално изкуството ми е едно такова че като видях някой неща и ми стана лошо :sick

ааааааааа тия много прости ве ! ся си свалих някфа песен на тия ! ЛА*НОМЕТ ! супер проста песен :( направо си умирам от смях :)

Всъщност идеята ми беше да коментираме мненията му по някои въпоси (в секция TXT) а не музиката която 99% от хората във форума (включително и аз) не разбират.

EDIT: @JDFU: мда.. пича е някакъв хейтър :D

Същвествуват определени теми където.. наредбата е жестока.. :devil

Изчетох голяма част :) Има доста истини, обаче не ми харесва вечния негативизъм и това че не се казва една хубава дума за нещо (каквото и да било)....получавам усещането че гледам "Сигнално Жълто"

Време е вече за една нова тема: "Най-тъп сайт"

Аз бих гласувал за този. Защо пък трябва да се водим по акъла на някой с болен мозък и да объждаме мислите му. То човека като не си е добре и си има свободно време, оставете го да си изживее живота спокойно. На никой лошо не прави.

а не музиката която 99% от хората във форума (включително и аз) не разбират.

впрочем аз разбирам какво пей ! ама наистина е хейтър ! обаче от тия простите :D аве пича сега като няма кфо да прави и това е решил ! не го подкрепям ама си е супер ДИВАК :punk

Sparx SUX! :sayjin

Хора, които драскат подобни глупости ми вдъхват смелост и аз да почна да пиша -

винаги ще знам че има някой, дето пише по-зле! ;)

Тва е някакъв изчаткал тип, който си мисли че е над всичко и всички, ама явно даже сам не си вярва, щом ни навира в лицето надписи от сорта Sparx rules the world" и подобни. SHIT

Всъщност идеята ми беше да коментираме мненията му по някои въпоси (в секция TXT) а не музиката която 99% от хората във форума (включително и аз) не разбират.

Шо ни кааа така по-рану, ти месам на некоя врачка ... ;)

Иначе прочетох помията му и на места има близки виждания с моите по некой въпроси иначе има некой работи дет ма дразнят и особено в културното му изразяване все пак селяни кат мен шъ му четат помията поне да е написана по кат за пред селяни а не да търся преводач от културо-интелигентска реч към помия ... а тези надписи Sparx rules the world и тем подобни са публичен онанизъм ... а па и той е никъф ...да беше некаф по-такЪ известен аи да го приемем ма той некаф сульо .... дет са вика "в Наито селу не гу знаим" ....

впрочем аз разбирам какво пей ! ама наистина е хейтър ! обаче от тия простите  :D  аве пича сега като няма кфо да прави и това е решил ! не го подкрепям ама си е супер ДИВАК  :punk

Аз говорех за Grindcore-а по принцип :D

винаги ще знам че има някой, дето пише по-зле! ;)

Между другото Sparx беше обяснил доста добре чрез този пример:

Субект 1 има ниско мнение за себе си и вътрешно иска да е по-готин, иска да е като другите. Но знае, че е загубеняк и никога няма да успее. Ех, жалка картинка, нали? Субект 2 е с още по-нисък социален статус. Има неприятна външност, или характер. С-1 се храни от нещастието на С-2. Той държи приятелството си с него само за да се успокоява, че има хора, които са "по-зле" от него. По същият начин С-2 може да си намери С-3, от който да се храни. А С-1 може да е храна за някой си С-0.
:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...