charsi Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 аз имам 2 проблемчета - 1-вото е, че звука бръжди (със сигурност не е от играта), а 2-то е, че при излизане от играта ми изкарва "син екран" и трябва да рестартирам, за да подновя работата на операционната система. Това със бръжденето мисля че и аз го имах.Играта върви първите пет минути добре и после почва да пръщи. Мен това ме спаси:Влизаш C:\WINNT\system32 и търсиш фаила dxdiag.exe.Пускаш го, цъкаш на Sound и там дето пише Hardware sound Accelaration level го намаляш на No accelaration и всичко се оправя.Дано и на теб помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Апък аз стигнах до тук и незнам как да го мина Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Това със бръжденето мисля че и аз го имах.Играта върви първите пет минути добре и после почва да пръщи.Мен това ме спаси:Влизаш C:\WINNT\system32 и търсиш фаила dxdiag.exe.Пускаш го, цъкаш на Sound и там дето пише Hardware sound Accelaration level го намаляш на No accelaration и всичко се оправя.Дано и на теб помогне това помогна. благодаря. иначе първите ми впечатления от играта са много добри. след half-life 2 и far cry, това е третия first person shooter, които наистина ме впечатлява. btw "синия екран" след излизане от играта също е бил от това "хардуерно ускорение" на звука. ::edit:: още един проблем. при опит да заредя quicksave-a ми вади "disconnected from server" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 проблема със save-овете стана сериозен. всички празни слотове за тази цел ги запълних и вече не мога да запазвам. не знам къде се нимират, за да изчистя някои от тях, quicksave-а и autosave-a нещо са се прецакали, тъй като играта се опитва да се свърже със сървъра .... общо взето съм в задънена улица. има доста update-и и patch-ове, но не знам кой от тях да сложа. изтеглих fear_update_en_100-107_108, но при опит за инсталирането му, ми вади съобщение, че играта не е английската (U.S.) версия и още нещо. след като безуспешно опитах да инсталирам въпросния update, открих че настройката на контролите е напълно премахната т.е. не са конфигурирани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Търсиш ъпдейт с означение engb (english great britain) и той ше ти сработи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Търсиш ъпдейт с означение engb (english great britain) и той ше ти сработи. т'ва ясно, ама свалих два от ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/ и нито единия не можа да се инсталира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Инсталваш-fear_update_engb_100-107_108.exe и си готов ако си инстал играта със сетъп и не си си преинсталирал Уин-а след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Инсталваш-fear_update_engb_100-107_108.exe и си готов ако си инстал играта със сетъп и не си си преинсталирал Уин-а след това. инсталирах го, но продължавам да не мога да ползвам quicksave-овете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.