Jump to content
BulForum.com

[merged]F.E.A.R - По-близо до Реалността

trent

Recommended Posts

Аз рекох и аз да си изплача болката. Играта ми не ще да тръгне с crack. Прави ми разделителната способност на 800х600 и зацепва на черен екран. После трябва да я изключа от Task Manager. Свалих един crack от Megagames, един от папката на играта и два от линка на veseo (v1.00 и v1.01) и всичките са един и същи *.exe файл.

С всичките други неща не само не ми се занимава, ами и не мога да се оправя, ми само си създавам странични проблеми.

Инсталирам я вече 2 пъти, и двата пъти едно и също. Някакви идеи къде може да е проблемът?

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Играта има слонски изисквания ,но определено кърти мивки отвсякъде ,а накрая има една експлозия ,която направо ме издуха от монитора .дори само заради нея си струва да я изиграеш :punk :wir Успех на всички с подкарването ,струва си мъките :lol:

Сега поцъках малко и кво да ви кажа - Monolith -гаранция за качество :)

Иначе играта е по добра от очаваията ми.Има доста динамика и на мен лично ми напомня на Blood и SHOGO :love :punk

Аве с две думи играите и радваите

9/10 само заради нечове6ките изисвания :wacko: :angry1

Добре, май разбрах какъв е проблема. Като и изключа звука и играта си тръгва като песен, ама то без звук... Имам звукова карта към дъното, щото си изгубих драверите за Soubd Blaster-а, и сега просто не ще да тръгне със звук, зацепва на черен екран още преди филмчетата. Как мога да го оправя това, някой има ли идея?

Хубава игра беше, ама много бързо свърши. Някак ми се стори по-лесна, отколкото очаквах. Врътнах я само с помпата. Другите оръжия ги пробвах тук- там. Онова дето ги прави моментално на скелети обаче беше яко.

Най-накрая разбрах какъв ми е проблема, в случай, че някой се интересува. Майче играта прави някакъв конфликт Б един от кодеците от Ace Mega CoDecS Pack. И аз нямам намерение да си махна кодеците, за да играя тая игра.

Да не говорим, че тръгва като и махна звука, и още в началото ме забива ВЪВ един казан, зад колата и никъде не мога да мръдна. Да бяха пуснали я пуснали по-стабилна тая игра, можеше и хубава да излезе.

Най-накрая разбрах какъв ми е проблема, в случай, че някой се интересува. Майче играта прави някакъв конфликт с един от кодеците от Ace Mega CoDecS Pack. И аз нямам намерение да си махна кодеците, за да играя тая игра.

Да не говорим, че тръгва като и махна звука, и още в началото ме забива ВЪВ един казан, зад колата и никъде не мога да мръдна. Да бяха пуснали я пуснали по-стабилна тая игра, можеше и хубава да излезе.

Играта е стабилна на добра машина GOGO ;)

sq mi pokazva 4e video card not suported

В първия пост пише кои поддържа,но все пак каква ти е картата?

Играта е стабилна на добра машина GOGO ;)

Като казах "стабилна," имах предвид такава, която не те забива в геометрията още преди да е почнало първото ниво, и не дава грешки заради кодеците, които имам. Аз дори не стигнах да я играя като бял човек, камоли да видя как ще ми върви на добри детайли :)

Кажете, ако излече някой patch, който да ми позволи да я играя без да си прецаквам останалата част от системата.

• 1 month later...

Не знам за вас, но аз сега го забелязах това F.E.A.R.CD.VERSION-DEViANCE, а вътре пише:

1) Unrar

2) Burn or mount

3) Install using the following serial: RUD6-JAB2-NYX2-FYD6-3754

4) Copy the crack from the DEViANCE dir on CD1 into game dir

5) Play

Само че аз я изиграх качена по трудния начин...

• 3 weeks later...

Най-накрая да я превътя и аз. Малко с намалени настройки, ама се играеше. Готина игрица и историйката е бива.

Супер дивашка е играта майна :punk На мойта машина доволно пукам, обаче пусна ли малко FSAA и кадрите падат яко, ама не ма ебе шото мазалото дето става е важното, както и психарските моменти от джитката :sayjin

• 8 months later...
разбрах, че тая игра е добра за fps ... та, ще върви ли прилично на athlon xp 2200+ | 512 ram | A9550 128mb :confused .... на 1024x768? :bgrin:

На медиум детайли, може би... :) заслужава си да я пробваш, дори и да не я играеш с някви високи видео настройки... е верно че графиката е половината игра, ама се пак и геймплея не е лош ;)

Да кажем, че е повече от половината, защото в 60-70% от времето е заложено на екшъна. Историята се проявява най-вече в началото и в невероятния край. През останалото време е предимно пуцане. Но великият екшън идва именно от ефектите и хвърчащтите във въздуха останки от предметите наоколо. Така че имай предвид, че губиш много ако я играеш така.

Да кажем, че е повече от половината, защото в 60-70% от времето е заложено на екшъна. Историята се проявява най-вече в началото и в невероятния край. През останалото време е предимно пуцане. Но великият екшън идва именно от ефектите и хвърчащтите във въздуха останки от предметите наоколо. Така че имай предвид, че губиш много ако я играеш така.

Ама ако не я играе въобще губи повече :) пък и нямах предвид историята кат цяло, а поместените тук-таме моменти в които едно прекрасно момиченце ти изкарва ангелите :)

Естествено, че губи повече ако не я играе, но пък ако я изиграе така може да остане със съвсем различно мнение... а играта напълно си заслужи титлата GOTY според мен :).

Мда, кратичко и красиво, но лично аз не видях подобрения в графиката. Показано е и 1 ново оръжие.

• 4 months later...

Имам много тъп проблем с тая игра ФИЪРа. Начи свалям я, опраам там дисковете и при екстрактването на 2ри диск ми дава грешка в файлове 18 и 50. Надявам се някой да помогне :D

Имам много тъп проблем с тая игра ФИЪРа. Начи свалям я, опраам там дисковете и при екстрактването на 2ри диск ми дава грешка в файлове 18 и 50. Надявам се някой да помогне :D

свали ги на ново ;)

• 5 months later...

аз имам 2 проблемчета - 1-вото е, че звука бръжди (със сигурност не е от играта), а 2-то е, че при излизане от играта ми изкарва "син екран" и трябва да рестартирам, за да подновя работата на операционната система.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...