ABIDE Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Barton 2600+@2338.7Mhz реални, gf6800ge@[16x1, 6vp, 420/1200], 1gb ddr333, soltek 75FRN3 166mhz. На теста даде точно 3% fps под 25, като минималната стойност беше 23. Останалото няма значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 На 3GHz,1024 MB RAM и Radeon 9600Pro 128 MB как ще върви??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Разгеле, подкарах я и аз. След 15 мин. игра мога да кажа, че ме кефи масимално, докарва ми тръпки по гърба и всичи останали игри минават на заден план за момента! Още на демото ми направи впечатление, че враговете са доста интелигентни и не стоят като пънове в очакване на headshot. Изобщо, не съм разочарован- очакването си заслужаваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Разгеле, подкарах я и аз. След 15 мин. игра мога да кажа, че ме кефи масимално, докарва ми тръпки по гърба и всичи останали игри минават на заден план за момента! Още на демото ми направи впечатление, че враговете са доста интелигентни и не стоят като пънове в очакване на headshot. Изобщо, не съм разочарован- очакването си заслужаваше. А как оправи ония проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 А как оправи ония проблем Прочетох ти и предишния пост. Просто не чети nfo-то ами този файл: http://gamez.com.tw:8084/gamez/F.E.A.R.Alc...e-other-way.txt Успех с подкарването Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Barton 2600+@2338.7Mhz реални, gf6800ge@[16x1, 6vp, 420/1200], 1gb ddr333, soltek 75FRN3 166mhz.На теста даде точно 3% fps под 25, като минималната стойност беше 23. Останалото няма значение. Според теб на мойта машина на хай на 1024х768 без AF само AAх2 колко кадара ще ми вади(погледни ми сигнатурата)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 добри FPS трябва да изкара6 !!! аз си я играя на 800х600 с прилично ка4ество ама тва 9550 вече ми идва слабичко но незнам каква смислена карта да си взема за АГП 4е не ми се сменя и дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Прочетох ти и предишния пост. Просто не чети nfo-то ами този файл: http://gamez.com.tw:8084/gamez/F.E.A.R.Alc...e-other-way.txt Успех с подкарването Ами именно от него чета.Права всичко както е описано,но не става.Ако пробвам без програмата за скриването на виртуалните устройства ми изписва че е засякло виртуално устройство,а като я пусна програмата и дам hide ми пише въпросния проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Според теб на мойта машина на хай на 1024х768 без AF само AAх2 колко кадара ще ми вади(погледни ми сигнатурата)? Трябва да ти върви дори по-добре и от на моята машина Да не говорим, че аз съм я пуснал на 1280х960. bratmito, пробвай тогава с онази другата програма за криене на виртуалните устройва. Прочети обстойно темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 bratmito, пробвай тогава с онази другата програма за криене на виртуалните устройва. Прочети обстойно темата. Четох цялата тема и пробвах с 3 такива програми.Нищо Единствения начин да се опарви проблема е да прата репорт до "Секуром" или "Сиера" и те да ми пратат ново .ехе,но не ми се занимава.Поне така пишеше в интернет като съм търсил.Сега я свалям на ново,може пък и да тръгне. ADIBE-не става въпрос за крак а за поправка в файла.И на хора с оригиналната игра се получава тоя проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 хахахах ти какво очакваш да ти пратят crack те за играта ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 добри FPS трябва да изкара6 !!! аз си я играя на 800х600 с прилично ка4ество ама тва 9550 вече ми идва слабичко но незнам каква смислена карта да си взема за АГП 4е не ми се сменя и дъно Еми препоръчвам ти да си вземеш като моята.Много съм доволен от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Еми препоръчвам ти да си вземеш като моята.Много съм доволен от нея. Че то оставаше и да не си доволен от карта за $350. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 az vaf momenta igraq na AMD A64 3400+ New Castle(ne OCvan), 2GB DDR PC3200,6800 Ultra i perf si baca mn dovolno ama mn stra6no :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Hubu we ... bati kompa ... Na Semprom 3000+, EPOX 8VTAi VIA KT880, 1024DDR, GF6600gt kak 6a wrwi spored was 4e da znam kwo da zimam sled nekolko dena Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Каквото и да правя няма подкарване. Скапани алкохолни рилайзи. Тъпотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Каквото и да правя няма подкарване. Скапани алкохолни рилайзи. Тъпотия. Абсолютно същия проблем-все ми изписва "A security module can not be activated.This program can not be executed" Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Прикачам private server patch-а, ако някой се интересува да прави сървър Всъщност в момента нямам възможност да проверя дали го има качен в папката(съмнително) на играта, ако го има ще си делна поста ind_fearps.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Еми препоръчвам ти да си вземеш като моята.Много съм доволен от нея. наистина .... бивало и да не си доволен от тази карта но нещо толкоз пари май по добре да мина на 64bit хем и pci-e щте си имам пък и си мисля пак към АТИ да се насоча BTW току що врътнах играта :) не съм се зарибявал скоро толкова по шутър Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Майната им на тея алкохоли и тем подобни. Ей това е истината - http://nforce.nl/index.php?menu=quicknav&i...iewnfo&id=96838 , дано скоро се появи на нашия сайт:-((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/fear.shtml За всички, които ги мързи да се помъчат малко с Alcohol Clone - ето крак за 1.00 версията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/fear.shtml За всички, които ги мързи да се помъчат малко с Alcohol Clone - ето крак за 1.00 версията. Това NOCD ли е или е нужен пак инсталационния диск? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Това NOCD ли е или е нужен пак инсталационния диск? Уж NOCD, не съм го пробвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Незнам за вас ама аз не видях трудности при инсталирането Най-лесния начин е по-който и аз направих да маунтете с D-tools инсталирвате. После пачвате играта до версия 1.01 сваляте си крака който е дал veseo за версия 1.01 И ето че играта е готова Играта е наистина брутална кърти отвсякъде Просто противниците са на много добро ниво графиката е супер Много е психарска Аз я подкарах на high и ми върви перфектно. Пробвайте по моя начин става най-добре и лесно ако не можете вече е ваш проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Незнам за вас ама аз не видях трудности при инсталирането Най-лесния начин е по-който и аз направих да маунтете с D-tools инсталирвате. После пачвате играта до версия 1.01 сваляте си крака който е дал veseo за версия 1.01 И ето че играта е готова Играта е наистина брутална кърти отвсякъде Просто противниците са на много добро ниво графиката е супер Много е психарска Аз я подкарах на high и ми върви перфектно. Пробвайте по моя начин става най-добре и лесно ако не можете вече е ваш проблем Тоя крак дето го е дал Veseo нали е за 1.00 версия?Или става и ан двете.Трябва ли да имаш инсталационния диск да за подкараш играта,или наистина е NOCD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.