PiBaTa Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Я кажете за какво става въпрос.С някакви гадни зомбита и чудесии ли се биеш или...знам ли.И имали някъде тука демото качено Igrata e horror no ne se bie6 sre6tu zombita ili 4udovi6ta a sre6tu hora.Ai-to na protivnicite ti e nai dobroto ot koqto i da e fps igra.Igrata naistina e stra6ni4ka i grafikata e super zadaljitelno e da q probva6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Ще я пробвам но искам първо да видя демото за какво става въпрос преди да тръгна да тегля цялата игра.Затва ако някои качи демото тука или в play.evrocom.net да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 изтрих си демото ... но почвай да сваляш цялата няма да съжаляваш 100% !! игрицата е супер ... само 4е си иска яко ПЦ да знае6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 еми даде точно затва исках да видя дали ще върви на моето PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 на моето върви добре 4ак като се сетих да изключа антивируса виж сигнатурата ми и прецени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 на моето върви добре 4ак като се сетих да изключа антивируса виж сигнатурата ми и прецени На каква резолюция и на какви детайли я играеш?С колко кадара ти бачка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Абе не знам ама не мога да я подкарам с antiblaxx аз... Сега ще я мъча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Аве пичове на вас как ви е скоростта към локалния за игрите защото на мен ми е от порядъка на 1-2 К и само от време на време стига 80-90.На Д+ съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Абе не знам ама не мога да я подкарам с antiblaxx аз... Сега ще я мъча. Опитай със SR7.Stop, който съм прикачил към поста. Стартираш го, натискаш Hide и си пускаш играта нормално. Разбира се, трябва да си маунтнал играта в Alcohol(би трябвало и DTools да работи) SR7.Stop_1.0.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Опитай със SR7.Stop, който съм прикачил към поста. Стартираш го, натискаш Hide и си пускаш играта нормално. Разбира се, трябва да си маунтнал играта в Alcohol(би трябвало и DTools да работи) Благодаря, ама я подкарах вече. До сега и играх и затова не се обадих. Свалих онова VirtualCDHide, смених compatibility-то на win2000 и тръгна Играта е добра, ама все пак не е кой знае какво. Пък и не мога да я подкарам с всичко на max Аве пичове на вас как ви е скоростта към локалния за игрите защото на мен ми е от порядъка на 1-2 К и само от време на време стига 80-90.На Д+ съм. Аз съм на ггбит и на мен ми беше подобна връзката. В един момент свалям със 700к (нормалното) в друг 300, в трети 0. Колко време я теглих играта не е истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Чакаите малко.Няма ли NOCD крак ве.Трябва да mount-вам за да играя.Олеее малеееее нямам място във харда вее.Пффф почвам да разчиствам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 А очаква ли се да излезе някакъв крак изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Опитай със SR7.Stop, който съм прикачил към поста. Стартираш го, натискаш Hide и си пускаш играта нормално. Разбира се, трябва да си маунтнал играта в Alcohol(би трябвало и DTools да работи) за какво служи тая програмка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 за какво служи тая програмка ... За махане на blacklisting-а на Алкохол .. ако ти говори нещо това Крак може и да излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Тая игра е готина.Наистина е доста страшничка.Особено онова момиченце като ми се появи мама та си трака .Някакви хора се появяват и изчезват.Трупове и кървища навсякъде .Надявам се да направат crack по-скоро защото се наложи да си изтрия някои други неща за да се побере тая игра в харда ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Това може да е полезно на някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Само аз ли имам тоя проблем дърпам я играта от геймс на евроком с 8к?????????????? Какво става по дяволите на д+ съм????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Само аз ли имам тоя проблем дърпам я играта от геймс на евроком с 8к?????????????? Какво става по дяволите на д+ съм????????????? Щастливец!Аз ако хвана и 1 К се радвам.Проблема бил в сървъра.Сега (2 часа през нощта) малко се пооправи но пак не е много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Да дръпнах я от бубу:-))) Исках да се обърна към хората с уин 64 битов, че намерих прогарама за маунт на имиджи:-))) В момента инсталирам играта на 64 битов уин:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Абе хора трябва ви просто Alcohol 120 и SR7.Stop и ще играете без никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Аз съм много доволен от играта. Просто е невероятна. И аз имах малки проблеми при кракването, но се оправих. За които не са се оправили : инсталирате играта, инсталирате това и замествате exe -то на Anti-blaxx с exe -то от rar -a, от settings (дясно копче на Anti-blaxx) на Game посочвате exe -то на FEAR. Пускате играта от Run Game -> FEAR (или квото сте написали на Gamename). Приятна игра на всички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Аз имам проблем при инсталирането.Неще да ми отвори Setup.exe. I:\setup.exe Is not a valid Win 32 application. Проверих всички файлове с и са си наред разархивирах я вече 2 пъти и не става От какво може да е тва? Едит:Сега пък имам друг проблем.Правя всичко както е написано в инфото,но неще да тръгне.Изписва ми: Original disk could not be found or authenticated Търся вече 2 часа информация из интернет как се оправя тоя проблем и нищо.....Поне разбрах че проблема не се среща само при тази игра,а при всички игри използващи Securom.Моля помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Haha kato dadete autorun na igrata daite bonush content i ot tam F.E.A.R machinima super sme6no film4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Днес направих малко профилактика и извозих няколко камиона прах от компа, след което направих и стабилен клок. Играта върви перфектно с почти всичко на max (само АА и AF са на по 2 и 8). Сташно съм доволен, че мога да и се насладя напълно, и да ви кажа честно... заслужава си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Днес направих малко профилактика и извозих няколко камиона прах от компа, след което направих и стабилен клок. Играта върви перфектно с почти всичко на max (само АА и AF са на по 2 и 8). Сташно съм доволен, че мога да и се насладя напълно, и да ви кажа честно... заслужава си Kakва ти е машината?С колко кадара ти бачка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.