Jump to content
BulForum.com

[merged]F.E.A.R - По-близо до Реалността

trent

Recommended Posts

Аз също мога да се похваля че играта ми варвеше прекрасно на 64 3000+ 6800LE и 1GB ram има и шотове но шотовете са с по лошо качество отколкото играта докато я играя.Може това да се далжи на това че играта ги прави .bmp а аз със paint ги правя на .jpg

Screenshot007.JPG

още снимки тук

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Играта наистина е доста обещаваща.Има доста добра атмосфера и лично аз неможах да доиграя цялото демо щото си признавам че ма хвана шубето.Стигнах до едно място в което се движа по еидн тъмен коридор и янкакви лампи покрай мен премигват и в края на коридора имаше някаква светлина от клатеща се лампа(естествено много гадно премигваше) и тъкмо си викам аре ша ида на светло и варата пред мен се хлопна и сичко стана тъмно като в гъз.Последва Esc>Quit.Утре ша събирам сили да го доиграя.А и не е толкова тежка на Дурон 1.8 Радеон 9550ГЕ (400/500) и 512 МБ рам вървеше доста добре и само от време на време имаше лек лаг на медиум.И честно казано според мен графиката се конкурира с тази на ХЛ2. :rolleyes:

Скрийншотовете на Shark честно казано не са много показателни.Аз лично ако вида тея скрийн шотове без да съм играл играта ще остана с лошо впечетление за нея.

Да не стане като Дуум-само графика и обикновенна пуцалка.

Who knows :rolleyes: Уж трябва да не е но да видим.Ако не друго поне атмосферата е завладяваща,докато при Доом 3 и тва липсва.

И честно казано според мен графиката се конкурира с тази на ХЛ2. :rolleyes:

Не е толкова посредствена, като на HL2, не обиждай FEAR!

Who knows :rolleyes: Уж трябва да не е но да видим.Ако не друго поне атмосферата е завладяваща,докато при Доом 3 и тва липсва.

OMG ROFL. А HL2 има? ROFLMAO :lol: :lol:

Не е толкова посредствена, като на HL2, не обиждай FEAR!

OMG ROFL. А HL2 има? ROFLMAO :lol:  :lol:

br />Не че нещо ама статистиките говорят.HL2 направо издуха бозата Doom3.Се си мисля ,че FEAR ще е "Doom4"

А ве тая игра е супер изродия...не може да я сравнявате нито с Doom, нито с HL2... супер психарска е, и е графика е бих казал на доста по високо ниво от HL2

След като изиграх демото за първи път целия се бях припотил...на едно място щях да подскоча от стола напрао. Определено до ся не бях играл такава игрица :)

Ми кво да ви кажа.Преди малко играх демото и останах със смесени впечатления.Като замисъл е добре,но за да играеш играта нормално се иска доста добра машинка.Аз я подкарах на медиум,ама на места с повече осветление-картинки.В демото имаше и добри моменти-момиченцето ,което излиза от време на време,хеликоптера ,от който се спуснаха войниците и стаята със отпечатъци от крака :).Ако я оптимизират малко,няма да е зле.Видях и някои прилики с ХЛ2-войниците някак си странно ми напомняха войниците от ХЛ2,но това е може би ,защото един от разработчиците е Sierra.Незнам ....дано малко от малко поне я оптимизират,на това се нядявам.

Демотата по принцип доста натоварват пц-тата ама и играта ще е доста изисквателна добре че ся ще праа ъпгрейд :D ...иначе играта според мен заедно със Starship Troopers ще са големи конкоренти за Шуутър на годината....Впрочем съм качил Филмчетата към играта ако на някой мноо му лагва демото може да го изгледа...

Не че нещо ама статистиките говорят.HL2 направо издуха бозата Doom3.Се си мисля ,че FEAR ще е "Doom4"

То статистиките показват, че Sims 2 се купува повече от Warcraft III :lol: Просто личното ми мнение е, че в Half Life 2 не усетих атмосфера, а тази на Doom 3 беше страхотна.

То статистиките показват, че Sims 2 се купува повече от Warcraft III :lol: Просто личното ми мнение е, че в Half Life 2 не усетих атмосфера, а тази на Doom 3 беше страхотна.

Не си бил в настроение когато си играл Half-life 2 :lol: А Quake 4,ако е като 3-ката ама с по-хубава графика ще си е точно "пуцало".Смисъл йок,сюжет йок.Гледах филмчето от демото на F.E.A.R.Нe знам на каква машина го играе,но ми се струваше че от време на време кадрите падаха под 24.За сметка на тва обаче графиката е ненормална.В форума на Data.bg един пич викаше че на Ati Radeon Х850ХL или ХТ(не съм сигурен) от време на време му лагвало. :tongue

Az sy6to si padam po FPS.NO predpo4itam voennite FPS kato COD ,CODUO

a za sega nai qkiq shooter ot tozi tip koito sym igral e Close combat first to fight.Tova be prosto vyrxa.Kef mi e sy6to da igraq igri v koito protivnicite ti sa do6li ot ada, no predpo4itam vmesto da izstrelqm cql pylnitel v tqx i da se nadqvam da umrat i da ne stanat sled tova,da gi nareja na dosta par4eta s vernite blades kato v Blood Rayne 1,2 i ot 4asti v POPWW.No vse pak kato izlezne pylnata versiq na F.E.A.R. 6te se probvam i na neq.

Скоро - мултиплейър демо на F.E.A.R.

Идният четвъртък регистрираните юзъри на GameSpot ще могат да си свалят мултиплейър демото на F.E.A.R. - дългоочакваният хорър шутър на Monolith, който ще излезе на пазара на 18 октомври. То ще тежи около петстотин и петдесет мегабайта и ще съдържа две карти - Factory за детмач и Facility за capture the flag. Те ще поддържат до шестнадесет души наведнъж, но няма да могат да бъдат разцъквани през LAN.

Източник: PC Mania. :)

• 3 weeks later...
Тази игра толкова я чаках да излезе апък сега като гледам изискванията няма да може да ми върви изобщо.И все пак има хора с добри машинки те могат да я пробват.Няма да съжаляват.Дано няма друга такава тема че аз не намерих.

Да првав си.Доста е тежка играта.На мен сигурно на 1024х768 на медиум ще ми бачка добре.

Аз едно нещо се питам - защо всички игри вече ги вадят на това тъпо cloneCD. Адски тъпо, но най-тъпото е че съм с уин 64 бит и за него няма нито алкохоли, нито деймъни:-(((

Аз едно нещо се питам - защо всички игри вече ги вадят на това тъпо cloneCD. Адски тъпо, но най-тъпото е че съм с уин 64 бит и за него няма нито алкохоли, нито деймъни:-(((

Защото са трудни за кракване, а при CloneCD не е нужно да се ползва крак, но за сметка на това има други неудобства.

Да прав си гадно Но все пак забравяш Google който има отговори за всеки проблем :P

Та ето какво открих TUK

Обърни внимание на

FileDisk

Release 13 (2004-06-09)

FileDisk is a virtual disk driver for Windows NT/2000/XP that uses one or more files to emulate physical disks. A console application is included that let you dynamically mount and unmount files. An example of use for this driver is if you have made plans spending the weekend writing an RAID driver for NT but find you are short of disks. FileDisk can also use CD-images.

Latest news: Works on Windows XP, FileDisk images can be stored on network drives, support for CD-images, support for UNC paths, support for sparse files.

Screenshot of an example of use.

filedisk.zip

FileDisk can use sparse files as disk images. A sparse file is a file were suficiently large blocks of zeros isn't allocated disk space. You can create sparse files with the tool mksparse.zip. To see how much disk space a file actually uses right click on the file and choose properties. If you for example creates a sparse file of 4GB, mounts it in FileDisk and formats it to NTFS, it will only take up 24MB on disk but looks like a normal disk of 4GB. When you copy files to it the used disk space will automatically increase.

FileDisk for AMD64 and IA64

Късмет и да пишеш дали става (в един форум пишеше че работи 100% ) за да знам дали и аз да си слагам 64-бит Windows :rolleyes:

Съжалявам за офф-а. За жалост съм пробвал всички варианти и просто няма читава програма за 64 битов уин, с която да емулираш дискове. От daemon tools teams са обещали версията daemon tools v4 за уин 64 бит да излезе през октомври:-)))

И сега какво трябва да имам Алкохол 120% ? Ако я нямам немога ли да си я запиша ? Неможе ли с CloneCD ? В текстовия файл пише че ставало с алкохола :wacko:

игричката честно казано си е луда работа ... без коментар ... само дано пуснат някои пач да я пооптимизират 4е аз си мислих 4е имам горе доло сносно ПЦ :) :) :) тая игрица изби рибата като я пуснах на HIGH едвам зареди един screenshot :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...