Jump to content
BulForum.com

[merged]F.E.A.R - По-близо до Реалността

trent

Recommended Posts

charsi said:
Я кажете за какво става въпрос.С някакви гадни зомбита и чудесии ли се биеш или...знам ли.И имали някъде тука демото качено

Igrata e horror no ne se bie6 sre6tu zombita ili 4udovi6ta a sre6tu hora.Ai-to na protivnicite ti e nai dobroto ot koqto i da e fps igra.Igrata naistina e stra6ni4ka i grafikata e super zadaljitelno e da q probva6.

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Ще я пробвам но искам първо да видя демото за какво става въпрос преди да тръгна да тегля цялата игра.Затва ако някои качи демото тука или в play.evrocom.net да свирка

Gaden said:
на моето върви добре 4ак като се сетих да изключа антивируса :) виж сигнатурата ми и прецени

На каква резолюция и на какви детайли я играеш?С колко кадара ти бачка?

Аве пичове на вас как ви е скоростта към локалния за игрите защото на мен ми е от порядъка на 1-2 К и само от време на време стига 80-90.На Д+ съм. :angry1

ABIDE said:
Абе не знам ама не мога да я подкарам с antiblaxx аз... Сега ще я мъча.

Опитай със SR7.Stop, който съм прикачил към поста. Стартираш го, натискаш Hide и си пускаш играта нормално. Разбира се, трябва да си маунтнал играта в Alcohol(би трябвало и DTools да работи)

SR7.Stop_1.0.rarFetching info...

veseo said:
Опитай със SR7.Stop, който съм прикачил към поста. Стартираш го, натискаш Hide и си пускаш играта нормално. Разбира се, трябва да си маунтнал играта в Alcohol(би трябвало и DTools да работи)

Благодаря, ама я подкарах вече. До сега и играх и затова не се обадих. Свалих онова VirtualCDHide, смених compatibility-то на win2000 и тръгна :) Играта е добра, ама все пак не е кой знае какво. Пък и не мога да я подкарам с всичко на max :(

bratmito said:
Аве пичове на вас как ви е скоростта към локалния за игрите защото на мен ми е от порядъка на 1-2 К и само от време на време стига 80-90.На Д+ съм. :angry1

Аз съм на ггбит и на мен ми беше подобна връзката. В един момент свалям със 700к (нормалното) в друг 300, в трети 0. Колко време я теглих играта не е истина...

Чакаите малко.Няма ли NOCD крак ве.Трябва да mount-вам за да играя.Олеее малеееее нямам място във харда вее.Пффф почвам да разчиствам

veseo said:

за какво служи тая програмка ... :blink: :blink:

czenitel said:
за какво служи тая програмка ... :blink: :blink:

За махане на blacklisting-а на Алкохол .. ако ти говори нещо това :)

Крак може и да излезе

Тая игра е готина.Наистина е доста страшничка.Особено онова момиченце като ми се появи мама та си трака :wir .Някакви хора се появяват и изчезват.Трупове и кървища навсякъде :punk .Надявам се да направат crack по-скоро защото се наложи да си изтрия някои други неща за да се побере тая игра в харда ми :bgrin:

petst said:
Само аз ли имам тоя проблем дърпам я играта от геймс на евроком с 8к?????????????? Какво става по дяволите на д+ съм?????????????

Щастливец!Аз ако хвана и 1 К се радвам.Проблема бил в сървъра.Сега (2 часа през нощта) малко се пооправи но пак не е много добре.

Да дръпнах я от бубу:-))) Исках да се обърна към хората с уин 64 битов, че намерих прогарама за маунт на имиджи:-))) В момента инсталирам играта на 64 битов уин:-)))

Аз съм много доволен от играта. Просто е невероятна. И аз имах малки проблеми при кракването, но се оправих. За които не са се оправили : инсталирате играта, инсталирате това и замествате exe -то на Anti-blaxx с exe -то от rar -a, от settings (дясно копче на Anti-blaxx) на Game посочвате exe -то на FEAR. Пускате играта от Run Game -> FEAR (или квото сте написали на Gamename).

Приятна игра на всички!!!

Аз имам проблем при инсталирането.Неще да ми отвори Setup.exe.

I:\setup.exe Is not a valid Win 32 application.

Проверих всички файлове с и са си наред разархивирах я вече 2 пъти и не става :angry: От какво може да е тва?

Едит:Сега пък имам друг проблем.Правя всичко както е написано в инфото,но неще да тръгне.Изписва ми:

Original disk could not be found or authenticated
:angry1 :angry1 :angry1

Търся вече 2 часа информация из интернет как се оправя тоя проблем и нищо.....Поне разбрах че проблема не се среща само при тази игра,а при всички игри използващи Securom.Моля помогнете!

Днес направих малко профилактика и извозих няколко камиона прах от компа, след което направих и стабилен клок. Играта върви перфектно с почти всичко на max (само АА и AF са на по 2 и 8). Сташно съм доволен, че мога да и се насладя напълно, и да ви кажа честно... заслужава си :)

ABIDE said:
Днес направих малко профилактика и извозих няколко камиона прах от компа, след което направих и стабилен клок. Играта върви перфектно с почти всичко на max (само АА и AF са на по 2 и 8). Сташно съм доволен, че мога да и се насладя напълно, и да ви кажа честно... заслужава си :)

Kakва ти е машината?С колко кадара ти бачка?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...