MititU Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 охх малее мъка мъка цъцъц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Новите творения:Оргазъм като се натискаш по коремчето Не е лесно да си тъп Весо махнаха ли ти бана бе? Аре да постнеш тука само да видим з акво стаа въпрос или направо копни цялата тема на ноутпад и качи щото мен ме баннаха лекички . Аре плс направи го. П.С. Тва за оргазма взема го пробвам... Ше видим кой кви съвети е давал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Новите творения:Оргазъм като се натискаш по коремчето Не е лесно да си тъп хахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 Весо махнаха ли ти бана бе? Аре да постнеш тука само да видим з акво стаа въпрос или направо копни цялата тема на ноутпад и качи щото мен ме баннаха лекички . Аре плс направи го.П.С. Тва за оргазма взема го пробвам... Ше видим кой кви съвети е давал . Не са, ама аз минах на ггбит Айде и аз да се отчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААААА!!! Бати тъпаците... Ем... имаше една тема помня една разправяше как си напъхала нокийката в един презерватив O_o нагласила го на вибрация... пъхнала я а познай къде от 3 пъти и си звъняла X_x. Бахти болните хора... В същата тема една разправя че го направила с лионска наденица Оо ( ония дебелите ), обаче цитирам: "Беше ме гнус на голо и затва й сложих презерватив ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААААА!!! Бати тъпаците... Ем... имаше една тема помня една разправяше как си напъхала нокийката в един презерватив O_o нагласила го на вибрация... пъхнала я а познай къде от 3 пъти и си звъняла X_x. Бахти болните хора... В същата тема една разправя че го направила с лионска наденица Оо ( ония дебелите ), обаче цитирам: "Беше ме гнус на голо и затва й сложих презерватив ) . А теб закво са та баннали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Prostotii kolkoto iskate:1 2 3 Една от тези теми ( а още много други ) съм ги пуснал аз и после съм гледал реакции . Нищо сериозно... А да напсувах и един моддер ама това е нормално . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Aве хора тва с прахосмукачката да не го е постнал полицай Дюфи?! Toя сайт бил пълен с комедийки. Имам чувството , че нарочно се праят на тъпи да гледат сеира на другите - хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 16, 2006 Author Share Posted April 16, 2006 Aве хора тва с прахосмукачката да не го е постнал полицай Дюфи?! Toя сайт бил пълен с комедийки. Имам чувството , че нарочно се праят на тъпи да гледат сеира на другите - хахах Ей ти откри топлата вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 16, 2007 Author Share Posted January 16, 2007 Страх ме е Търся си момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Тия последните 2 ме довършиха :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Ще може ли само да quotnete първите постове от темите защото все още съм баннат :<. Едит: Nevermind. Оправих се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 18, 2007 Author Share Posted January 18, 2007 Бабата omg Пинг Понг расте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 tolkova idiot6tini ne bqh 4el ot mnooo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 OMFG HAhahAHHAh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 OMFG Дам.... OMFG е най-точното , което може да се каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Ето малко гавра, ако някой го смени прилагам и скрийн тук И още един чалга "диамант". Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 http://www.last.fm/music/Ivana/+wiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Хахахах , форум сбирка са си направили Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 оле не чета форумите в тиинпроблем-а и се заливам от смях немога да разбера как може да има такива глупаци на тоя свят браво на VeSo за страхотната тема много смях пада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 teenproblem е слаба ракия вече. Истината е в изповеди.цом Коментари по темата: Oт тази изповед могат да се направят наколко извода:1. Ти си куче, на 15 години (не зная, човешки или кучешки), адски интелигентно (за да можеш да набираш що годе свързан текст чрез клавиатура). Приятелката ти Чита, след като е изблизала сладоледа се е изблизала по *утката и вероятно е вкарала някой опашат палавник. 2. Ти си на 6 (че и по-малко), но с адски развита фантазия и научен от разведената си мама да чопли домашния компютър. 3. Тийнейджър с определена липса на почти всякакво оребряване на мозъчната кора, предизвикано от тотална липса на образование. 4. Поредния идиот, който търси популярност, чрез разкази на неизживени детски фантазии, изкривени от времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 teenproblem е слаба ракия вече. Истината е в изповеди.цом Коментари по темата: ААаА, нямам време и нерви да ги наливам всички...е пробвах се все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Лелее тука простотията е още по голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 teenproblem е слаба ракия вече. Истината е в изповеди.цом Коментари по темата: ейййййй, от колко време не се бях сещал за този сайт като ми е тъпо влизам вътре да се поразсея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.