mobo Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 simbata, ми то имаше преди години едно момче дет в казармата са го надули с компресор през гъза и му бяха скъсали дебелото черво. едвам го зашиха после хайвана. та вместо само да им се радвате на молумните идеи да вземете да ги вразумите малко, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 simbata,ми то имаше преди години едно момче дет в казармата са го надули с компресор през гъза и му бяха скъсали дебелото черво. едвам го зашиха после хайвана. та вместо само да им се радвате на молумните идеи да вземете да ги вразумите малко, а? <{POST_SNAPBACK}> Разгледай темата и ще видиш, че сме го вразумили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Боже мили не мога да повярвам че може да има такива лапета . Не знам дали да се смея или да плача. Разбиха ме малчуганите. Особено тая дето са е еб*ли в ушите и по точно съвета който и дават - да се ебе в носа . Според мен всичко това идва от прекалено бързото им "порастване". И все пак темата ми дойде добре - събуди ме. Четох я на работата , щях да падна от смях . Луди са лапетата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 simbata,ми то имаше преди години едно момче дет в казармата са го надули с компресор през гъза и му бяха скъсали дебелото черво. едвам го зашиха после хайвана. та вместо само да им се радвате на молумните идеи да вземете да ги вразумите малко, а? <{POST_SNAPBACK}> Е-еее тва е гадно бе представи си на тебе да ти спукат дебелото черво и лайната ти да се разпространят по целия организъм..гадна работа...тва не е за смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Е-еее тва е гадно бе представи си на тебе да ти спукат дебелото черво и лайната ти да се разпространят по целия организъм..гадна работа...тва не е за смях. <{POST_SNAPBACK}> да си ме видял да се смея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Axaxaxaxa....."Ako iskash da si pogovorim po-podrobno za tiq raboti mi pishi na bgkonstantin@yahoo.com" xaxaxxaxaxaaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Ето 2 мои творения ЦЪК ЦЪК2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 ЦЪК2 вече го нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 11, 2005 Author Share Posted August 11, 2005 ЦЪК2 вече го нема <{POST_SNAPBACK}> Усетих ето ЦЪК3 ама ша я делнат и затва ше я постна тука Хора както си бия чекии в нас и изведнъж хоп пишката ми изчезна няма я просто? ся имам там само някви косми, сериозно ли е това? EDIT:Сега се появи п♛тка Бляк станах момиче, сигурно е щото вчера минах под дъгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Няма ли да попита някои "дупката на г*за ми е много малка как да я оправя?" <{POST_SNAPBACK}> Не издържах и ги попитах. ТУКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Хора, хора...намерете си работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Aghahahhah vijte kakvo zasqkox v sashtiq forum predi 15 minuti.... ahHha ahHha must see 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Както писах по-горе,луда работа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 AA ne ne moga da spra da se hilq,ne moga da povqrvam 4e ima tolkova zabludeni deca na tozi svqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 То вярно бая смях вкарва тва, но съм сигурен, че нито един от тея не говори сериозно.Всички се бъзикат както Весо е направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Iztrili sa 2-ria post ot temata za xemoroidite...Nqkav beshe napisal che tova bilo gaz palen s bolni zabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 11, 2005 Author Share Posted August 11, 2005 То вярно бая смях вкарва тва, но съм сигурен, че нито един от тея не говори сериозно.Всички се бъзикат както Весо е направил <{POST_SNAPBACK}> Аз съм напълно сериозен жалко че ми изтриха оная, дет писах че ми тече зелена сперма някъф глупак писа, че тва е от анаболите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ми само като видите ник-а на Модератора(Прост^^Ас^^Ф) може да се разцепите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ole ne ne moga pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Тва ПОМАГА аз кат малък ползвах подобна машина (руски Тайфун) и си праих много густо ... мноо е яко да си го засмучеш с прахосмукачката обаче ако фанеш ташака болката е много лоша особено когато ташаците ти не са стегнати и са отпуснати такива и си висят тогава ... малииии един път направо са насрах помислих си аре останах без поколение ташака тряя го търся неаде из филтъра на праосмукачката ... добре че успях бързо да я спра и не успя да ми го откъсне ... на мен първото ми изпразване беше докат срах един път в кенефа и взех да си жуля басрунеца обърсах са а-у и реших да си докарам до кеф цялата чекия и за моя радост текна нещо беличко майкооо нема да ви разправям ква радост беше все едно кат сефте да си направиш ... вече почнах си мисля аз съм мъж (бях келеш 5-ти клас с 12 см пишка все още) и така не можах да й се нарадвам на тая моя пишка тогава и стана големото шоу кат фанах си жуля бастуна и оцапах пердето и килима то малко фърляше ама достатъчно за да оцапа работата .... няма по-голяма радост от тва да видиш че можеш да създаваш живот тогава не пиех (почти) и не се напих от радост но нивга нема забравя този момент ... пишока ми през следващите дни беше постоянно на работа ха с Лилито (лявата ръка) ха с Десито (дясната) направо се откъртих от кеф пожелавам на всички '91 '90 '89 да почне да тече па тогава да са правят на ебачи и да дават компетентни мнения във форума ... от пишка дет не е телко нема убаво нещо да излезе .... <{POST_SNAPBACK}> AHAHAHHAHHAHHAHAHAHHAHA Ti ne si 4ovek be,ma6ina si Basi razcepih sa ot smqh na toq post )))))))) Napravo gi zasen4i si4ki ot onq forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 ЩЕ СЕ САМОУБИЯ! В 2 часа чета тази тема и се хиля като идиот(горките съседи) как може да има такива хора ве...не е истина майна как простотията завлядява все повече хора а някой от предните постове беше за някъф дет си пъхнал бастуна в ауспуха на БМВ...не мога да кажа нищо защото думите са излишни.Бог да му е на помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Не издържах и ги попитах. ТУКА <{POST_SNAPBACK}> Не могаа!! Уникати!! Толкова много смях че трябва да е нелегално, или поне платено да го четеш тоя форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 ole ole ole oel ne moga da spa seriozno vi kazvam awe toq forum na teen problemite da ne e nqkav forum na bolnica za teen oligofreni nai me izkefi oniq tapanar deto si vkaral pi6kata v auspuha aahahahahah ne ne ne moga pro4etete go pak onaq tema da vidite za kvo staaa na vapros ima6e ne6to ako ne go impotirat i tebe 6te izgubim a pi4a vika pomagaite 4e do 10 min trqqq da go nadarvq 4e 6e eba axaxaxxxaxxaax Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Aghahahhah vijte kakvo zasqkox v sashtiq forum predi 15 minuti.... ahHha ahHha must see 2 <{POST_SNAPBACK}> ААААА е не.Тфа първото напрао ме разби.Как така ша си навреш пиш''та в ауспуха на кола.И ся се оплаква че не му става и е черен.Е не кфи хора има на тоя свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 A днес пък на какъв сайт се натъкнах... http://www.teenspace-bg.net/ и дори май от днес си има и форум. Още никой не е писал нищо в него, ама предчувствам, че ще е подобен на горния. Само да видите на колко секции е разделен форума, ще ви се завъртят очите. Никога не съм предполагал, че може да се изкарат толкова много раздели от такива теми като в "Тя и Той". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.