VeSo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 тема за прогнози в БГ първенството безплатно е EDIT:Аз съм мноооооооогоооо тъп, като съм отварял темата съм забравил да дам линка ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Марек - Левски 0:3 Нафтекс - Локомотив (Пд) 1:2(макар че не ми се иска) Пирин 1922 - Беласица 0:2 ЦСКА - Литекс 2:1 Берое - Ботев 1:2 Пирин - Вихрен 0:2 Черно море - Славия 1:3 Локомотив (Сф) - Родопа 3:0 Ми това са ми прогнозите....ай ся да видя ваще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Предлагам да си направим игричка със следните правила : Познал точен резултат - 3 точки, познал знак с точната голова разлика -2 точки, познал само точен знак - 1 точка. Непознал знак : -1точки. Само не знам кой ще смята резултатите и ще актуализира класирането след всеки кръг. Аз нямам възможност за съжаление. Мисля, че ще е забавно. Който пропусне да даде прогноза за даден мач от кръга - също -1. Прогнози се дават до 12:00 на обед в деня на всяка среща. Моите прогнози: Марек-Левски - 0-2 Нафтекс - Локо -1:1 Пирин 1922 - Беласица - 0:0 ЦСКА - Литекс - 1:0 Берое - Ботев 2-1 Пирин - Вихрен - 0:0 Черно Море - Славия - 1-1 Локо Сф - Родопа - 2-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Идеята във форума не е много добра, защото всеки може да си едитва прогнозите когато си иска. Освен ако няма всеки кръг тема, която да се затваря. А едва ли някой модератор ще се занимава с това. Има и друг сайт за прогнози http://football.neron.org/. Който иска да играе и там Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Е при едит си пише в колко часа е едитвано последно Иначе съм съгласен, че темата е ненужна при наличието на вашия сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Е при едит си пише в колко часа е едитвано последно Иначе съм съгласен, че темата е ненужна при наличието на вашия сайт <{POST_SNAPBACK}> Виж заглавието, той е имал предвид сайт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Верно Хич не съм видял едит-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.