Дочо Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Продават се чистокръвни немски овчарки на 30 дни. И бащата и майката са расови кучета с паспорти. Имам 4 по 50лв. Не ги продавам аз, не ми пишете ПМ. За информация тел: 0888849234 Валентин Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 то паспорт всяко куче има родословие имат ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Продават се чистокръвни немски овчарки на 30 дни. И бащата и майката са расови кучета с паспорти. Имам 4 по 50лв. Не ги продавам аз, не ми пишете ПМ. За информация тел: 0888849234 Валентин <{POST_SNAPBACK}> Ако мога да попътам с малко отклонение ! Бъщата от Пловдив ли е ? аз имам чисто кръвна женска и няма кой да е чифтоса ! та ако е от Пловдив и има възможност пиши ! Благодаря предварително ! извинявай за офф-а ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Ако мога да попътам с малко отклонение ! Бъщата от Пловдив ли е ? аз имам чисто кръвна женска и няма кой да е чифтоса ! та ако е от Пловдив и има възможност пиши ! Благодаря предварително ! извинявай за офф-а ! Пробвай при д-р Тихомир Карагьозов, той има добри овчарвки. Също много лесно можеш да намериш хубав мъжки при други ветеринарни лекари, те ще ти дадат насоки къде да потърсиш в Пловдив. Знам че на Карагьозов са му заплождани женските направо от световните. Те онези е*ат през ден поне Караш на място, плащаш няколко стотин долара и ето поколение от най-добра кръв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.