Jump to content
BulForum.com

Hай-яката РОК балада ?

Ibrakadabra

Коя е най-яката РОК балада ?  

321 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Бих казал че всичките балади на Скорпионс са върховни .... и наистина нямат равни... макар че има още много други които заслужават да се слушат защото не са по-малко добри :lol: :punk

Заложих на Металика макар Елза си Няма Майка :D да е малко изтъркана. Ако ходите на бал има едно нещо сигурно че ще чуете Металика и Елза си ....

Не знам за какви балади си говорим, ако не споменем Chris Isaak - Wicked Game love.gif love.gif Грях е да не си я чувал

Number one !!!

Крис Исак не ми се вписва в представата за рок музикант, колкото и границите да са размити между стиловете ... иначе неуспорим сексапил има тая песен, много много просто нямам думи. Забравете за Бари Уайт ....

Гласувах за Гънз ЕСТЕСТВЕНО. Но Hinder - With eyes of an angel кърти яко повечето балади. 2 ро място за Гънз - Ноемврийски Дъж ... чак тогава Металика едвам едвам ...

• 6 months later...

Bon Jovi са си най-добри в тази област :) Don't cry на Guns е супер, докато вокала ( лично аз не го харесвам хич, ама хич) не разваля песента с пищенето :)

Хммм забелязвам някаква тенденция всеки новорегистриран юзър да започне кариерата с тема от сорта на "Най-******* песен". Доста тъпо... Можехте ТУК да пишете...

az nemojah da glasuvam makar 4e izbora 6te6e da mi bade dosta truden! :rolleyes: No moga da vi predloja Deep Purple-Soldier Of Fortune :love Naposledak q slu6am kogato sam tajna neznam za6to taka,no idva edin moment v koito osaznah 4e q slu6am dosta 4esto.Sega se opitvam da q slu6am i kogato sam v dobro nastroenie,no ne6to ne se polu4ava :( tazi pesen 6te si ostane moqta tajna pesen.

Bon Jovi са си най-добри в тази област :) Don't cry на Guns е супер, докато вокала ( лично аз не го харесвам хич, ама хич) не разваля песента с пищенето :)
\

хитър си

\

хитър си

сериозно ти казвам, че песента е супер, но докато не почва...знаеш кое :) лично на мен не ми харесва а дотогава е нежна и приятна :) но всеки с вкуса си ;)

• 7 months later...

Я , ква хубава тема имало тука и аз съм е пропуснал (защото не съм голям фен на рока и все пак не съм успял да си дам мнението) ама сега ще си дам мнението .

п.п. Сега ще дам три песни и зависи по кое време ще ме питате ... ако беше преди години щях да ви кажа точно коя ми е любимата песен .

Skillet - Comatose

Nickelback - Far Away

Trapt - Those Nights

:laughing:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Оххх тука все изброени супер хубави песни и едвам се реших за коя да си пусна гласа но все пак се спрях на Aerosmith-I don't want to miss a thing - и пак ще повторя доста труден избор беше :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...