Jump to content
BulForum.com

Hай-яката РОК балада ?

Ibrakadabra

Коя е най-яката РОК балада ?  

321 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Nothing Else Matters си е класика, почти не познавам човек който да не я е слушал. Аз обаче гласувах за Meat Loaf - I Would Do Anything For Love. Песента ме размазва, гласа на пича и чувството с което я пее ми стапят душицата. А на Annihilator - Phoenix Rising е една песен която чух наскоро...еми...пуснете си я, дайте малко повече Volume и отивате на друго място...честно! :)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
А на Annihilator - Phoenix Rising е една песен която чух наскоро...еми...пуснете си я, дайте малко повече Volume и отивате на друго място...честно! :)

Напълно съгласна!!!!!!!! Песента на Annihilator е сред най-яките който съм чувала!!!!!!!!!! Друга тяхна невероятна балада е In the blood!!!!!!!! :) :sayjin :wub: Просто както казваш се пренасяш на друго място, в друго време и друг свят... (което пък ми напомня на друга невероятна българска рок балада на Сигнал :music )

Не съм гласувала! Не мога да избера сред тези балади коя е най! Всички ми харесват :inqn :punk В даден момент всяка една от тях е значела мн за мен и сега сърце не ми дава да избера една, а другите да ги пренебрегна!!!

Ами гласувах за Guns'N'Roses-Don't cry, защото е една от най-добрите балади евър.Иначе Metallica-Nothing else matters е супер яка!Ама май най-много ме кефи на Lita Ford&Ozzy Osbourne-Close my eyes forever! :punk

Имам нов фаворит, според мен най-великата песен за изминалата година - Nevermore-Sentient 6..... За хората, които познават Nevermore остава въпросът дали която и да било тяхна песен е балада...на останалите препоръчвам да се запознаят (ако харесват метъл разбира се). Това е определено най-смислената и оригинална метъл група в момента. За мен в текстово и емоционално отношение се нареждат сред най-великите заедно с Tool и Conception. Много депресивно, много брутално, много гениално... Групата която доказа че в Сиатъл има не само гръндж... В добавка:

Nevermore-Dreaming Neon Black

Nevermore-The Heart Collector

Nevermore-Believe In Nothing

Bonfire-The Day Before

Fates Warning-Wish

Fates Warning-Chasing Time

Queensryche-Anybody Listening

Queensryche-I Will Remember

Jorn Lande-House Of Cards

Labyrinth-Love

Pain Of Salvation-Iter Impius

Pain Of Salvation-This Heart Of Mine

Pain Of Salvation-Ashes

Bruce Dickinson-Man Of Sorrows

Bruce Dickinson-Tears Of The Dragon

Masterplan-Soulburn

Kamelot-Sailorman's Hymn

U2-The Hands That Built America

Pink Cream 69-Close Your Eyes

White Lion-Broken Heart

Winger-Miles Away

Threshold-Sheltering Sky

Threshold-The Destruction Of Words

..... някой някога в тази тема беше споменал Space Dye Vest на Dream Theater... Мамка му на Кевин Мур, как можа да я измисли тая песен.... Ето това е песен от която наистина трябва човек да бяга. Обаче аз си я слушам, щото съм гаден мазохист....

DREAM THEATER-SPACE DYE VEST

Dream Theater-Vacant

Dream Theater-Wait For Sleep

Dream Theater-Disappear

Dream Theater-Anna Lee

Dream Theater-One Last Time

Dream Theater-Hollow Years

Conception-Silent Crying

Conception-Soliloquy

CONCEPTION-THE LAST SUNSET

Ахат-Монолог

Crimson Glory-Lonely

Crimson Glory-Deep Inside Your Heart

Crimson Glory-Song For Angels

DC Cooper-Until The End

Labyrinth-Falling Rain

ARK-MISSING YOU

Lethal-Another Day

A Perfect Circle-Orestes

Iommi/Hughes-I Go Insane (другата велика песен за тази година)

Nightwish-Sleeping Sun

James LaBrie-Smashed

House Of Lords-Inside You

Hughes Turner Project-Mystery Of The Heart

Radakka-In These Chains

COVERDALE/PAGE-TAKE ME FOR A LITTLE WHILE

...За Лита Форд и Ози също не искам да се сещам....много спомени, много болка носи тая песен....

Мога само да кажа:

Ozzy Osbourne-Dreamer

Grim Reaper-The Show Must Go On

W.A.S.P.-Sleeping In The Fire

В сегашното си настроение мога да продължа този списък почти до безкрайност...... Но тъй като преживявам всяка песен, която споменавам, вече просто не ми останаха нерви.... Гарантирам че поне три четвърти от тези песни ще се харесат на всеки чувствителен човек. За останалите човек трябва да е не само чувствителен, а и побъркан... Все пак който иска нека си направи труда да ги чуе (ако не ги е чувал вече), определено си струва

• 2 weeks later...

Judas Priest - Before the Dawn

Before the dawn, I hear you whisper

In your sleep 'Don't let the morning take him'

Outside the birds begin to call

As if to summon up my leaving

It's been a lifetime since I found someone

Since I found someone who would stay

I've waited too long, and now you're leaving

Oh please don't take it all away

It's been a lifetime since I found someone

Since I found someone who would stay

I've waited too long, and now you're leaving

Oh please don't take it all away

Before the dawn, I hear you whisper

In your sleep 'Don't let the morning take him'

Гласувах за Guns и песента,която ме е разплаквала едно време,като бяъх чувствителна :P

:blink: Това преди колко години е било? По времето на Рамзес II ли?

За тебе няма ли тема "Най-яка Поп-Фолк балада", какво се месиш където не си компетентна :bgrin:

иначе по темата: Saraya - Timeless Love е една от много добрите :love

:blink: Това преди колко години е било? По времето на Рамзес II ли?

За тебе няма ли тема "Най-яка Поп-Фолк балада", какво се месиш където не си компетентна :bgrin:

иначе по темата: Saraya - Timeless Love е една от много добрите :love

Где я видя тая Saraya в анкетата,ма шматкоу? :P

Има опция "друга", ако не си забелязала ;)

Хайде стига си занимавала хората с глупостите си, това е форум,а не чат :bgrin:

Избора е наистина много труден. Гласувах за Бон Джови, но дулго се чудех дали да не гласувам за Аеросмит, Гънс'н Роусес или Брайън Адамс. :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

Guns N' Roses - Civil War,Don't Cry,November Rain,Knocking On Heavens Door,Ain't It Fun(то не е балада ама солото в началото направо гали душата(като Амет-чалгар на 7 ракии)......

Led Zeppelin - Stairways To Heaven.

Eagles- Hotel California

Kansas - Dust In The Wind

Б.Т.Р. - Спасение

Сигнал - В друго време,в друг свят

И може би Beatles - Let It Be,Yesterdays

И една много хубава песен ,но хората които са я слушали в тоя форум вероятно могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка. Ignite - Scarred For Life.

Не съм слушал всички от изброените песни , но все пак гласувах Металика . Това е една от малкото рок песни които ми харесват. Ако можех да гласувам за две песни 6тях да избера и на Аеросмитх

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...