Mav3r1ck Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Rainbow - Stargazer Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 След като в класацията няма Цепелин ,гласувах за Always Но и другите са страхотни Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Nothing Else Matters си е класика, почти не познавам човек който да не я е слушал. Аз обаче гласувах за Meat Loaf - I Would Do Anything For Love. Песента ме размазва, гласа на пича и чувството с което я пее ми стапят душицата. А на Annihilator - Phoenix Rising е една песен която чух наскоро...еми...пуснете си я, дайте малко повече Volume и отивате на друго място...честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Snakebites/Whitesnake - Ain't No Love In The Heart Of The City и Whitesnake - Looking For Love Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Guns-Don't Cry,иначе и други техни песни си ги бива. Въпреки че бих гласувала и за Metallica,Bon Jovi,Aerosmith i Meat Loaf...абе всички са много добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Skorpionz - vetar dyha Rokset - trqbva lybof Най-големите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 А на Annihilator - Phoenix Rising е една песен която чух наскоро...еми...пуснете си я, дайте малко повече Volume и отивате на друго място...честно! Напълно съгласна!!!!!!!! Песента на Annihilator е сред най-яките който съм чувала!!!!!!!!!! Друга тяхна невероятна балада е In the blood!!!!!!!! Просто както казваш се пренасяш на друго място, в друго време и друг свят... (което пък ми напомня на друга невероятна българска рок балада на Сигнал ) Не съм гласувала! Не мога да избера сред тези балади коя е най! Всички ми харесват В даден момент всяка една от тях е значела мн за мен и сега сърце не ми дава да избера една, а другите да ги пренебрегна!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Ами гласувах за Guns'N'Roses-Don't cry, защото е една от най-добрите балади евър.Иначе Metallica-Nothing else matters е супер яка!Ама май най-много ме кефи на Lita Ford&Ozzy Osbourne-Close my eyes forever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Имам нов фаворит, според мен най-великата песен за изминалата година - Nevermore-Sentient 6..... За хората, които познават Nevermore остава въпросът дали която и да било тяхна песен е балада...на останалите препоръчвам да се запознаят (ако харесват метъл разбира се). Това е определено най-смислената и оригинална метъл група в момента. За мен в текстово и емоционално отношение се нареждат сред най-великите заедно с Tool и Conception. Много депресивно, много брутално, много гениално... Групата която доказа че в Сиатъл има не само гръндж... В добавка: Nevermore-Dreaming Neon Black Nevermore-The Heart Collector Nevermore-Believe In Nothing Bonfire-The Day Before Fates Warning-Wish Fates Warning-Chasing Time Queensryche-Anybody Listening Queensryche-I Will Remember Jorn Lande-House Of Cards Labyrinth-Love Pain Of Salvation-Iter Impius Pain Of Salvation-This Heart Of Mine Pain Of Salvation-Ashes Bruce Dickinson-Man Of Sorrows Bruce Dickinson-Tears Of The Dragon Masterplan-Soulburn Kamelot-Sailorman's Hymn U2-The Hands That Built America Pink Cream 69-Close Your Eyes White Lion-Broken Heart Winger-Miles Away Threshold-Sheltering Sky Threshold-The Destruction Of Words ..... някой някога в тази тема беше споменал Space Dye Vest на Dream Theater... Мамка му на Кевин Мур, как можа да я измисли тая песен.... Ето това е песен от която наистина трябва човек да бяга. Обаче аз си я слушам, щото съм гаден мазохист.... DREAM THEATER-SPACE DYE VEST Dream Theater-Vacant Dream Theater-Wait For Sleep Dream Theater-Disappear Dream Theater-Anna Lee Dream Theater-One Last Time Dream Theater-Hollow Years Conception-Silent Crying Conception-Soliloquy CONCEPTION-THE LAST SUNSET Ахат-Монолог Crimson Glory-Lonely Crimson Glory-Deep Inside Your Heart Crimson Glory-Song For Angels DC Cooper-Until The End Labyrinth-Falling Rain ARK-MISSING YOU Lethal-Another Day A Perfect Circle-Orestes Iommi/Hughes-I Go Insane (другата велика песен за тази година) Nightwish-Sleeping Sun James LaBrie-Smashed House Of Lords-Inside You Hughes Turner Project-Mystery Of The Heart Radakka-In These Chains COVERDALE/PAGE-TAKE ME FOR A LITTLE WHILE ...За Лита Форд и Ози също не искам да се сещам....много спомени, много болка носи тая песен.... Мога само да кажа: Ozzy Osbourne-Dreamer Grim Reaper-The Show Must Go On W.A.S.P.-Sleeping In The Fire В сегашното си настроение мога да продължа този списък почти до безкрайност...... Но тъй като преживявам всяка песен, която споменавам, вече просто не ми останаха нерви.... Гарантирам че поне три четвърти от тези песни ще се харесат на всеки чувствителен човек. За останалите човек трябва да е не само чувствителен, а и побъркан... Все пак който иска нека си направи труда да ги чуе (ако не ги е чувал вече), определено си струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
effo Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ето това е много яко-Ozzy.and.Lita.Ford.-.If.I.Close.My.Eyes.Forever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Гънс! И на Айросмит ме радва много, но донт край е просто самотният връх. Респект! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Link to comment Share on other sites More sharing options...
turningcat Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Judas Priest - Before the Dawn Before the dawn, I hear you whisper In your sleep 'Don't let the morning take him' Outside the birds begin to call As if to summon up my leaving It's been a lifetime since I found someone Since I found someone who would stay I've waited too long, and now you're leaving Oh please don't take it all away It's been a lifetime since I found someone Since I found someone who would stay I've waited too long, and now you're leaving Oh please don't take it all away Before the dawn, I hear you whisper In your sleep 'Don't let the morning take him' Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Metallica-To Live Is To Die Друго таково парче няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Срам ме е ,че до сега не се сетих за СИГНАЛ - Да Те Жадувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Гласувах за Guns и песента,която ме е разплаквала едно време,като бяъх чувствителна Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Гласувах за Guns и песента,която ме е разплаквала едно време,като бяъх чувствителна Това преди колко години е било? По времето на Рамзес II ли? За тебе няма ли тема "Най-яка Поп-Фолк балада", какво се месиш където не си компетентна иначе по темата: Saraya - Timeless Love е една от много добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Това преди колко години е било? По времето на Рамзес II ли? За тебе няма ли тема "Най-яка Поп-Фолк балада", какво се месиш където не си компетентна иначе по темата: Saraya - Timeless Love е една от много добрите Где я видя тая Saraya в анкетата,ма шматкоу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Има опция "друга", ако не си забелязала Хайде стига си занимавала хората с глупостите си, това е форум,а не чат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Избора е наистина много труден. Гласувах за Бон Джови, но дулго се чудех дали да не гласувам за Аеросмит, Гънс'н Роусес или Брайън Адамс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Bon Jovi - Always Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 С две ръце и два крака и още нещо за Металика Никога обаче не забравяйте November Rain Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Guns N' Roses - Civil War,Don't Cry,November Rain,Knocking On Heavens Door,Ain't It Fun(то не е балада ама солото в началото направо гали душата(като Амет-чалгар на 7 ракии)...... Led Zeppelin - Stairways To Heaven. Eagles- Hotel California Kansas - Dust In The Wind Б.Т.Р. - Спасение Сигнал - В друго време,в друг свят И може би Beatles - Let It Be,Yesterdays И една много хубава песен ,но хората които са я слушали в тоя форум вероятно могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка. Ignite - Scarred For Life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Sonata Arctica - Shy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Не съм слушал всички от изброените песни , но все пак гласувах Металика . Това е една от малкото рок песни които ми харесват. Ако можех да гласувам за две песни 6тях да избера и на Аеросмитх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.