Jump to content
BulForum.com

ЦСКА - Ливърпул

ThE_UfO

Кой ше бие?  

99 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply
Заради тея тъпанари от агитката,ся кво ли си мислят европейските медии за нас!

:blink:

Ами какво си мислят, истината! Не са ли 90% от българския народ расисти ?

Ами какво си мислят, истината! Не са ли 90% от българския народ расисти ?

Дори и да си расист, има много по - интелигентни начини да го покажеш!

BTW - не говоря за теб, а по принцип :)

Голът който им вкара Вили беше много добър, все пак не всеки отбор вкарва гол с глава на английски отбор. За публиката не ми говороте, каквато държавата такава и публиката. В англия са папагали дето ходят на мач да пляскат все едно са на театър, ако това възприемате като "западна публика", добре, но погледнете Италия, лудите ултраси, все едно там няма расистки подбуди, битки, факли, знамена, много по-ненормални са от бългаските фенове.

Коментаторчетата винаги са били жалки лефскари, с ефтини долнопробни шегички, и благи за говеждо/папагалското ухо лафчета.

А това което всички не сте видяли, а само прочели по разни "анти-расистко-европейски сайтчета", беше че при една негова атака му избиха топката от краката и тя излезе в аут. След което негрото се засили в аута и избабани топката със сълен шут в рекламите, ненужна НЕГЪРСКА постъпка, в европа дават ЖК за това, но съдията не го видя, беше до флагчето за корнер. След като избабани така топката публиката взе да го освирква, след което той направи жест тип - "майната ви", и след това при всяко него отиграване взехме да скандураме "у-у-у-", както правят маймуните. Напълно реална картинка, но твърде високомерна за някои българи, които "се борят срещу расизма".

:beer:

Голът който им вкара Вили беше много добър, все пак не всеки отбор вкарва гол с глава на английски отбор. За публиката не ми говороте, каквато държавата такава и публиката. В англия са папагали дето ходят на мач да пляскат все едно са на театър, ако това възприемате като "западна публика", добре, но погледнете Италия, лудите ултраси, все едно там няма расистки подбуди, битки, факли, знамена, много по-ненормални са от бългаските фенове.

Коментаторчетата винаги са били жалки лефскари, с ефтини долнопробни шегички, и благи за говеждо/папагалското ухо лафчета.

А това което всички не сте видяли, а само прочели по разни "анти-расистко-европейски сайтчета", беше че при една негова атака му избиха топката от краката и тя излезе в аут. След което негрото се засили в аута и избабани топката със сълен шут в рекламите, ненужна НЕГЪРСКА постъпка, в европа дават ЖК за това, но съдията не го видя, беше до флагчето за корнер. След като избабани така топката публиката взе да го освирква, след което той направи жест тип - "майната ви", и след това при всяко него отиграване взехме да скандураме "у-у-у-", както правят маймуните. Напълно реална картинка, но твърде високомерна за някои българи, които "се борят срещу расизма".

:beer:

:laughing: :lol: :laughing: :lol: :laughing: :lol: :laughing: :lol: :laughing: :lol: :laughing: :lol:

В англия са папагали дето ходят на мач да пляскат все едно са на театър, ако това възприемате като "западна публика

Написал си доста глупости ,но нямам намерение да те репликирам. Само да питам колко пъти си бил на мач на английски отбор в Англия, та да пишеш ,че са папагали и само пляскали ??? Питам защото съм бил на мач на "Анфийлд" и знам какво е . И още нещо - англичаните също са големи расисти,това че не си личи по стадионите не означава ,че не са. Явно не си гледал филмите на BBC за Челси ,Кардиф и C18 ...

Момчета едно бързо въпросче. Колко от вас са гледали на живо английски отбор и англ.публика?

1999 - Нюкасъл...

3 Октомври 2003... 0:3, 3:3 ЦСКА блекбърн...

Ливърпул вчера...

Фенчета на Сокол Марково няма ли?

Момчета едно бързо въпросче. Колко от вас са гледали на живо английски отбор и англ.публика?

1999 - Нюкасъл...

3 Октомври 2003... 0:3, 3:3 ЦСКА блекбърн...

Ливърпул вчера...

Фенчета на Сокол Марково няма ли?

Въпроса ми беше дали си бил на мач в Англия ,както е написано и в по-горния ми пост, та правиш заключения за англичаните. Личи си колко четеш и изобщо що за фен си. Попитах те простичък въпрос и не получих отговор,опитваш се да се измъкнеш със смешна ирония . Това че може би си гледал Нюкасъл или Блекбърн в София и си видял 200-250 англичани не означва нищо,надявам се сам разбираш. И аз бях на ЦСКА-Нюкасъл и на Левски - Челси в София. Но тези мачове изобщо не могат да се сравняват с мач на тези отбори в Англия...надявам се и това го разбираш...

Няма нужда да ми отговаряш ...

Че сме си расисти тук сме си такива.Че Сисе направи лош жест към публиката го направи.Че Англичаните са най-опасните и луди фенове си е 100%.Бих искал да се бия с 10 БГ-та от колкото 3-ма Англичани!Че мразя Английските отбори ги мразя въпреки че играят чудесно да не кажа и перфекно.Най-ненавиждам Ливерпул и Ман Юнайтед защо ли?Заради отвратителния случай най-голямата трагедия в историята на футбола когато беше мача между Ливерпул и Ювентус 39 фена загиват и защо?Защото скапаните англичани жадуват за кръв(както се потварди и в БГ със случая с бармана)побоища и да чупят всичко дет може! :angry1 .Нали при тях се заражда Холиганството и всички сериозни случай винаги Англичаните са ги предизвикали.Не малко мелета с Германия Турция и много други държави та дори и помежду си!А до колкото за Ман ЮТД незнам ама просто ги мразя не ги понасям дори и името им ме нерви!Респект към всички върли фенове на Английския футбол ама тея пичове просто са вманиечени в това.Да убиеш само защото са изпели нещо?!?Та аз тогава вече да съм избил всички Чалга певици и скапани кючекчийки!А до колкото за ЦСКА от Уефа на горе не трябва да ги пускат щот не са на това ниво и скоро няма и да бъдат!

Лично мнение не искам да обидя никой не го приемайте лично.Пийс!

...В англия са папагали дето ходят на мач да пляскат все едно са на театър...

Ма ти май си вярваш :confused В Англия феновете създават атмосвера която е пъти по-добра от тва което виждаме по нашите терени ;) За боищата те просто се сдържат докато са на стадиона, щото първо имат много строги закони за футболното хулиганство и второ не са идиоти и знаят няя смисъл да трошат стадиони, ами си уреждат срещички и си правят по един здрав кюфтеч...

Ма ти май си вярваш :confused В Англия феновете създават атмосвера която е пъти по-добра от тва което виждаме по нашите терени ;)

Ти да си видял пълен стадион в БГ в последните години? В англия са театрални палячовци, колкото и филмчета за футболното хулиганство да сте гледали в англия, и в колкото и улички да са се сбили, няма значение, аз ги гледам как пляскат като на театър на стадиона, и снимат като японски туристи, е тфа ако са фенове...

Ти да си видял пълен стадион в БГ в последните години? В англия са театрални палячовци, колкото и филмчета за футболното хулиганство да сте гледали в англия, и в колкото и улички да са се сбили, няма значение, аз ги гледам как пляскат като на театър на стадиона, и снимат като японски туристи, е тфа ако са фенове...

кви са тея глупости дето дрънкаш? Английските фенове са може би най-добрите в света. Не спират да пеят цял мач

е-па кво да ви кажа видя се че чорбата не се отличават с нищо голямо от др. бг отбори ... поол ако играеха както могат резултата щеше да е наистина баскетболен ... а за обидите към сисе ... кво да кажа не се гледат чорбата че половината им отбор са негри ами говорят ...

д-уфо заблуден си и май заблуден ще си останеш ...

Аз не мога да разбера как ша освиркват Сисе на расова основа, като ЦСКА имат повече черни в отбора отколкото бели :bgrin: :confused

Къв лош жест е направил ве?!? :blink: :blink:

Не успя да стигне една топка и я ритна в рекламното пано...

Тва причина ли е да издаваш някви просташки звуци?? :angry:

А колкото ми говорите там за театър или не знам си кво...

Еми аз предпочитам да гледам интересен футбол и да си викам съсвсем нормално,отколкото да чупя стадиона на любимия си отбор! :blink: :blink:

А тея феновете на ЦСКА могат само да си е**т майката!

И че сме расисти половината,да,така е! Ама както каза simbata,може и да го покажеш по по-нормален начин,а не да говори за теб цяла Европа

• 2 weeks later...

Само по една телевизия ще може да се гледа реванша Ливърпул – ЦСКА от трети предварителен кръг на Шампионската лига, научи репортер на Агенция Фокус. Това е кувейтската държавна TV3, която може да бъде хваната чрез сателит. Тя е качена на два спътника. Първият е Arabsat 2D. Там се хваща на честота 11 023 - 25,8 градуса Изток. Вторият е Nilesat 101 с честота 11 823 – 7,0 градуса Запад. Телевизията може да се гледа и по Интернет на адреса на Кувейтското министерство на информацията - http://www.media.gov.kw.

Руската телевизия NTV+ също ще излъчи пряко двубоя на Ливърпул с ЦСКА. Тази медия обаче е платена и не може да бъде гледана в България. Същото е положението и с останалите пет телевизии, които ще предават срещата - SuperSport 6, ITV 1, TV3 Ireland и UTV.

Май ще го гледаме онлайн ;)

Мда... пуснали са един канал , на който емблемата е горе вляво и пише '3'

Мисля , че по този канал ще дават мача...

Иначе победа за наще със 2:0... няма да си дават много зор,но няма и да допуснат гол ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...