Jump to content
BulForum.com

ЦСКА - Ливърпул

ThE_UfO

Кой ше бие?  

99 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Ай яжте ми главата. По принцип щях да съм за ЦСКА ма след като четах постовете на тъпите чорбари в тоя форум са изнервих. Мойта прогноза си беше 3-0 или 3-1. Ся се надявам и на по-голяма загуба да им се затворят тъпите усти.

EDIT: Ай и втората глава мои да ми ядете :devil

тея чорбари много зле бе :lol: добре че ливърпул не се напъват да играят щото тогава не ми се мислиа. за съжаление бг отбор скоро няма да види шампионска лига :cry

тея чорбари много зле бе :lol: добре че ливърпул не се напъват да играят щото тогава не ми се мислиа. за съжаление бг отбор скоро няма да види шампионска лига :cry

Тазгодишния отбор български ли е? Че аз виждам повече негри и сърби отколкото българи :D

А по мача - чакам петия аз, още отпреди мача на всички познати тва повтарям :)

секунден Edit: Браво за гола ;) Все пак чакам петия :P

ЦСКА изигра доста добро първо полувреме :) За съжаление отново се появи една позната слабост на българските отбори - загубата на концентрация във важни моменти :( Ливърпул от самото начало чакаше грешка и след 26 минути я дочака :bgrin: За втория гол просто няма какво да се говори - не може да се оставя Мориентес непокрит в наказателното поле при центрирания. Моро според мен е най-добре играещия с глава нападател в света :) Отбелязвал страхотни голове от трудни позициии.

Браво на Велизар :) Не очаквах нищо от него след толкова много време, но той играе отлично. ЦСКА заслужаваше да вкара гол, но иимаха късмет, че Ливърпул се отпуснаха в последните минути ;)

П.С. Става добър мач. Очаквам още голове през второто полувреме(главно във вратата на ЦСКА :D )

Еми тоя клоун на вратата е виновен за 2-рия гол, та даже и за първия можеше да не му минава през крачола

Да така Хмарук куца и то много при парвия гол между краката и топката не беше кой знае колко силна Лилчо със ГОЛЕМИТЕ бутове щеше да я спре.Първото полувреме е поне част от него ЦКСА се представи доста добре незнайно защо.Браво за върнатия гол ся ако успеят да изравнят и да задържат ще е нещо....опа пак сънувам :bgrin:

хай честито:)

Мислех, че си момиче :confused

е ся води се за български :P аз давам резултат 3-1 :)

Ей, стига ми крадете резултата де. Аз си го казах първи :laughing:

ЦСКА изигра доста добро първо полувреме :) За съжаление отново се появи една позната слабост на българските отбори - загубата на концентрация във важни моменти

Най-добре да се научат на концентрация за целите 90 минути.

Абе, всичко се развива по добре познат сценарий. Само съдията е прекалено незабележим, но очаквам второто полувреме дузпа или неотсъдена явна засада за Ливърпул :excl:

Ай моя резултат 3-1 е на лице :P Ма ша има още.

Тва е възможно най-смешния вратар, който ЦСКА можеше да купи. Който е бил на мача с Ботев знае за кво говора. Ся два крачола :bgrin: Младите вратари едно от първите неща дет ги учат е да си затварят крачола. Бати смешния.

Айде щото чорбата са много велики :) ся чорбарите от форума ще почнат с оправданията "ама нии играхме добре" или "смачкахме ги, ама ни биха" :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...